halvår

igår den 18 januari så blev det ett halvår och det firade vi med middag & mys. lax, en kall god sås (som jag gjorde) ;p, potatis & en sallad som bestod av räkor, advokado, tomtat och limesaft. efter middagen så lånade vi en film made of honor och myste! måste erkänna att vi köpte lite lösviktsgodis för drygt en femma! så det var inte mycket alls (a) ..



jag älskar dig mer & mer för varje dag som går. det är dig jag vill vara med, älska med, bråka med, dricka med, skratta med... ja, precis allt! du är världen & jag kommer aldrig sluta älska dig



























säger bara en sak...

...fyfan så härliga!

 


jag är din idol

hej :)

var hemma från skolan idag, ante gick runt nio då klev jag upp och gjorde mig lite frukost! satte igång med att städa behövandes stuff. gjorde käk som fick bli potatisklyfter som man gör själv, kyckling & currysås - yammi :) älsklingen kom hit med lite naturgodis som jag ska smacka lite av till lets dance - så det är det som blir ikväll! naturgodis och mys med familj & älsk, sen blire väl antadligen lite spel :)

imorgon ska jag & ante med micke & maria till rusta för att köpa mattor & kanske tapeter? träna är något vi också ska göra imorgon också, eftersom det inte blev något idag. sen har jag ingenaning om vad vi ska hitta på.

måste berätta om vår katt elvis. katterna fick en julklapp som bestod av en mus med ett snöre som man kan dingla den med. men det första elvis gör är att ta tag i den, går med den under bordet och morrar! jag förskte ta den, men han vägrade släppa taget. helt ärligt så tror jag att han är en hund! nu är det helt plötsligt hans leksak, bell & joey kan ju bara drömma om att ha den i munnen. ni vet hur hundar är? man kastar en leksak dom springer efter den och kommer tillbaka och släpper den vid fötterna och väntar på ett nytt kast! precis så gör elvis med, kan zingo ha blvit puffad av en hund? ;d måste fan ta och filma det någongång, för jävla kul & se måste jag säga.


här har vi dom elvis, bell, joey & naveln.
elvis; den tuffa
bell; den spraliga
joey; den efterblivna! hah ;d
naveln; sötnos, vi saknar dig :)

haha, nu vet jag inte längre vad jag skriver.. så det är dax för mig att lämna detta tagentbord för dagen! ha en underbar fredag :) pussar <3


torsdag

gud vad jag älskar mitt nya jag! jag känner mig så bra innombords! det tar väl några veckor innan det ger resultat utombords, men det vet man ju. jag bara älskar att gå upp tidigt, och njuta av en riktigt god nyttig frukost som inte längre består av rostat vittbröd med ost på eller andra onyttiga frukostar som jag fick i mig och lunchen känns lika bra det med. men middagen kommer alltid och förbli något jag inte kommer tänka på så himmla mycket. okej, vi kör liksom inte på pizzor, pommes och sånt skit! vi lagar vår mat och förminskar t.ex. grädden en aning och sånt, du fattar? :)

& jag som tänkte pejja för ett gymkort i måndaen behövs inte längre, för vi har ju min favorit - crosstrainer & sen fick vi även en bänk av sebbe där man kan göra olika övningar i hantlar t.ex.. sen så kan man ju göra situps och såna saker med! så det känns lite som att vi har vårat "minigym" här hemma! så nu kommer det knappast bli undanflykter på att man inte orkar ta sig någonstans eftersom vi har det här hemma :D yey, jag mår så bra och känner äntligen att livet höller på att vända! år 2009 kommer bli ett bra år, det vet jag!

nog skrivit om hur duktig weronica anna viola hedvalls är så ska jag & ante faktist hem till mamma! ska sova där idag & imorgon. känns bra, vi träffas ju inte alls ofta längre! vi tar en rökare när hon har sin lunchrast, hon kommer till oss och fikar och vi till henne. men thats it! känns ju lite konstigt eftersom jag träffade henne varje dag,  24 timmar om dygnet. vad vi hittar på vet vi inte! spela spel & snacka skit hemma! kanske träffar sebbe & elin något! man får se, man tar en dag i taget! nu ska jag packa & klä på mig sen drar vi hem till mammi <3 puss påer.


måndag

hej!

allt bra med er? med mig är det hur bra som helst.. vaknade imorse käkade såklar min nya frukost metod som består av smothie (en lättsockard yoghurt) med blåbär & hallon, omega 3, vitaminer och en apelsin. sen blev det att fixa sig sen gå iväg till skolan - där jag slutade klockan tolv, mötte ante & gick hem till oss. där vi gjorde oss lunch som bestod av havregrynsgröt, en macka (ett nyttigt sådan som jag & ante gjorde igår, med rivna morötter och anis i) & några physalis :) sen efter en halvtimme satte vi igång och tränade.. vi fick låna en crosstrainer av micke & maria som bor ovanför oss - så då tog vi oss ett pass, sen hoppade vi in i duschen! sen efter det har jag väl städat och gjort iordning här hemma tills ante kom hem nyss där han var på möte hos soc. nu tänkte vi väl ta oss en liten rökare och se vad man hittar på sen :)

måste medge att jag mår hur bra som helst, inte bara med att jag tränar & äter bra.. utan att hur bra det känns att bo med andreas och hur vi fungerar tillsammans! det känns som vi är typ 80 år och har levt livet tsm! känns bra :) nu börjar fan one tree hill, måste se! puss <3

sorry, att det aldrig dyker upp några bilder här i bloggen.. har ingen kamera just nu. puss igen <3


lördag igen

godmorgon sunshines (: vaknade av väckarklockan vid nio men snosade till tio.. har börjat ställt klockan för att inte sova bort hela dagarna! har även gjort det på lovet, har lovat mig själv att bli en piggare person. för hur mysigt är inte det? att kliva upp, käka frukost, duscha fixa sig så är klockan bara elva? man har hela dagen på sig att hitta på saker och vara ute när det är ljust ute, hur mysigt som helst om man frågar mig! och nu när snart våren närmare sig. sen om man är en nattugla och älskar att sova bort dagarna och leva som en zombie så är det en annan femma. not me (: kan ju ta upp en sommar då jag alltid var hos tim, ställde klockan på tio nån vecka, sen när jag inte gjorde det - vaknade jag självmant vid tio och kunde inte sova mer. så jävla skönt. lite komiskt det där igentligen? att kroppen anpassar sig till rutiner man har. tycker ni inte?

igår var iaf jag & ante till rose och fick mattor, dukar, brödrost och sånt. kom hem till mamma och fick mat, gardiner, gardingstång osv (: fatta att det var ett jävla tjohej när man skulle få med sig allt hem sen? haahah! tappade påsar på vägen så man var tvungen att gå tillbaka och leta ;d men hej, det är vi upp idagen :) men nu är allt iallfall här och det mesta uppe - börjar gå från en skolkartong till något som faktist kallas boende tycker jag :) nej, nu tänkte jag ta en dusch.. pussar <3


lördag

hej (: tänkte skriva ett snabbt inlägg innan pappa hämtar mig, ska dit och käka middag.. trevligt & jag som börjar bli lite smått hungrig, får hoppas på att han bjuder på något gott. efter det så ska jag till mamma och hälsa på ett tag och hämta lite kläder.. sen blire hem till ante & se på någon film och mysa.

vi hörs nog imorgon om inte ikväll när jag kommer hem till ante igen! puss på er <3

fredag

hej påre sötnosar (:
hoppas allt är bra med er och att ni hade en trevlig och glad nyår i onsdags :) det hade iallfall jag. det började hemma hos mamma där jag & ante käkade middag - potatisgratäng, fläskfile och en god sallad med lite dricka! sen kom lisa så då drog vi till parkeringen och väntade på att sebbe som skulle skjussa hem oss till ante - tog oss en öl, sen blev det pubhörnet där det blev några öl och lakritsshotsar :) vid tio drar vi till busstation där två taxin väntar, hoppar in och snabbt säga hej till jenny och elina som precis kom från bussen! väl hemma hos ante - där jag, ante, lisa, rasmus, jenny, elina, sebbe och elin var. drack, prata, skratta, sjöng och gud vet vad. kvart i tolv drog vi till roslagsgatan för att dricka champange, skrika gott nytt år, kramas och självklart pussas med pojkvännen :) sen gick vi tillbaka till ante där kvällen fortsatte. mycket trevlig kväll må jag säga!

igår så var det bara en svulldag, där det blev pizza, räkmackor, godis, chips och massa saft! men inte idag inte, ikväll så kommer sebbe och elin hit - då vi ska käka middag (fläskfile och potatisklyfter) och dricka - det blir mys! nej, nu blire att ta sig en öl och en ciggis.

dock så känner jag mig riktigt duktig, ska hålla mitt nyårslöfte här ju som är att börja blogga igen. då menar jag inte ett inlägg per dag utan flera.. låter inte det riktigt najs? så nu kan ni klicka in här oftare och lämna min sida med ett leende på läpparna ;d haha, puss på er :)


RSS 2.0