wake up in the morning feeling like p diddy


jag gör vad jag vill

det blev inte nå mysteriet på greveholm för mig, det blir att hoppa in i duschen nu & göra sig iordning ist! blir nämligen att dricka lite öl med helena! mjau.. vi hörs när vi hörs, puss <3

mysteriet på greveholm...

... är den bästa julkalender som finns

gud va sugen jag blir på att lägga mig i soffan och kolla nu (a)..

it wasn't me

när jag vaknade igår, hade jag så grymt ont i ryggen. jag trodde den skulle gå av eller något, bad till gud, la mig på golvet med bena upp i vädret - men inget hjälpte :( kommer att kolla upp ryggen och se vad det är för fel. för detta är tamefan inte roligt asså, dumma dumma gud, varför ge mig ryggont? och i natt vaknade man att man låg på mobilen, så då fick man ont i ryggen mitt i natten ;p inte kul alls..menmen, nog om min dumma rygg. igår så kom timmie och benny över vi fika och snacka lite skit. vid sju drog dom då kom helena hit & vi satte oss i soffan och kolla på disney filmer, käka ostbågar och drack cola. vid elva eller något drog hon hemmåt. idag vet jag faktist inte vad som händer, men det återstår att se! (: men nu blire att kolla vidare vid datorn,
puss have a nice day.

:)

helgen har vart najs, najs som fan :)
börjar med fredagen - tog någon öl hos kari, sen så drog jag till mekonmen, där helena, sandra och en kille var. satte mig i bilen och åkte runt med dom, efter ett tag drog jag & helena hem till mig och körde jag har aldrig.. leken! :) så roligt, hahah. sen så ringde john så drog vi till parkeringen och var med dom, åkte långt åt helvete ;p hahahh. sen var jag fuller och drog till linda, där linus, linda, mamma, tobbe och hanna var. drog hemåt sen vid sju på morgonen, vaknar av att mamma säger till mig - klockan är halv fyra stig upp! jag slängde mig upp och sen vare bara att börja fixa sig, för att dra till linda där dom satt och drack. helena kom dit sen, och sen ringde timmie och sa att han, basse, benny, limpan och natta kommer. så dom kom dit och vi drack och hade det jävligt trevligt, tills linus lackar för att han säger att dom är rasister och började starta bråk. så då drog vi därifrån hem till mig och sen beställde vi två taxibilar till finsta där festen fortsatte. somnade kanske runt sex eller något. vakna runt halv elva, satt och bakisskratta som fan allihoppa. och ja sen drog vi och käka hamburgare och drog till timmie farsa och fika lite (: han är ju verkligen min gosebjörn asså! så jävla grym :) nej, nu blire att röra på arslet och kolla på vem kan slå fhilip och fredrik ;p hahah! pusspussen gång är ingen gång två är lika med noll

idag äre fredag, najs som fan. får se vad som händer, om det blir att dricka eller om man ska kolla film eller något? (a).. så att man orkar festa med timmie imorgon ;D eller ah, orkar? vem fan försöker jag lura? hahah. ska bli så jävla kul, har inte träffat han på flera månader. en riktig partyman. när vi pratade för någon vecka sen, så säger han "den här gången MÅSTE jag träffa min mamma" och självklart ska du få de, mamma har ju saknat sin son <3 hah. nej, nu tänkte jag göra lite lunch, sen blire ner på bolaget i guess - mamma är törstig :D hoho, ha en underbar fredag & tat inte lungt (: puss.


**

jag & mamma går in på rusta, och kommer till kassan efter ett tag. med en sak i korgen

mamma - ska vi verkligen köpa det här?
jag - ja, mamma. det är nödvändigt.
mamma - åhå.
kassörskan - var det bra så?
mamma - nej.
kassörskan väntar lite
mamma - nej men gud, vad säger jag. ah det var bra så.


både jag & mamma försökte att inte skratta, medans kassörskan kollade lite konstigt på oss som om vi vore dum i huvudet eller något. hahah - fyfan. att du alltid lyckas göra något asså. :)


är man mupp så är man (;

eyeyeyeyeyeyeyeye.
nu är det så att.... jag har en sak att bara tillägga innan kvällen min börjar!
jag är bäst, och typ söt? (a).. thihii. puss puss på bloggen <3

jag är en gummibjörn.

igår var det lill lördag, hade planer på att bara vara hemma! men då ringer rasmus och säger att vi ska gå ut! efter någon timma kom han, tog oss en öl hemma sen drog vi ner på g! linus och åke kom sedan ner, väldigt trevligt vare! hoho. rasmus kommer väl om en timma eller så, då blir det barnfilmer (a).. han skulle faktist ta med sig en vhs, wihooo! så snäll, han gillar tydligen barnfilmer lika mycket som jag - det är inte ofta man hittar en kille som gillar det. men jag blir bara nöjd. jag <3 disney (:.. ska hjälpa mamma med maten nu hade jag tänkt, blir fylld kycklingfile - asgott! hoppas vi lyckas bara (a).. puss.

^

kvart över fyra, så ska jag vara i skolan & redovisa för birgitta om mitt arbete om HIV och AIDS. kommer nog gå bra! vart ju klar med hemtentan idag, fastnade på tre frågor igår - så la av - innan helvetet bröt ut! så idag, sket jag i om det var svårt, jag bara skrev. sen vare klart! skönt. så idag sätts alltså mitt slutbetyg. har iaf ett G till än innan. så nu är man behörig iallfall - så det är najs.

ja, imorgon är det min första dag som arbetssökande, känns najs. skolan återigen borta. så nu kan fokucera på vad jag vill bli, och vad jag ska göra med mitt liv. tänker ju inte bo hemma hela livet. man tror att det är lätt, men det äre inte. nu vill jag bara ha ett jobb, så att jag kan tjäna lite pengar. men det kommer inte jag vilja göra i resten av mitt liv. jag kommer ju vilja att ha mitt såkallade "drömjobb", som jag just nu inte vet, helt ärligt. men det kommer komma, man måste testa sig fram. och det ska jag göra! jag ska faktist ta och pröva personlig assistent. har alltid gillat att ta hand om folk & så. så där startar det, sen får man se hur det slutar och går. nej, det ska bli kul. gud nu skriver jag bara, hahah! och jag som faktist ska ta och redovisa, måste ju läsa lite om mitt arbete igen, så jag kan det! lite pinsamt om jag bara står där som ett frågetecken ;d hahah! skulle inte förvåna mig om jag gör det ;P hahaha, dum som jag är (a).. efter så ska jag ta och möta madde en sväng, ta en cigg och prata lite :) även fast jag & andreas inte är tsm längre, så tänker jag inte putta bort madde. en riktigt fin människa är det <3 sen så vet jag faktist inte vad jag ska göra. städa mitt rum eller något. tända lite ljus och kolla på någon bra film? eh vi får se. nu ska jag plugga in mitt arbete. HAA DE! så som johan säger det så fint, hah! puss.

världens lyckligaste dag.

det bästa jag vet.

gud vad jag vill ha en fungerande vhs, är jätte sugen på att kolla på massa barnfilmer. svanprinsessan, den är ju förjävla rolig! älskar grodan när han ska försöka ta dom finaste blommorna och ge dom till prinssesan för att sedan få en puss, så att han kan få bli prins. hahahah. fyfan, jag kommer nog aldrig att växa upp. så när jag får barn sen, så äre disney filmer som gäller. dom kommer att lessna - hahah <3 nejdå


och nu när jag kollade på youtube, så såg jag att det till och med finns en tvåa och en trea?!! herregud.. måste ju bara se, får ta och ladda hem det nu. så jävla bra (a) ..

en gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm. jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund. men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


stress, stress och återigen stress..

sitter & rå pluggar, linus hjälper mig med att hitta svaren. snällt <3 åh, imorgon ska det vara klart, och det är sjukt svåra frågor asså. men jag får slita häcken av mig. det ska bara bli klart idag, det måste! fan. önska mig lycka till, för det lär behövas.

sagoland

vill inte. vill inte. vill inte.har inte gråtit på flera dagar, tänkte att nu jävlar - va stark nu wewwe! va stark. men det är svårt. minnen dyker upp 24/7. jag kan bara inte släppa allt vi har gått igenom, allt vi planerade. ALLT! allt påminner om dig här, allt jag gör påminner om dig. jag vill också kunna släppa allt bara sådär. bara gå vidare, men jag älskar dig för mycket. jag känner mig även så jävla patetisk, så jävla sorglig. men vafan, jag har ändå förlorat en som jag var övertygad om att jag skulle få uppleva allt med. och det som sårar är att vi inte fick ett ärligt slut, ett slut som vår tid förtjänade. ett jävla ärligt slut var det sista man bad dig om, men det kom återigen lögn ur din käft.. igentligen borde jag inte älska dig så som jag gör efter allt, men du var min, du var min - det skulle vara för evigt. det är svårt, det kommer att ta tid.men det sista jag bad om var ett ärligt slut, förtjänade inte våran tid det? jag hoppas du ångrar dig, ångrar att du inte sa något. men jag tror inte det.

hoho

aldrig mer alkohol!
så säger man ju varje gång, men sen kommer det till nästa helg så sitter man med öl i handen allafall. får ta och tänka på figuren så att säga ;p hahahah. ska ju faktist börja simma med rasmus, redan nu på tisdag! ska bli kul. jag älskar ju att simma, och kan tyvärr inte göra det i sjö/hav. för är livrädd - när jag badar så håller jag mig på barnsidan, där jag kan stå! och jag badar inte överallt heller. någon måste se om det finns nå sjögräs och sånt ;p det ska alltså inte vara något alls än sand. jag är hopplös! så det ska bli jätte roligt :) nej, nu tänkte jag lägga mig i soffan och se på wallander - myys! ha det bra sötnosar. puss <3

one week

det har gått en vecka nu idag, på den lilla veckan från den långa färd du och jag har vart med om! 14 månader var det. så har du gått vidare. du har ljugit för mig - inte ens ett ärligt slut förtjänade våran tid ihop. du ljög när vi pussades, du ljög när vi låg och myste, du till och med ljög när du sa att du älskade mig, och att jag var ditt allt! det var någonting du inte berättade för mig, som jag nu fått höra i efterhand. du hade en lögn i huvudet som du inte sa. och det var du som inte litade på mig, undrar vem som var boven i dramat varje gång du trodde något om mig. om du nu har kunnat gått vidare på en vecka, så undrar jag om det vi hade någonsin betytt något från din sida? jag älskar dig, det står jag för.

och jag tänker inte gå vidare förns jag släppt dig och den tid vi haft tsm. jag tänker inte vara desperat och hitta någon ny, bara för att... den dagen jag går vidare, den dagen har jag släppt det vi haft och de planer vi hade tsm.

du ljög, du berättade inte sanningen - det är det som tar mest.

jag vet inte varför jag skriver här, men det är skönt att få skriva av sig ibland.

RSS 2.0