ilska är fan vad det är.

imorgon, imorgon, imorgon! 1 juli klockan nio. har inga ord, känner ilska i hela kroppen! det ända jag har gjort är att ha berättat min upplevelse under kvällen, och skrivit min saknad till tobbe.. för jag saknar han så grymt mycket så att det gör ont. det går inte en dag utan att jag tänker på tobbe, hur mycket man önskar att få se han glida runt med bilen med sitt vackra leende. men nu känner jag hat, en så grym hat och ilska! hur kan du människa? eller är du ens en människa? hur fan kan du låta oss alla lida ännu mer än vad man redan gör?

för imorgon, så ska man få se dig igen & det vill inte jag.. vill inte se dig sitta där och ljuga för det är precis det du gör. du ljuger..

.

är så slut i kropp och själ. så trött på att spela glad jämt, när man i själva verket bara vill lägga sig i sängen och inte vakna igen.. saknaden är så stor! varje dag som går, så är det något som fattas, det är du torbjörn. ett liv utan dig? faan. vill inte det. vill att du smsar och tjatar om att man ska komma till kuri och dricka vaniljgrogg med dig. saknar när vi jämt åkte i bilen. saknar att få uppleva mina körlektioner med dig. jag & helena säger jämt att nu hade vi åkt runt i cadillacen.. för det hade vi gjort. minns du när vi åkte till stockholm för att se 2012? fyfan vad jag & helena skrattade åt dig, när du höll på att fjanta dig ifram med folk som åkte förbi, hahah! en sån härlig person tobbe..

ååååh! jag var på konsum igår med mamma, skulle ta en gräddfil så hör jag en låt, och jag ryyser i hela kroppen.. jag undrade varför? sen efter nån sekund så kom jag på att det var en låt från din skiva du hade i bilen, som vi jäääämt lyssnade på (eftersom du bara hade en skiva i bilen som var bra) hahah, och när jag märkte att det var den låten, så skriker jag efter mamma, och springer till henne medans jag sjunger på låten! var så glad, var så glad att få höra låten, så jag fick typ panik och började nästan gråta. jag saknar dig varje dag tobbe, finner inga ord som beskriver min saknad av dig <3


den bästa människan

vet inte vad jag ska säga, är så tom utan dig min vän :( <3

vad är en sommar utan dig tobbe? vad är en dag utan dig tobbe? vad är fester utan dig tobbe? vad är prince utan dig tobbe? vad är raggarbilar utan dig tobbe? fan vad jag saknar dig torbjörn höybakken <3

puff puff

imorgon blir det till polisen för nya förhör, det här tar ju aldrig slut :( men vi ska klara det här också, hur tufft det än kommer att bli. men en sak är säker, jag är förbannad. riktigt förbannad, förnedrad också för den delen. hur långt kan det få gå?


:(

det var den bra dagen det, tack för det ditt jävla svin! hur fan kan du? har detta ngt med rättegången att göra? va? har det här något med att du mörda den bästa människan på hela jorden något med detta att göra? hur fan kan du? han är död och kan fan inte säga sitt i denna sak. fyfan.. visa lite respekt, tror du på fullaste allvar att du får mildrare straff? du bara förstätter att förstöra för mig & min familj, även när du sitter på häktet i väntan på domen? har du så tråkigt där, så du måste fortsätta? men va nöjd, för jag kommer inte ljuga! jag berättar varenda jävla liten detalj, för att visa att jag inte ljög på rättegången, du ska få.. det ska du verkligen få! hoppas du får livstid. fan för dig, & jag som verkligen älskade dig. du var en person, men den är du verkligen inte längre.

kan inte jag bara får sakna tobbe, som du tog ifrån mig? :(




JAG ÄLSKAR DIG TOBBE, JAG ÄLSKAR DIG TOBBE, JAG ÄLSKAR DIG TOBBE! kommer alltid att göra det, jag skiter i om alla tror att vi haft ett förhållande. för det är bara du & jag som vet sanningen. och den sanningen kommer jag kämpa för, kommer göra allt för den sanningen.. kommer prata för dig & mig tobbe. ska kämpa för att du ska få sova i fred <3


JAG SAKNAR DIG, TORBJÖRN HÖYBAKKEN!!

helgen varit underbar, så grym & så najs. lycka - men du saknas tobbe! fan så mycket jag saknar dig. det är så tomt utan dig, och bara veta att du inte åker på vägarna och ska tuta på en :( så fruktansvärt. saknar min gammla gubbe, som var bäst. vill bara spola tillbaka tiden då du bodde hos oss, när du jämt massera min hand tills jag somna <3 du är i mina tankar jämt, tiden går så fort. två månader har du varit borta och den här jävla sommaren, vill inte ha den. för du skulle ha varit med :( livet är inte desamma utan dig, älskar dig så jävla mycket. skulle göra allt för att få se dig en sista gång, vill ha dina kramar.. vill ha dina tröstande ord. vill höra dig säga tillsammans är vi starka.




mjau



:D <3


RSS 2.0