onsdag

vill bara försvinna!

vill inte det här längre, pallar fan inte.. varje dag är en dålig dag, varje dag så ska man kämpa, kämpa & kämpa! vill ha min glada familj tillbaka, men du tog allt ifrån oss! du kom, du tog, du stack. du tog allt som var vår livsglöd. du tog min mamma med dig, när du gjorde det här mot oss. så många ggr jag sa till dig att om du kommer såra min mamma, så vill jag att du drar! men du sa att du aldrig NÅGONSIN skulle göra det.. sen så gör du det på ett vis som krossade hela vår familj. jag önskar vi aldrig hade träffa dig. du tog världens bästa torbjörn ifrån oss, du tog precis allt!


ahokej?

måste hålla mig sysselsatt, jag måste! vill inte tänka, vill inte! måste va sysselsatt. måste måste måste, inte tänka, måste.
dumma människa :(

hur ska jag bli hel igen, efter du tagit sönder mig?

hade glömmt bort hur skönt det var att skriva av sig här! varför har jag inte tänkt på det tidigare för? på facebook kan man ju inte direkt skriva allt man vill få ut sig, som här på bloggen! för det första jag vet att det inte är många som läser här!!

whatever. drömde cpstörda drömmar inatt! från det ena till det andra, vaknar av att det är knäpptyst, sov med mamma inatt (a).. hon var borta, så med knuten i magen gick jag upp, men sen hörde jag mamma & nicke på balkongen så drog ut och tog en cigg, nu har jag & mamma tvätt tid, så vi springer ner stup i kvarten, så naaajs när det är klart, allt är nytvättat ;>

det är ju najs väder idag, kanske ska få med mig några till ängen och spela kubb, så jävla kul! synd att man suger påt :) men när jag väl får ner en, så får jag tyyp ner alla på engång, det är asnajs! så jag brukar typ äga, haha, nej nu ska jag inte skryta för mkt :) nej nu blire snart ner till tvättstugan igen, pusspuss <3

!"#¤%&

måste skriva av mig, vet inte vart jag ska ta vägen, måste innan jag exploderar, fan för detta liv. fan fan fan.

allt, precis allt var så himmla bra! min familj var glad, vi hade äntligen hittat en som gjorde hela familjen glad! det var underbart, att se min mamma så glad, så jävla lycklig! för det förtjänade hon verkligen.. allt var fantastiskt! jag började plugga stenhårt på körkortet! bokade in körlektioner, och skulle börja övningköra med torbjörn <3 .. hade också ett sommarjobb, som jag var överlycklig för.. mitt liv var helt enkelt perfekt! allt som var i botten steg upp mot toppen på bara några dagar. sen tog det hela en världens vändning! min familj är förstörd på alla sätt och vis, mitt körkort kan jag feting glömma, kommer ta en himmlans många år innan jag ens vågar sätta mig bakom ratten, för där skulle min älskade torbjörn ha suttit brevid :( skulle kännas så fel, nej det finns inte, sommarjobbet blev skit det också, eftersom han sitter inne efter ha mördat den bästa i mitt liv. MITT LIV ÄR SÅ FÖRSTÖRT. jag vet inte ens vad jag gör, jag bara är! hela tiden.. vill inte det här, vill inte.. men jag måste, måste för min familj skull, vi ska klara det här, men hur vet jag inte.. allt känns hopplöst. min nästa tid hos psyk är på torsdag, jag känner att jag måste ringa henne och be om en tid nu. måste prata, vet inte vart jag är på väg just nu, men det är neråt, långt ner i markens under.

det finns två "män" som jag tog in så himmla snabbt i mitt hjärta, som sedan bara krossat mig i tusen bitar. som jag aldrig trodde skulle hända. kommer jag någonsin kunna lita på en kille igen? kommer jag klara mig ur det här?jag saknar våra stunder tobbe, kommer du ihåg när alla trodde vi var tsm? vi tyckte det var så himmla kul, så vi spelade med! höll varandra i handen och sa älskling till varandra :) SÅ MÅNGA MINNEN TOBBE! SÅ MÅNGA. sommaren 2010 kommer inte bli desamma utan dig, alla planer vi hade i sommar, allt! saknar dig min vän. livet är inte desamma utan dig.

RSS 2.0