lasse lindh

svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag
som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl
äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl
kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll
dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
och om dom bara gav oss chansen

jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
och vem vill leva så?

jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag


fredags

det börjar med att man drar hem til lisa & fixar oss till en kväll i rimbo, med allt underbart folk man inte sätt på ett ganska bra tag. & kvällen var riktigt cook nice. man drar till bussen för att åka hem till älsklingshelena. men så kommer han och säger att han vill prata, så jag missar bussen. men jag ångrar inte att jag stannade kvar. för jag har aldrig vart lyckligare förr som när du äntligen höll om mig igen. det här leendet på läpparna kan ingen sudda ut, jag har fått en till chans med dig & den kommer jag ALDRIG att sumpa!


minnerna sviker

jag tänkte hålla mig, jag tänkte visa att jag klarar mig utan dig. att jag är stark nog att låta dig gå. men jag kan inte! jag kan inte säga att jag vill att du ska gå. för jag tänker på dig rätt ofta. idiot & sorglig jag är som saknar dig..


image7image7

MYGGAN

idag är det filip och fredriks tecknade humorserie, myggan! :) ska faktist ta & se den, missade första avsnittet men såg lite klipp på youtube från förra gången, värkar fan sjuktvärt & se den! gör det du också..

image6

http://www.youtube.com/watch?v=i2cYpsdxYoU


tisdag

har precis slutat skolan, sitter här & lyssnar på the voice. asnice! idag ska älsklings lisa sova här, vad vi ska göra vet jag inte än, men det blir väl antadligen film/data & skratt! ;d eller varför inte leka idol framför spegeln med hårborstar som mick? :) ledig imorron också, fan vad jag ska sova medans ni sliter arslet av er i skolan! ;d (y)

BTW måste ta & berätta ngt grymtsjukt, förstår fan inte hur han får mitt att skratta så jävla mkt. idag fick jag mitt dagliga skratt riktigt tidigt på dan, morgan make my day ALWAYS! ;d HAHA! nej nu kmr låten ; love is wicked, så tänker lämna er nu! have a nice day, chillevippen!


syon

klockan tre ska jag till skolan och prata med min mentor, rektorn & syon.. om hur jag ska göra med skolgången! är ju så förbaskat trött på skolan, har ingen lust & vill bara börja jobba. men hur lätt är det och få ett jobb utan utbildning, weronica? hoppar du av nu, sabbar du din framtid. jag vill hoppa av skolan men samtidigt så vill jag det inte. för hoppar jag av, så slutar väl det med att jag hamnar på gatan och lever på andras sopor? nej, nu ska jag göra mig iordning, för sen kila iväg till skolan! hejsvejs!

alexander

nu har det gått några dar utan dig & just nu känns det faktist bra.. jag kanske inte var lycklig med dig! för vad hade vi? vi träffades på fester, kysstes någongång i bland, det kändes ju dock asbra när man hade dig, men det känns nästan bättre utan dig! för vi kom aldrig fram i vårt så kallade " förhållande ". visst jag gillar dig fortfarande, men vi är nog inte nämnda att va tillsammans! fast kanske igentligen äre så att du är den ända jag vill ha? livet är svårt, och man får oftas inte svar på sina frågor!


my girls

när motvind blåser & regnet piskar, luta er tillbaks & hör när jag viskar ;
" för mig är ni solsken, värme & glöd. jag älskar er från idag till min död. "

lisahelenajossan


RSS 2.0