the end of the story


jag trodde vi hade något som vi skulle göra allt för.
men jag hade fel

kråkan bruse

mycket skit igår var i mitt huvud, som bara flaxade iväg långt borta när jag vaknade imorse - jag var glad otroligt jävla glad! för det första är det fredag, för det andra ska timmie och hans vän/vänner komma hem till mig och för det tredje allt är styrt = feting underbart. och det är verkligen inte ofta man träffar timmie, så det ska bli förjävla najs! vad jag gör just nu, på denna underbara lunchrasten? jag pluggar & jag pluggar. men nu tog jag en liten paus en stund, för att sedan börja igen. känner jag mig duktig? det kan du fethajja (: slutar tio över två idag, då kanske jag ska hjälpa mikaela & jonny att flytta, dom ska nämligen flytta från stockholmsvägen till dit jag bor. sen ska man väl göra sig klar för kvällen med massa öl och skratt! hoppas ni andra också kommer få en najs fredag, massa kramar från en glad weronica :) <3

att vara stark är att leva livet som det är

det bästa med bloggen är när jag verkligen behöver pratar ut från hjärtat. där ord bara skrivs, där allt som jag känner kommer fram. i love it!

jag älskar dig, det är inte det som är problemet, men jag sa ett skämt och på två röda är du borta? kände du dig tvingad att vara hos mig? att så fort du hittade chansen att dra så tog du den? det är precis så det känns och värkar vara. och då fattar jag inte, har du inte stake nog att säga till mamma att nej jag vill inte göra det? än att få mig att må piss - sen du drog till nu. jag vet inte vad du tänker, men ngt värkar sitta fel. på något sätt så känns det bara som vi två glider isär långsamt - jag kan ha fel, jävligt mycket fel.

men du är det bästa jag har & jag älskar dig så grymt mycket. finner inga ord för dig


i will love you to the day i die.


fader, jag har syndat.

förlåt mig, datorn har vart på lagning ett tag. sen slutade den bara att fungera, så vi lämnade in den och sega som dom är så får vi den efter några veckor + att det var ett litet fel, något med internetagaron? ;o så här är jag igen och mina dagar kommer jag att dela med mig igen till er & jag vet hur ni har längtat och undrat om jag har dött eller något? så vad säger ni? ska jag börja redan nu, tycker ni inte det? ni vill ju veta vad jag har haft för mig den senaste tiden? hur jag mår osv? :)

sommaren har varit bra, men den kunde allt ha blivit bättre? och brännan? kära nån säger jag bara, den är ju nästan borta + dum som jag är - smörjde jag aldrig in mig med solskydd, så jag började flagna en massa på armarna & tuttarna, så nu är jag prickig, kallas prickekorven :D så man har ju väntat på värmen ett bra tag nu, men den kom inte tillbaka & värkar inte komma tillbaka heller, hej hösten och varma kläder säger jag bara. annars då, inte hänt så jävla mycket, förutom att jag då har en pojkvän sedan den 18 juli, var våran månadsdag för några dagar sen & är kär som tusan. känns helt jävla underbart :) <3

men nu tänkte jag visa lite bilder som tagits under tiden - enjoy.


RSS 2.0