hemma igen

JAG ÄR HEMMA OCH MINA FÖTTER VÄRKER SÅ JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!!! haha, men så blir det alltid när jag drar till stockholm och ska handla, man går så jävla mycket och ska överallt! och man är som ett litet barn när man är i gina trikot (eftersom vi inte har den affären här i norrtälje) haha, skulle pröva skinntights men nejnej, dom var alldeldes för stora. finns aldrig i m när jag ska kolla där :/ tråkigt..

jag köpte iallfall
två tröjor - gina trikot
svarta stövlar - din sko
strumpor till skorna - åhlens


mamma och nicke har kameran med sig när dom är teneriffa.. så kan inte ta så bra kort på det jag köpte /; så körde på camen ist. synd, för man ser inte detaljerna på skintunikan :( så jävla tråkigt! det är iaf snörning i bak. assnygga tycker jag ;d vad ska ni göra ikväll? själv ska jag träna nu och sen slappa vid tv! kommer nog somna på engång. hah, helt slut :)


torsdag

image303godmorgon onsdag
klockan ringde vid nio så då vare bara att kliva upp och göra sig iordning för en lektion i skolan, känns rätt onödigt? menmen, slutar iaf tolv och då ska jag, lisa & josefin till sthlm och shoppa lite.. jag ska kolla efter skor och skintights, får hoppas att man hittar ngt annat också samtigt! =) 

igår var jag med flickorna, vi spelade neger och president - som inte gick så bra för både mig och lisa. vi förlorade helt enkelt och blev assura! dåliga förlorare? haha, kan man lungt säga. man kan bli så arg så nästan tårarna börjar rinna! och sen när man vinner, sitter man och hånar den som har förlorat och sen hamnar man där igen och då är det inte lika roligt igen. haha! fyfan, va kul! sen la vi ner det och spelade super nitendo ist och sen somnade vi. är du också en dålig förlorare? :)

solat

image302nu har vi precis käkat, det blev potatismos och korv! blir ju nästan bara sån mat nu för jag kan ju inte laga avanserade maträtter. för jag lagar aldrig mat och när jag väl gör det blir jag bara stressad (a) .. får väl ta och lära mig någongång, men inte nu :)

var iaf iväg och solade, var typ fullt i badhuset så vi drog till stället vid lilla torget - asmysigt! ;d menmen, solade i typ 10 min, men det hände typ ingenting. så nästa gång blir det nog 20 minuter, så att man får lite färg! det var iallfall asskönt att sola, varmt och mysigt! men mindre mysigt var när helena satt på locket så jag inte kunde komma ur. PANIK?!? ohja, det fick jag. tänkte åla mig ur, men då var helena snäll och gick av =) hah, men jag älskar dig ändå! :)

vad ska ni hitta på ikväll då? själv ska jag vara med flickorna - dom ska sova här! så det blir nog någon film och nå gott till?


onsdag

image301godmorgon onsdag!
hoppas allt är  bra med er, med mig är det super! vaknade precis så ska väl ta och göra frukost! - havregrynsgröt, mackor och te :) rikigt mättande. efter tre ska jag, josefin och lisa ner och sola. önska mig lycka till! som sagt första gången! men det kommer nog bli jätte bra och jag hoppas iallfall för att få lite färg! ska ju ta bort "död hud" innan, så färgen sitter kvar lite längre. så man kan ju alltid hoppas :d

brukar du sola solarium?



gossip girl

har verkligen längtat efter att få se denna serie ända sen jag såg reklamen första gången. som har gått nu ett tag - så, man har ju vart rejält sugen på att få se den! det ska tydligen finnas böcker och sånt? men jag läser inte, så tv får duga! ;d jag kommer lätt sitta bänkad vid tv varje tisdag klockan åtta ;d tror nog inte jag är ensam, värkar vara rätt många som gillade serien :)

image300

ETT MÅSTE

bamboo örhängen är ett måste, jag blir tokig snart - jag måste bli en ägare av dom! I LIKE THEM! men vet fortf. inte om jag vill ha silver eller guld. kan helt enkelt inte bestämma mig! får klura på det ett tag ;d sugen? går att köpa här!


lunch

höller just på med lunch, det blir - havregrynsgröt, mackor och te! får hoppas jag mår lite bättre efter jag käkat det. vid tre kommer josefin, så det blir och vara med henne tills hennes buss kallar hem henne ;d vad vi ska göra, vet jag inte än - men det löser sig alltid! saknat dig babe <3 och vid sju ska jag träffa helena vi ska ut och gå, hon är min nya promenadskompis nu när mamma är i teneriffa! :D nu plinga det till i mickron, måste gå! puss <3

dagens

här kommer dagens
♥ tunika - b.young
♥ tröja - h&m
♥ armband - h&m

image294

tisdag

image293godmorgon tisdag
gick väl upp runt halv fem, käkade frukost och umgicks med mamma & nicke innan dom skulle åka :) jävlades lite med dom också, jag sa till dom att planet kommer krasha och att dom skulle hamna i finkan och aldrig mer komma hem! bara för att dom skulle bli lite nervösa, nicke har ju vart det sen igår typ? haha, men mamma inget alls! det är nog därifrån jag fått min "tuffhet"? HAHA! men sen började jag tänka om planet kanske nu krashar? så har jag gått runt och skojjat om det? vilken jävla ångest man skulle ha då, nä.. nu ska vi inte tänka så - dom klarar sig finfint!




adjö, vi ses om en vecka! ha det underbart <3


ska väl hoppa in i duschen snart och göra mig iordning och sedan gå iväg till skolan.. göra dom där förbaskade omslagen, som kommer att gå åt helskotta! /; min fantasi är nog inte den bästa delen av mig om man säger så. eh, det går nog bra.. som med allt annat här i världen!

nu ska jag nog duscha, så ha det underbart i skolan - byebye! ville också bara säga, jag saknar dig älskling, hoppas du har det asbra i egypten <3


godkväll

har inte orkat bloggat så mycket idag så tänkte att det kanske var dax att göra det? ;d idag har jag bara slappat och haft det myys! hjälpt mamma & nicke lite ;d nicke har jävligt mycket resfeber medans mamma inte känner något alls än. men det kommer nog när hon väntar på flyget, springer som en tok fram och tillbaka som marge i the simpson "JAG MÅSTE AV, JAG MÅSTE AV!" nejdå, mamma är en riktig tuffing. det kan jag lova ;d dom åker ju iaf vid fem så jag kliver upp med dom och äter frukost och pussa dom hejdå 'vinkar med en duk i handen' haha! sen får man se om jag kan somna om där vid fem annars är det ju bara att vänta tills man drar till skolan ;p eh, det blir nog bra!

har iaf bestämt mig att jag ska ta och sola på onsdag, josefin kommer imorgon så vi ska ner på stan och köpa någon salva som tar bort all död hud på kroppen så att färgen sitter lite längre :) jag är inte så bra på det här, som ni kanske märker? men det går nog asbra! hoppas man får lite färg? men tydligen ska det ta några gånger innan man får det, om jag inte får färg första gången tänker jag inte "fejk sola" igen ;p värdelöst, hellre väntar jag till sommaren då ;p

men va lung vänner, jag har iallfall inte vart ensam idag.  linus smsar mig som en tok, typ gjort det sen två idag? haha, som han själv sa det "du är min nya smsterror" - jotack det har jag nog märkt! :) HAH! ska väl ta och se på tv eller ngt nu, ha det så underbart och godnatt :) <3

måndag

hej måndag
jag vaknade väl runt kvart i elva och slöade framför barnkanalen (a) .. det bästa man kan vakna till faktist ;d sen blev det frukost och våra bästa år åh efter det blev det one tree hill, repris från igår! i like ;d och nu sitter jag här och kollar runt. tänkte ta & träna nu men orkar inte, så får göra det lite senare!

det är mycket just nu är hemma, mamma & nicke springer runt som tokar och ska packa - just nu är dom inte hemma utan är iväg och fixar saker och så :) sötnosar.. dom åker ju inatt vid typ fem? roligt för dem & hoppas dom får det helt underbart! :) och mamma, jag blir fan besviken på dig om du inte kommer hem brun som en neger, hah! riktigt jävla besviken, jag ska inte ens kunna se dig i mörkret utan din tänder ska bara lysa ;d haha, nejdå! men du fattar, du ska va BRUN när du kommer hem :)

jag kanske får ta & fejka lite? dra till ett solarium? och få lite färg jag med? haha, ska jag vara ärlig så har jag aldrig solat solarium.. det har aldrig varit min grejj att fuska med brunheten? för när sommaren äntligen är här så blir jag brun som satan. :) men på vintern ser man så tråkigt ut och just nu är jag så äkligt blek & det vill jag verkligen inte vara nu! och sen när alex också är utomlands (fast vet inte om det är så varmt där) men så kommer han bergis vara brun han med. så det här funkar inte.. - in i ett solarium nu, wewwe! GENAST!! haha, nejdå! men vi får väl se helt enkelt.. inge kul och vara blek medans dom andra är bruna /; men vänta ni bara, det kommer i sommar =) haha!

näe, nu ska jag ta och fortsätta med det jag höll på med, ha det! massa kramar


coyote ugly

det är coyote ugly ikväll klockan åtta på femman, YEY! jag älskar den filmen - piper perabo är så grymt jävla söt, älskar verkligen henne! hade den filmen förut, men vet ej vart den är nu.. satt alltid och kolla på den - kunde kolla på den gång på gång ;p så när jag kollade i tidningen på vad det skulle va för film på tv ikväll så hoppade jag till av glädje, hah! ;d - så det blir min kväll det :)

image289

image290


 
ME LIKE BIG TIME!

söndag

hej söndag
jag vaknade runt halv elva av att leonora viskade "kompis" i mitt öra ;p hah! då satte jag på barnkanalen och låg där med henne och kollade på morgonbolibompa =) myys! hon är rätt sprallig av sig och kan inte sitta still så länge, men då gjorde hon det! :)

mamma, nicke & leonora drog väl vid ett till leonoras farmor - dom skulle fika där och sen handla hem lite mat till mig och ewe så att vi klarar oss, dom åker ju bort på tisdag morgon till teneriffa! så grymt jävla avis, men riktigt skönt ska det bli att vara ensamma i en hel vecka! så från när dom drog härifrån så har jag storstädat hela huset, vill ju ha städat när dom drar - höller just på i mitt rum så det är snart klart! mitt rum var ju en ren katastrof så det behövdes ju ändå så :)

nu ska jag fortsätta så det blir klart någongång :)
sen blire att träna! ha en underbar söndag alltihoppa <3
image288

bolibompa

leonora kom runt halv tre, så jag har lekt med henne hela dagen - var ut med henne till lekplatsen och åkte ruchkana och lekte saker, hah! ;p nu har vi precis ätit, så ska ta & se på bolibompa & sen kanske bada eller ngt? :) ha en underbar lördag, massa kramar <3

image287

lördag

hej lördag
hoppas allt är toppen med alla er där ute, med mig är det bra.. lite sliten från igår bara! hade föresten astrevligt, h blev lite för full ett tag men kom snabbt tillbaka igen :) mycket skratt, prat och dans? hah, och på tal om spyan? jag säger inte vem det va, men där kom pizzan upp säger jag bara! haha, hela champingjoner, oxfile och så såg man en massa lök, HAHAHAH! grose.. tror nog ingen ser det roliga i det så som jag & helena gör det på ;d stod nog och skratta i timtal eller ngt? ;p vid typ tolv kom royson & alex förbi ett tag - skulle pussa hejdå till grabben eftersom han åker/åkt till egypten idag ;d tror nog han redan är framma, skönt med lite varmare väder, fast det är väl rätt kallt där nu? lisa sa runt 18 grader - smart planering älskling, hah! ;d alltid lika söt! :) & älskling, jag tror nog du ser alldeldes för mycket på film, hahah! :D älskar dig..

men vi festade väl tiil typ tre tror jag, sen somnade jag i soffan (a) .. helena somna efter att alex & royson drog. men jag partade vidare - hade inte blivit så dragen som hon blivit då. men iallfall, vaknade av att helena säger ; wewwe, jag kan inte sova.. klockan var runt 9 tror jag? så då vare bara att vara social med henne, sen klev björn också upp så vi satte på barnkanalen, det var nicke nyfiken och bamse :D sen halv sov jag, så slänger helena katten på mig så jag vart hur rädd som helst.. då vare bara att kliva upp och göra frukost - mycket gott.. nu sitter jag här & kollar på bilderna som vi tog igår, haha! otroligt vacker man blir på fyllan ;p ..

här kommer lite bilder från igår - enyoj förfan :D



jag säger såhär - ingen är vacker på fyllan - men det hör till - skål! :D

fest

hoppas ni alla har en toppen fredag, själv sitter jag med helena - vi har precis börjat på vår grogg! har inte så mycket mer & säga - så ha det underbart! massa kramar från mig & helena <3


dagens

fredagensoutfit
♥ tunika - b.young
♥ bälte - kapphal
♥ kofta - gina trikot
♥ tajt - mellan himmel & hav

image275

en kväll med helajnii

image274

ska vara med denna busunge idag! ska träffa henne runt halv fyra på stan så innan dess måste jag föna håret, fixa håret & klä på mig! jag ska kolla efter en halsduk (sån som helena & lisa har) assnygga! :) sen beger vi hem till mig, sen fixa drickan och sen börja grogga! ;d senare ikväll blir det nog att träffa några rimbobor eller va helena snackade om, trevligt! hoppas ni får en underbar kväll <3

stor skräck

hej bloggen
idag har det inte hänt så mycket än att jag tränat & slappat (a) .. sånt man måste få göra ibland! imorgon blir det nog fest om inte så blire att vara med josefin & helena ;d har iallfall fixat dricka så det är ur världen tills imorgon - SKÖNT!

jag måste erkänna att det känns otroligt skönt efter simmningen igår - ska lätt fortsätta med det! för samtidigt som jag tränar hela kroppen, så får jag en chans att plaska i vattnet (alltså simma) .. gör aldrig det annars ute, jag är livrädd för vad som finns under vattnet & vågar helt klart inte simma ut där jag inte kan stå.. så ja, det är min största skräck kan man nog säga! så det är skönt när man badar i badhus, att jag kan simma till det djupa utan att vara rädd? haha! ni tycker säkert att jag är töntig eller så, men jag tror nog inte jag är ensam om det? helst av allt skulle jag vilja vara som dom andra som bara kan bada överallt och simma bland en massa sjöväxter. ush, tänk om man fastnar?

nä, nu ska jag inte tänka mer på det för annars kommer väl skräcken igen! jag tror nog att det är efter jag badade i lommarbadet (var alltid där och badade när jag var liten) .. kommer ihåg att jag började gråta varje gång mamma skulle simma ut till bryggan - för att någon gädda skulle bita henne i tårna! HAHAH! okej, så är jag inte nu, iallfall inte lika mycket.. brukar iofs stänka vatten runt om mig när jag ska bada så att jag vet att fiskarna har simmat iväg! illailla!
alla är rädda för ngt - vad är du rädd för?

brie larson

walk away
'cause it's time to be on your own - without me
it's not the same
when i hear your voice and what you say
is just noise  
so maybe i should fill you in


torsdag

hej torsdag!
har precis gått upp eller ah.. jag vakande av ett sms av helena denna gång! ;p haha, stackars mig! men är rätt pigg ändå - somnade rätt så tidigt igår!

men stackars jossan som fick gå upp halv sju för att hinna med bussen till skolan, medans jag själv låg kvar och sov :) inte lätt när det är svårt .. eh, ska göra frukost nu & sen tio i ett så blire våra bästa år :) ha det underbart sålänge, puss


35 minuter

har precis käkat nu, det blev hamburgare m. bröd & pommes - gott :) jag & jossan lagade det (a) var typ rök i hela jävla lägenheten? mamma trodde det brann eller ngt ;d men det var ju bara jag & jossan som lagade mat (a) hahah. aja, vi gick iallfall & simmade, vi sa en timme? haha, efter typ två minuter var man hel slut i hela kroppen - så vi simmade i 35 minuter, bättre än inget alls? :D skönt vare iallfall! jag fattar fan inte hur alex orkar simma i typ 2 timmar och ha en kvarts pause? herregud, kommer aldrig orka göra det! tiden går ju så jävla segt. känns som fem minuter är en hel evighet? men vi ska iaf göra det här en gång i veckan att börja med - onsdagar :) haha, men jag märkte att jag inte vart där på typ år & dar, jag ställde dumma frågor till jossan hela tiden! stackarn som fick svara på dom :) 

nej nu ska jossan pröva min pilates - vi får väl se hur det går? ;p HAHAH! hon kommer dö efter typ en minut? pussar <3


here we come

ska möta jossan snart vid preem! sen drar vi först till ungd & sen till mammas jobb och hämtar pengar sen till badhuset och simma! ha det så underbart, bloggar sen när jag kommer hem! LOVE <3

här är en dagens
♥  kofta - gina trikot
♥  tunika - mq
♥  tajt - mellan himmel & hav
♥  bälte - gina trikot

image273

onsdag

hej onsdag
vaknade av ett sms från jossan halv tolv så då vare bara att kliva upp! otroligt skönt att vara ledig :) satte mig iaf vid datorn och kollade runt lite - sen blev det mina pilates! & nu sitter jag här igen. ska nog göra frukost, magen börjar kurra lite nu! :) vid tre kommer jossan iaf & då beger vi oss till badhuset och simmar ;d men hoppas ni har det bra i skolan ni som är det, specielt du helena ;) hah! ska göra frukost nu ja, massa kramar <3

godkväll

image272imorgon ska jag & josefin dra till badhuset och simma - ska försöka göra det i en timma ungefär! tror det kommer bli otroligt jäkla skönt! men också jobbigt? simmar alltid för fort så att jag blir astrött överallt ;p hah, fast nu får jag ta det lungt! :) så det går nog bra, förhoppningsvis! :)






så jävla bra

fyfan va bra filmen var! jag kommer kunna se den varje dag i hela mitt liv! det där är riktig kärlek, har ni inte sätt den filmen? SÅ TA & SE DEN! :D aja, efter filmen blev det en promenad - typ 45 min denna gång?

haha, måste ta & berätta. MAMMA RAMLADE! jag såg att det var glashalt, men mamma går där ändå! hon ska gå mot en skylt & läsa vad det står på den (för man såg inte så bra), men tyvär så kom hon inte så långt med det, utan hon ramlar! och inte bara det, utan ner på knä och så säger hon ohshiet! sen ramlar hon ännu mer - men hon reser sig upp och låsas som ingenting & går vidare. men inte jag, jag var tvungen att sätta mig ner för att jag skrattade så jävla mycket. tror nog lilla mammsen skämdes riktigt rejält! hahah :D

image270
JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT MAMMA <3

a walk to remember

image268hej hoppas allt är bra med er? för med mig är det bara bra.. jag kom hem väl hem runt tre från skolan & gjorde mina pilatesövningar, hantlar & magövningar. efter det vare mat & nu sitter jag här. känner att jag har huvudvärk så blir väl nån film eller ngt - a walk to remember tankade jag hem för någon vecka sen - typisk kärleksfilm :) så jag hoppas den är bra :) .. men allt kan ju inte vara bra inom filmvärlden heller så? ;p

lisa berättade att efter sportlovet ska vi ha praktik? & då fick jag lite panik och började tänka VART FAN SKA JAG PRAKTISERA NÅGONSTANS? åh herregud - jag kommer verkligen inte hitta någon /; men vi får hoppas på det bästa, eller vad säger ni? ;p  jag var väldigt positiv till snön imorse, men när man kom ut & det bara öser ner så tycker jag att den kan fara åt helskotta eller något! ska jag vara ute och det är snö - ska det inte snöa alls! utan den ska ligga fint på marken och det ska knarra när man går ;p MYS! men det var fan inte mys någonstans när jag & lisa skulle ut och fotta.. fyfan säger jag bara - burrigt..


tomten är far till alla barnen

ja, den sitter jag och kollar på just nu! lisa ska göra sig iordning sen ska vi ta ut & ta kort! asså seriöst, så storälskar jag den filmen, man får en sån julkänsla - jag skulle lätt vilja ha en sån jul minst en gång iallfall, att få uppleva en sån stor familj och massa bråk, hahhaha! det kanske jag får när jag själv skaffar barn? det kanske blir jag som är sara? HAHAH! nejdå jag skojja. ska fortsätta titta klart på filmen, den är snart slut! :)

- jag behöver ta en grogg!!!
- vad är det för fel på den du har?
'dricker upp allt' & säger DEN ÄR SLUT!
HAHAHAHAH! så jävla klockren! ;d

tisdag

godmorgon tisdag
sista dagen i skolan sen är man ledig resten av veckan fyfan va skönt!

just nu sitter jag & lyssnar på musik, har gjort mig iordning! idag blire att ta kort till filmomslag? med min fantasi, så kommer man inte så långt. fast till skräck har jag kommit på värsta ideen. (ja, lite lisa också) framsidan - så ska jag ta kort på lommarbadet så redigerar jag så att det sticker upp en hand från vattnet. baksidan - ska jag göra fotsteg i snön som går från vattnet & uppåt.. lite läskigt va? ;) hah! men sen ska man göra två till? komdi, drama eller action? typ dom svåraste kvar - hah! stackars mig, varför valde jag media för? /: åhå.. IT'S SUCKS! men inget jag kan göra åt ändå så!

när jag vaknade upp så var det som ett vitt lager över hela marken - kul! & sen när jag satt & käka frukost så snöade det som bara den! va bra, sista snön kan komma nu än senare? ;d gud, va positiv jag låter :d yey! hoppas ni får en bra skoldag! massa kramar <3

datorn är min bästa vän

godkväll bloggen, hoppas ni alla mår bra.. jag mår toppen, har gjort det hela dagen! känns skönt! :) jag gör inte mycket alls, sitter vid datorn bara (datorn är min bästa vän just nu) hah, - har ju folk som roar mig på msn, så min kväll är inte tråkig - så ska inte klaga alls! ;d hah, imorgon har jag media hela dagen & vår lärare är i riga med treorna - så lisa & jag drar väl ut & knäpper en massa kort till våra filmomslag! som jag tror kommer gå helt åt skogen! /; men får hålla tummarna på att det går superbra, hah! ska leka vidare nu! massa kramar <3

image267
för att jag älskar dig för den du är & inte för den du borde vara.. <3

sista snön

hej, jag komer precis hem - har vart på antep och käkat! oxfile dåra, så bjöd dom på glass och nån asgod sak till! vet inte riktigt vad det var, men gott vare! så nu sitter jag här mätt som satan! :)

kul vare när vi gick ner att det började snöa, riktigt mysigt! den sista snön kan komma nu tycker jag och sen kan det bli vår ;d 


måndag

hej måndag!
ska hoppa in i duscen snart, eller om jag kör mina pilates övningar innan? tror nog det blir så - har inte gjort dom i helgen så det behövs! börjar ett och slutar fyra, så efter skolan ska jag ut och käka på antep med familjen! blir det gamla vanliga "oxfile knatte" ska blir otroligt jävla gott! nu blire pilates, massa kramar <3

a cinderella story

image265hej söndag!
igår erbjöd lördagen mig en kväll med lisa, helena & pontus! vi käka chips m. dipp & drack te! mycket skratt var det & pontus maserade mig i all evighet - var otroligt skönt! tack gossen.. jag kom hem runt två och satte mig vid datorn och kollade runt lite snabbt sen la jag mig i sängen & somnade på bums ;d vaknade väl runt halv två och vid tre så gick jag & mamma ut för att gå - 30 min! stackars tjejer som blir drabbade när mamma åker till teneriffa, hah! ;d

jag är så förbaskat konstigt seg & fryser ihjäl mig - så det blir att lägga sig i sängen med ett varmt täke & te - sätta på a cinderella story på datorn! myspys :) men ni får ha det så bra! pussar <3


abslout ingenting

hej lördag, vad har du att erbjuda? svar abslout ingenting! skitnorrtälje.. jag ska fan flytta så långt det bara går, där det finns ngt att göra 24/7! piss & skit.. just nu "tjaffsar" mamma & nicke, är jag förvånad? & just nu fick en person mig på riktigt dåligt humör, tack för den (y) .. gosh, kan det bli värre? snart sätter jag på musiken på högsta volym. kan någon rädda mig?

lördag

image263godmorgon - vi vaknade runt typ 9.. eller ah då väckte han mig, så då vare bara att vara social innan han skulle dra igen! nu har vi iallfall pratat, han kom runt två inatt? sprang som en tok efter bussen, den sötingen! :) vi höll på att tappa greppet om varandra, men nu insåg jag vad jag har & kommer aldrig låta det gå såhär långt igen. vi får se om det går bättre denna gång? kommer bli lite svårt för mig att kunna lita på dig - så som det var för dig.. så hoppas vi att inga försöker förstöra & då menar jag ingen! idioter ni är, som inte fattar asså.




skitsamma, nog snackat om det. så ska jag väl hoppa in i duschen snart, fixa mig & så! vad som händer idag? jadu, jag har ingen aning. morsan & nicke ska dricka, får se om jag gör det också. ska försöka att inte göra det. eftersom mina nyårslöften? :) ärligt talat så är det skönt att inte dricka. var nykter igår, hade ju filmkväll med lajs & pontz - åh, det var otroligt skönt & härligt. vi snackade om att vara idag med, så det blir nog så! helena ska man träffa då också som inte var med igår, älsk <3 nä, här blir inga barn gjorda! puss på er <3

green streat holigan

kom precis hem har vart hos lisa & vart med lisa & pontus. vi kollade på green streat holigan - så sjukt jävla bra! efter filmen blev det mest snack & kittlandes.. haha, idiot! ;d "barnvakter" ;) hahah! nu blire väl tv & sen sova. 

godnatt på er <3
image262

nudlar & saga

image258när jag kom hem så kom storasyster och saga - satt och snackade och käkade nudlar :) så jävla gott, speciellt med biff eller kyckling smak. haha, I LIKE ALOT! fast sötnosen ville ha spagetti m. ketchup :)

haha, jag käkade ju upp allt, så då ville hon också göra det
saga - snart är det klart..
jag - saga, om du är mätt så behöver du inte käka mer
saga - åh, bra. för jag är är redan mätt..
hahah ;d


haha, det märks att hon käkat ketchup ;d
hon älskar verkligen att vara med på kort :)

at lisa

hej allesammans
sitter just nu hos lisa, skulle iväg & ta bilder men va tvungna att springa förbi lisa för att se våra bästa år (a) haha! det här är fan jävligt illa - vår skolgång blir verkligen drabbad ;d hahah, vi får se om vi drar iväg och tar bilder, vi har iofs hela helgen på oss - så det ordnar sig. :)

vad som händer ikväll blir väl att dra till lisas mamma, pontus ska komma idag! blir nog att vi kollar på någon film. lisa hade tankat hem nåbra! :) bloggar igen när jag kommer hem! see ya <3

nördar =)

efter vårt stenhårda pass så blev det ju våra bästa år. we are so geak! ;d men det har ju blivit så spännande när den där mördaren kom med i serien, innan var det ju så att man kunde se det - men var inge vidare roligt! nu är det ju liksom att man inte kan/vill missa ett ända avsnitt & nu när det är marlena som är mördaren som man ALDRIG skulle trott att det var hon! hon som alltid var så snäll? hon var den sista på min lista iallfall! nu ska ju hon försöka berätta det för john hur allt ligger till så då hoppas jag att hon spärras in för gott! förut gillade jag henne eftersom hon jämt var glad & snäll men nu tål jag inte ens se henne i tvrutan vill bara hoppa in i den och slå några slag påna och sedan skrika att det är hon som är mördaren. hahahah! men det är fan sjukt hur påvärkad man kan bli av en tvserie? och hur känslor kan förändras så snabbt? hah, nu ska vi inte tänka så. men lisa, det här börjar gå för långt? hah!

image256

skitsamma, har precis käkat mat & ska snart ut och gå i 40 min! har ju tränat mina pilatesövningar och hantlar tidigare idag! känner i hela kroppen hur bättre jag mår och piggare! kan somna på direkten nu om jag ligger och blundar i typ fem-tio min! annars brukar det ju vara att jag ligger och vänder mig stup i kvarten och tar flera timmar innan man somnar! så det känns bra. hoppas det här fortsätter såhär bra & att jag vill hölla på i flera månader till! :) ska göra mig iordning ska snart ut & gå! kramar <3

lisa & weronica tränar

har precis kommit hem från skolan och vi kastade sig på vår träningsmaskin.
haha åh såhär slutade det! =)



haha, va seriösa vi är ;d nu ska vi se på våra bästa år ha det <3

kallt som fan

fyfan va kallt det är, sitter här och råskakar så mycket så att jag har ont i ryggen. får alltid det när jag fryser! hah, det är väl för att man anstränger hela kroppen eller ngt ;p så det blir nog att jag får lägga mig i vardags rummet m. tee och se på tv för detta funkar inte! =) godnatt på er allesammans <3


onsdag

godkväll :)
idag har dagen vart otroligt skön, bara tagit det lungt! vad jag har gjort är att jag först vaknade till våra bästa år (a), kört pilates övningarna + hantlar, träffat lajs en stund, käkat och promenerat kom precis hem, har vart ute & gått - blev bara 20 min, men det var inte skönt väder att gå i! det blåste & var kallt, ushha..

det jag längtar till är sommaren, när man kan ligga på stranden och bli fruktansvärt brun och ta ett dopp när det börjar bli för varmt. dra till kiosken för att köpa en glass, helst ska det va twister. på kvällen sammlar man ihop gänget och sitter framför elden och myser! åhå, ge mig det nu! /;

var föresten till coop idag m. mamma och köpte mjölk fick jag syn på semlor & ville verkligen ha en. men nejnej! det får jag vänta med ett tag! känner nu att jag mår toppen utan alla sötsaker. hah, byebye sötsaker - hej grönsaker! :d

image250

NY DESIGN

åhå, jag är sjukt nöjd! jag älskar det & hon förstod precis vad jag menade med min jätte konstiga förklarning, hah! trodde jag aldrig.. så nu kommer jag blogga som aldrig förr! tusen tack till både alexandra och emma.. alexandra gjorde den sjukt grymma headern med hjälp av emmas bild. bilden på headern är tagen av emma själv. tusen tack igen till er båda! :) massa kramar <3


mörk eller ljus design?

just nu höller alexandra på att göra en header till mig - håller tummarna riktigt hårt & hoppas hon förstår mitt budskap. (är jätte krånglig) så det är inte så lätt. men vi får se! snart kanske jag börjar blogga igen? ;d

skare va mörk eller ljus design? tacksam för svar ;d pussar <3

hjälp

någon som är riktigt bra och vill göra min design? hojta till då :) <3

i'm back

ni hörde rätt, jag är tillbaka! men innan jag börjar skriva så som jag gjort tidigare blir när jag känner mig nöjd med designen - är inge kul alls att blogga när man känner sig obekväm med bloggen. ska iaf försöka vinna en design av http://lindaslya.blogg.se/ .. får se hur det går ;d hah!  & jag kommer fortf använda bdb, man kan ju ha både och? ;d  pussar <3

adressen såklart

här har ni föresten min adress http://hedvalls.bilddagboken.se - blir dock inte mycket om min vardag. vi får se helt enkelt vad jag tycker är bäst. bloggen eller bilddagboken? ;d vi hörs om några dar eller ngt, MASSA KRAMAR PÅ ER <3

bdb

nu har jag bilddagboken så blir nog inte lika mycket skrivande här ;d kramar <3

måndag

image244godmorgon
har precis fått ner havregrynsgröt, så nu är jag rätt så mätt. jag brukar annars vara sjukt dålig på att äta frukost - för att jag aldrig hinner? klart man hinner göra det. aja.. idag blire lång dag, slutar vid fyra. /; fybubblan va tråk!

när jag kommer hem blire väl pilatis övningarna eller promenad vet inte ännu! men lutar nog mer åt pilates, hah! efter jag börjat gått ut & gått, hållit mig till dom tre målen + nått äpple om jag känner sug.. så känner jag att jag mår genast mycket bättre och kroppen mår helt underbart! så, jag kommer lätt fortsätta med det här - SOMMAREN 2008 HERE I COME! :D

bamboo-örhängen

jag gör ett försök, tycker örhängerna är supersnygga.
inte så stor chans att man vinner, men vi får väl se? ;d

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.


hitta nemo

klockan 17:50 är det hitta nemo på ettan! ska lungt ta & se den :D

image240
perfa, det blir min kväll det ;d

promenad

nu har jag och mamma precis kommit hem, vi har vart ute och gått i 40 min. känns väldigt skönt! drack iofs litervis med vatten på vägen, var så gryymt törstig ;d hah! eh nu ska jag hjälpa mor med maten! vi ses <3

söndag

godmorgon
mitt löfte höll iallfall till halv ett någongång eller ah.. jag drack typ två groggar hos lisa innan vi drog till jonte, & där började jag dricka. men när vi var hos lisa så hade jag ena groggen i typ 45 minuter. jävligt bra, som förut brukar vara drucken typ på tio min? jag är iallfall stolt av att jag klarade mig så pass länge. sen får ni andra tycka och tänka hur ni vill! det är skitkul och vara nykter och se och ta hand om dom andra som har druckit, mycket snack man får höra. skitkul! haha! hade iallfall en jätte trevlig kväll. tack :)

josefin drog för typ fem min, hennes mamma skulle hämta henne.. hah, stackarn! :d ska ta & lägga mig i vardagsrummet och kolla barnkanelen eller ngt. har slängt i mig nån macka så det blir bra! vi hörs, kramar <3

big happy face

image239det ordnade sig, vad vare jag sa? ;d haha, så ni ska vi fixa oss sen dra ner till lisa - vid typ sju kommer charlie & jimmy. ska bli trevligt! hoppas ni alla där ute har en underbar lördag <3

















lördag

hej
jag & josefin gick väl upp runt tolv? kollade ett tag på barnkanalen - sen ropade mamma på att det var frukost - havregrynsgröt, te och makor :) mumsigt! efter ett tag så gick vi alla tre ut på en promenad. det var typ en halvtimme. skönt var det iallfall! snart är det mat & sen ikväll kanske det blir fest, men jag ska vara nykter :D börjar på mina nyårslöften nu ju! ;> riktigt stolt över mig själv. får bara hoppas på att vi hittar någonstans att vara, där vi skulle vara - blev det inget. tråkigt. men det löser nog sig, förhoppningsvist!

igår kollade vi på " om en pojke " - den var riktigt bra, sorglig också hah. eh, nu ropar maten! puss hej <3


HAHAHAHA

josefin gick ut för att möta helena. då passade jag & lisa på att doppa ostbågarna i kattmaten och la dom i en slål. josefin och helena käkade upp skålen då jag & lisa brast av skratt och sa hur det var & ni kan ju fatta hur dom mådde efter det? ;> HAHAHA!

under deras käkande av dom " goda " ostbågarna så garvade jag & lisa enormt. men vi skyllde på att vi sätt ngt på datorn tidigare idag. stackarna :D


filmkväll med flickorna

tjenare
vid ett drog jag till lisa och kollade på våra bästa år. så sjukt jävla bra ;D haha! nördar som vi är? (a) efter ett tag kom helena och sedan jossan.. satt och lyssnade på musik och spelade guitarr hero.. sen ropade maten här hemma och det blev gädda - så otroligt jävla gott. självklart fiskad gädda =) hah. lisa ska bara käka hos pappas tjej sen kommer hon, kanske helena också? vem vet. vi ska iallfall kolla på film och dricka cola? NAAAJS! :)

GE MIG SOMMAR NU!!!

image238

fredag

godmorgon
har precis tagit sönder mitt lackskärp - så jag är inte på nå vidare humör just nu! skriver sen när mitt humör åker upp igen som blir snart när man ser den glada lisa & sen kommer ju josefin också. så det löser sig! JAG ÄR SÅ KLANT. hej <3

nytt år - nya tag?

do whatever you want - it's not my place to stop it anymore


dagens skämt

rasmus är förjävla rolig ibland asså & då menar jag bara IBLAND

vi kollade på tv och han börja knappa på mobilen
jag - varför har du knappljud för?
rasmus - men jag vet inte hur man får bort det :/


en halvtimme

jag och josefin har gått en promenad på typ en halvtimme? men vi gick jävligt långt, fattar inte hur långt man måste behöva gå för att behöva gå typ en timme?!? ;o sjukt.. menmen, när vi kom hem var det käk på bordet. riktigt mumsigt. nu blire mysteriet på greveholm - såg aldrig klart det igår? ;> rasmus kommer senare också! hoppas ni alla har det underbart, puss på er <3

dagen blir med josefin

snart kommer josefin - typ om en kvart eller så? ;d saknat henne jedemycket. <3 vad vi ska göra vet jag inte ännu, men vi har iallfall som sagt planerat att gå ut & promenera en sväng. få bort godispåsen som jag nyss tryckt i mig eller iofs älsklingslisa hjälpte mig på traven också - NAJS! =D 

haha, lisa visade mig denna idag - SÅ JÄVLA SKÖN! :D


JOHAN <3 LISA

torsdag

godmorgon
bloggen strulade hur mycket som helst igår - försökte minst en timme typ för att komma in och göra ett inlägg. jätte störande. menmen,  så kan det ju också vara.

mamma & nicke har köpt en ny klocka. eftersom alex skulle ta ner våran (jag vet inte varför) så råkade han ta sönder ena uret. så dom fick köpa en ny - och det blev en ticktack klocka & jag lovar jag hatar sånna.
"ticktack, tiden går - är du fortf kvar? gör något. tiden går, ticktack"
JAG HATAR DET. så skulle jag försöka sova, det är knäpptyst och det ända jag hör är ticktackticktacktictack så jag blev helt galen och la den i kökssoffan & imorse hade både nicke och mamma tydligen letat överallt i lägenheten efter den. mamma hade till&med ringt nicke och frågat varför han lagt utan klockan. men det var ju inte han? utan jag som låg och sov så jätte skönt :D hahah, när jag kliver upp så frågar hon - varför har du lagt den där? ;s haha! lite kul sådär.

just nu lyssnar jag på musik & tare lungt nu innan jag ska ta och gå iväg till skolan.. ja idag kommer josefin & vi ska ut och promenera. men innan måste jag få trycka i mig min sista lakrisnapppåse (a) så jävla gott så det är ett MÅSTE! :> men ska göra mig klar nu - massa kramar & pussar <3


the end of the story

image237jag har försökt, verkligen så mycket. tänker jag försöka mer? nää, jag orkar inte. jag vet, jag älskar grabben så jävla mycket men han visar mig bara motsatsen vad han tycker om mig. hade han älskat mig så som han sagt - så hade han funnits här nu? och velat prata med mig lika mycket som jag velat pratat med honom - om allt som hänt. men det värkar han inte vilja. vad vet jag? det är okej för mig. vi har knappt snackat med varandra efter det som hände. men, efter att vi sagt att vi ska prata med varandra och inte blivit av (många ggr).. så, orkar jag inge mer.

visst, jag kommer ju fortf. ha mina frågor som jag vill ha svar på - obesvarade. som "hur många gånger utan att du sagt ngt? hur många gånger har du blivit för full och inte kunnat säga nej? & framförallt - varför?"  eh, jag får ta och glömma allt - allt som en gång har betytt något & gå vidare.

jag älskar dig alexander wikner /;


tv-film dag

godkväll
har precis kollat på get a clue på kanal 4.. men jag kände hur ögongen ville lägga sig ner - men icke ännu kära ögonlock =) du får sova senare ikväll. för snart tänkte jag göra lite te och kolla på mysteriet på greveholm. har ändå inget annat för mig? & vid datorn orkar jag inte sitta. :)

btw, klockan nio ikväll är det en film som heter "under ytan" - på reklamen värkar den rätt okej. så blir nog att jag somnar till den. ja det har alltså vart/är en tv-film dag för mig todaayy. riktigt skönt.. näe, nu ska jag göra iordning te och sätta mig vid tv - MYSTERIET PÅ GREVEHOLM VAR DET JA :D pussar <3


i love my chicks - josefin, lisa och helena <3


image234

onsdag

har precis kollat på våra bästa år (a) .. haha, nu fick man veta vem mördaren va? hur sjukt som helst - hon man aldrig kunnat ana att det var. anyway ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning vid tre kommer jossan. :) massa kramar

image233

updated - hon kommer imorgon ist.. MISS YOU HONEY <3

tv time

nu blire vardagsrummet och vänta på mina två cheesburgare som ewelina kommer hem med snart? godnatt påer - bloggar inget mer ikväll


BORT MED ALLT!

om typ två dar börjar mitt första nyårslöfte - ATT BÖRJA TRÄNA OCH ÄTA BRA!

ja, ni hörde rätt! jag & helena har pratat massor om hur vi ska göra & så. och varför just om två dar? är för att jag ska njuta av allt och bara käka. jag vet, inge bra alls! men jag kan inte bara lägga av sådär, måste få i mig lite innan (a) 
så, ut & gå/springa, magövningar, pylatisövningar, träna med vikter, simma, äta bra - ska självklart inte börja med allt på engång, men börja gå ut och gå och pylatisövningarna ska börjas! punk slut. nu blire glass och bones, pussar <3

tack helena för att du fick mig taggad <3


davvelito

tack dave du är en ängel - han ändrade färgerna på rubriker och så! tusen tack

ny design

fixade och donade med photoshop i skolan idag - men filmrullen med bilderna på min header vart inte så bra som jag ville + att vi slutade så det var bara att stressa. som alltid blir experternas hundra gånger så snyggare. :( menmen, skitsamma.. bloggj'vel va nöjd någongång? eh du får se ut såhär ett tag nu! ;>

tröttmössa? - ja visst!

image226godmorgon allesammans
 jag somnade fem inatt? ;o & så ska man ju försöka gå upp kvart i sju också - men det gick inge bra. snooza från kvart i sju till tjugo i åtta.. då jag upptäckte att jag aldrig skulle komma upp! så jag tänkte sova till efter lunch, men nu har ändå lisa väckt mig, så ska väl ta och fixa mig snart. hon kommer vid tio. men vid ett ska vi till plugget för att vi har mer lektioner då? aja, skitsamma :)

nog om det. juste! jag berättade ju lite kort igår om att vi skulle få åka fram och tillbaka till stockholm och pröva trådlöstinternet? det var inte förnst 2 februari! och en sak till, vi kommer bli interjuvade om hur vi tycker och så. tycker jag låter skit skojj, tycker inte ni? :) eller så är det bara wewwe som blir glad för allt? haha!



orken är inte stor

inget idag heller.. är jag för dum som tror att han vill prata?
eh, nu låter jag det va.. har försökt, tänker inte göra nåmer!

jag ger upp

nu ger jag upp! allt blir bara fel & det blir abslolut inte som jag vill ha det! så nu är det bara skit och ingenting går ihop med ngt. bloggen släng dig i väggen. varför vill du inte va som jag vill ha dig? ååhå, nu lägger jag bloggen på hyllan och fortsätter imorgon eller ngt? ja, det blir nog bra så, innan datorn typ ligger på golvet - goosh dumma dig.

aja, har precis käkat. pankakor blev det, riktigt gott! ska väl ta och se på tv eller ngt nu! tror jag har fått öroninflamation? har skit ont iallfall :/ skitsamma, imorron iskolan ska sl komma, daniel snackade om att vi skulle få åka till stockholm fram & tillbaka och pröva trådlöstinternet på bussar och få belöning för det? låter skitkul enligt mig iallfall! berättar lite mer imorron när jag vet mera. :D nu ska jag bort från datorn innan det händer en olycka som sagt, haha! ha det bra nu allesammans!

image224

redigerar bloggen

jag ändrar bakgrunder och bilder och ser vad som passar och så! så därför ser den knäpp ut! puss på er <3

dagens låt

blondie - maria
minnen som får mig tillbaka till sommaren 2004 kanske det var? med helena :)
jag älskar dig mycket helena larsson <3


måndag

image206shajse, jag gick upp för typ tjugo min sen?!? ;o och ändå somnade jag klockan åtta igår? iofs vaknade jag runt ett och somnade inte förns typ halv tre igen? men ändå.. och nu när jag vaknade så tvingade jag upp mig själv, hade fan kunnat sova flera timmar. jävligt sjukt! men man kanske behöver sova så mycket någon gång ibland? men jag är fan en jävel på sova. jag älskar att sova :D aja, nog om det. ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning. senare idag ska jag prata med alexander. (ja, ni som har ngt att säga om det - kan då lika gärna säga säga vem det är om ni ändå hade tänkt öppna käften).. vi får se hur det går helt enkelt! men innan duschen ska jag göra mackor och the tror jag - var sugen på det redan inatt, men jag tog det aldrig - så det får bli nu ist. :D ha det underbart, får se om jag slänger upp en dagens senare - tror den inte blir så speciel eftersom jag inte ska göra så mycket än att talka med alex. men, vi får se! puss på er <3

lördags

hade fruktansvärt roligt igår, det var ju - groggar, göteborgan, lisa & rasmus hos lisas pappa! mycket dans, skratt och snack. trevligt trevligt. sen kom jeppe, breiden, johnny och alex förbi ett tag, men dom var inte kvar alls sålänge. dom drog väl efter någon timme? :) haha, på tal om dans - så kom jag tanke på rasmus & johans otroligt "vackra" dans. dansen hade ngt konstigt namn som jag inte kommer ihåg nu! men fyfan vad jag skratta. så otroligt sköna! HAHA! själv dansade jag också med rasmus. ja, jag fick också lov :> haha! men sen vart vi alla trötta och ville hem till sina sängar, (var väl runt, 3 eller ngt) så vi packade på oss allt och for iväg med vinden. haha, nejdå - jag skojja! men jag & rasmus tog adjö av sötnosarna vid gröna ön! så vare bara att börja knalla hemåt! vi somnade på stuns när vi kom hem.. eller ah - iallfall jag! jag hade varit ett helvete när jag sov - jag snarkade (JÄTTE HÖGT), tog allt täcke, rörde mig mycket, la mig vid fötterna.. jag behöver inte fortsätta va? hahha, ett riktigt helevte. stackarn, förlåt (a) menmen, vi vaknar av att leonora är här hemma och skriker och trallar! haha, riktigt söt hon är! :)


TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL GUBBAR & GUMMOR :)

men fyfan vad det blåste igår. jag höll ju på att flyga iväg! det fulaste var fanemig när jag skulle tända en cigg. så kom värsta blåsten så flyger ciggen iväg - först gick jag efter den men när jag upptäkte att det fortsatte att blåsa iväg. jag lovar det var fan typ 100 meter? som jag såg glöden flyga iväg ;> HAHA! sjutk..

nej, nu ska jag kolla på tv med rasmus igen. VI HÖRS! puss på er <3

JOHAN!


fest ikväll ;>

ska upp och handla groggvirke nu - sen går jag iväg till lisa och partajjar med dom :) rasmus kommer runt sju? så det blir han också ;> ska nog bli riktigt trevligt. hoppas ni alla andra har en underbar lördag - 
NJUT AV SISTA LEDIGHETEN NU :d

lördag + göteborgan

imorse vaknade jag på en sur sida - men just nu är jag ingenting. ska hoppa in i duschen snart tror jag & göra mig iordning.
 
idag kommer göteborgan och jag som aldrig trodde att den dan skulle ske - men det gjorde den! ska bli sjukt kul! :) så ikväll ser den ut såhär - groggar, lisa & johan? vart vi ska vara, vet jag inte ännu! men det löööser sig? ;) juste, rasmus kanske också skulle va med? aja, men kul hoppas jag att det blir iaf. josefin & helena måste va hemma, tråkigt - men det funkar nog ändå! ;>

NU SKA JAG HOPPA IN I DUSCHEN, ÖNSKA MIG LYCKA TILL!
MAN VET JU ALDRIG HUR DET SLUTAR? ;> HAHA! puss påer <3


NOTTHING HILL

jag & jossan har precis vart på coop och handlat coca cola och cheez ballz.. ska se på notthing hill nu som nicke kom hem med idag! :)

image205
så ha det så underbart! PUSS <3


dagens outfit

hej allesammans! hoppas ni har det bra! just nu är jag med jossan. vi kollar runt vad som händer! rasmus vill va med oss, det blir antingen fest eller en filmkväll! vi får se vad vi hittar på! ;>

dagens outfit blir i camen denna gång med.
fick tillbaka kameran - men nu inga batterier! :)
♥ tunika - jc
♥ kofta - h&m
♥ skärp - gina trikot


oxfile, pommes & bea :)

image201hej sötnosar

har precis kommit hem från stan - det blev ett par bh & hotpants som jag velat ha innan jul - som nu var på rea? snacka om tur jag har ibland! :) och sen köpte jag hudkräm med jordgubbsdoft tror jag att det är? ;> luktar fruktanstvärt gott iaf. nu ska jag & jossan ner på stan igen - jag ska köpa ett till par bh & hotpants som jag tvekade på som jag nu MÅSTE HA! olala, grymt snygg! :) sen efter det, ska vi ner på antep och käka oxfile, pommes & bea! just det jag är sugen på just nu! ha det, puss påer <3


torsdag

godmorgon :)

igår kom jossan och vi drog upp & hyrde film. mamma ville se rysare och sånt, så det fick bli på andra sidan & bugg.. värkade faktist vara två kanon filmer och coca cola blev det till de. hade ju chips hemma sen i måndags! så då röjde vi bort vardagsrumsbordet och la massa filtar och kuddar så låg vi där och mysade, jag, jossan & mamma!

på andra sidan; var långtråkig, det hände inte så himmla mycket. och när det väl gjorde det så slutade det. så, läskig var den inte. men rätt sorglig och rörande film! jag såg den inte som en skräckis - men den var okej!

haha, den här måste jag fanemig säga vad den handlar om, dom andra som inte vill, kollar bort!
bugg; den handlar om en seriemördare. och en jounalist och kameramän, får interjuva och veta precis allt hur han planerar offren. asså hela filmen var typ som en intrejuv "mördaren", men på slutet börjar du själv mordet som han har planerat och berättat för dom i varje detalj, men ah.. slutet får ni själva se! kan ju säga att slutet var ju iaf bra och man blev knäpp! men ingen film jag rekomenderar ALLS! noway..

det var en rikitigt mys kväll & nu ska vi väl ta och sminka oss och går ner på stan? se om man hittar ngt! vi hörs! puss <3


DAGENS LÅT

natasha bedingfield - wild horses
kan inte sluta lyssna på den, så jävla gryyym! <3

dagens outfit

ewelina har fortf. kameran! men skitsamma, jag kör på camen (a) HAHA!

♥  vit tunika - b.young
♥  svart linne - b.young
♥  armband - svart - h&m


alltid samma visa

image198jadu - skulle träffa alex idag och prata om hur vi ska göra och så! men, som alltid så blir det sent så han kommer inte! aja, vill han inte, så kan han väl säga det? ;s men som han sa i måndags så värkade han vilja. aja, snart finns inte orken att försöka fast jag bara vill ha honom mest av allt. men orken finns inte alltid - får väl se när vårt "snack" blir. om det ens blir.

josefin kommer iallfall med sju bussen. om hon hann med den? :) blev lite stressigt, fick ju veta att alex inte skulle komma först typ tjugo min sen! haha! så hoppas hon hinner! håller tummarna älski ;> imorgon blire stan och kolla runt lite? ett hopp på att man kanske hittar ngt? ;> aja, puss <3

UPDATED: hon hann med bussen! WIHUU! <3

onsdag

hej allesammans

jag skulle vara jätteduktig och börja på en av mina nyårslöften - att börja träna? skulle iaf gå ut och gå en stund. men när jag skulle gå ner för våran långa backe, så är det ända jag gör är och halkar. så det var bara att vända tillbaka igen! aja, jag försökte iaf (a) mer kan jag inte göra. haha! har precis vart och handlat med mammsen, det blev färdigrätter från finuds, panpizza och cola. får hoppas på att det smakar! det gör det nog, för jag är gryymt hungirg.

jag var ju ner på stan och handlade i måndags. tänkte lägga upp bilder på det jag köpte sen när ewelina kommit tillbaka med kameran. det blev iaf 3 tröjor + ett skärp på b.young för endast 339 kr - som igentligen skulle kostat runt 700 eller ngt! det var ju rea på allt i butiken, så det var nice! köpte också mina skor som kommer från fröbergs skor som gick på 495 kr :) väldigt nöjd och plånboken är fortf inte tom! :) iallfall så kommer det bilder på det sen! nu plingade maten så ska käka! HA DET UNDERBART! puss påer <3

2008 HERE I COME!

ja - början på 2008 nu & nu känns det riktigt skönt.
ett år med nya tag & ändringar? (a)
mina nyårslöften är då
♥  börja träna
♥  dricka mindre
♥  & ha allmänt jävla kul

den tredje är ju redan klar, för jag har alltid kul! man lever ju bara engång eller hur? :) anyway..hade det astrevligt igår - underbart folk som alltid. träffade mina vänner som jag inte träffat på typ år och dar?!? underbart.. hoppas ni alla där ute hade en underbar nyårsafton med sina nära och kära :) men, idag blire nog att kolla på någon film med mamma min! vad det blir, vet jag inte än. & av min förvånad hittade jag en påse chips och massa ostar. precis vad jag var sugen på idag. fattas ju bara en cola? :/ skulle handla det, men det var stängt. jävla skit! menmen, lite tilltugg till filmen slår aldrig fel. ska fortsätta med det jag höll på med, men ni får ha det så jävla bra! :D:D puss påer <3


HEJDÅ TILL 2007 OCH HEJ TILL 2008!




tröttsamt, man fick ändra bilderna. nöjd?

RSS 2.0