dagen - asnajs.

älsklingar, jag vet att ni vill att jag skriver all the time - så nu gör jag det. visst är jag snäll? (: idag har familjen, mikaela, leonora, helena, ante, chööörlie, jocke & spyan vart på stranden hela dagen, lommarn is the sheet, hah. (: åkte vattenrushkana också, rånajs (: fast jag är ju flodhästen själv så jag gled assegt ibland (då jag åkte själv) ;p hah. kom iaf  hem för nån timme sen så har precis duschat och ska väl försöka få på mig nå smink, har bränt hela ansiktet - så det svider så inåthelevete och min älskling har ju flagnat som fan, så han kommer jag få lägga i ett bad och skrubba, stackarn - han som var så nöjd med sin färg (: hahah. iallfall, nu måste jag göra mig klar för en kväll med några groggar & prat! hoppas ni alla mår bra, massa kramar från en bränd wewwe (:

dance around naked when you're all by yourself



mina sunshines, jag sitter just nu & väntar på att lajsi ska bli klar för då ska vi till coop & köpa lite snaks och dra med min man till vigelsjöskolan och lirar lite 21;an och mysa (: imorgon blir det att gå upp runt 11 - 12 (helena, du får lite sovmorgon iaf) för jag vill träffa min älskling så fort som möjligt imorgon och innan jag träffar henne ska jag försöka få upp mamma så att vi åker ner till stan och köper sololja för vi ska sola & bada, vart vet jag inte ännu. men på kvällen ska hon & jag dricka massa öl - gud vad jag har saknat dig min älskling, du får aldrig åka ifrån mig nå mer - isånafall blir det att packa ner mig i en väska. för utan dig är inget roligt, älskar dig min kvinna, min syster, min andra halva <3 längtar tills imorgon. nu ska jag ut och röka, vi ses när vi ses och vi hörs när vi hörs :) pussar <3

flickorna hedvalls

behöver jag ens säga nå? systrarna hedvalls slår allt & alla :D



jävlar du ;)



heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejsan fan :D nu är de fan ante som skriver haha, aha! sitter och dricker fan ska snart ut på den fina staden (norrtälje) haha så fort kjelle ringer! satt nere i parken tidigare idag jag och ralle men sen kom de folk och alla var ju fan 18 så senare på kvällen så tyckte dom att dom skulle dra på krogen men VA FAN I HELVETE JAG KAN JU INTE GÅ DIT FAN JAG HAR JU 2 MÅNADER KVAR TILL JAG BLIR 18 :(
aja nu är de fan wewwes tur att blogg loss =)

idag drog jag upp vid sju tiden och fixade mig för en bilresa till skutskär för att hämta mormor för att sedan åka till furuvik där vi gick runt och roade oss. efter några timmars roande, drog vi mot bilen och åkte till mormor för att fika lite för att sedan dra hemmåt.. men på vägen stannde vi till och badade, men jag & ewe bangade så mamma och nicke badade, asnajs place. iaf kom hem vid halv nio och på bilresan hem satt jag & ewe och drack cider, det blev pisspauser på kisspauser men till sist var vi framme och vi drack mer cider. nu sitter jag fortf och dricker, men är slö som fan. men orkar inte skriva mer nu, puss hajs.

in the arms of an angel

godkväll (: var till stranden idag med, med folket som var med igår :) det märktes att solen tog enormt idag eftersom alla kom hem och var typ brända överallt, medans jag bara blev det i ansiktet och jag som aldrig blir bränd annars? ;s så, som jag minns det har jag typ blivit det två gånger? menmen, när man bli bränd så visar det bara att man får färg och förhoppningsvis blir jag brun i ansiktet - hoho :) iaf, efter stranden så har jag bara chillat, kännde att jag inte mådde så bra. solsting kanske? dricker ju inte så speciellt mycket vatten och pressar i solen - inte så bra kanske? ;p så det har inte blivit så mycket gjort idag och nu är det nog dax att sova snart tror ja? men först ska mamma och nicke dra till statoil och köpa cigg och nå mumsigt så läggdax blir nog vid halv ett eller något. ska iaf upp vid sju eftersom vi drar till furusvik imorgon, kommer hem på kvällen och förhoppningsvis krök? (: hojta till fan. måste kila nu, ha det så bra. pussar <3

jag som blond, minns ni?



stranden

hallå där i stugan, jag kom precis hem från stranden. var faktist ner till lommarn - jag, ante, mamma, nicke, mikaela &  leonora. & jag trodde jag aldrig skulle ens doppa tån i det där vattnet nånsin, men jag var tvungen för det var verkligen stekvarmt så jag badade, kors i taket säger jag bara - men nu blir det en timmes dusch för att få sig ren känns det som ;p hahah. nej, men färg fick jag iallfall, eftersom helena hade båda mina bikiniöverdelen så fick jag ta en vanlig bh och min färg från trekantsbikinin är helt borta typ - så det känns ju inte så himmla kul.


                                                                          här får ni se resultatet - inte fint.












menmen, det är väl smällar man får ta när man lägger sina saker överallt och hos andra. får iallfall låna en bikini av mikaela som jag får ha några dar här fram över tills jag får mina andra (: mycket snällt. iallfall dagen har vart mycket mysig och glada miner. nej, nu blir det att leka lite med leonora lite och ta en dusch - som sagt en timmes? :) men ni får ha det så bra sålänge, massa kramar <3

leendet du sänder ut vänder åter till dig

godmorgon babes, vaknade av ett slag på rumpan av skitungen leonora och att mamma säger att vi ska till furusvik på fredag med familjen + mormor. kul? aja, bara att åka. blir säkert krök i bilen på hemresan så ni kan ju ta er. iaf, så då gick jag upp, prata lite & nu sitter jag här med en skål fil & flingor, tjohejs! ska väl hoppa in i duschen om ett tag men inte ännu, för jag är rätt trött & seg. kollade på crossroads inatt & dra mig va bra den var. och killen ska vi inte ens tala om, håll i hatten! hah. satt till&med och skrattade som en tok själv i mitt rum, vissa scener var ju bara för roliga. så somnade väl runt 3 halv 4. men tar man bara en dusch så är man uppe med tuppen sen (:


jag är lycklig


att vara stark är att leva livet som det är

helgen har vart ritkigt najs - med underbara människor & öl. och söndagen ska bli lika najs den med, ska göra mig i ordning snart för vid sju halv åtta kommer rasmus the man hit, då drar vi och golfar & dricker lite öl. ska bli riktigt trevligt. han kommer iallfall bli råägd på golfen, för jag är ruskit bra. tror nog ingen annan är så bra som mig? slå den ni om ni kan, höh.. nej, nu blre att göra sig iordning. till frågan - vad ska man ha på sig? vad är lättast att spela golf med - tights eller shorts? eh, det blir nog shorts det är ju för fasiken strålande sol ute (: så ut med er allihoppa, så får ni ha det så bra, massa pussar <3


norge/oslo

i onsdags var jag med helenas familj till norge - hanna och håkan skulle leta jobb till hanna. så vi andra drog var lös på oslos gator. kan ju fan säga att norge var grymt fint - med all skog av hav. sen var det riktigt roligt när man skulle försöka förstå vad dom menade när dom prata, man stod typ som ett frågetecken ;p hah. föresten är det någon som vet vad smakkesätte är? det var någon kille som gick till helena och sa ; vill du smakesätta? oöl? vi trodde att det var något med att köpa ut öl? iallfall, helena stod där och sa va typ 3 ggr tills hon gav upp och gick därifrån. hahah. så där tillbringade jag och min älskade vår onsdag - mycket myyyys. snacka om att man var trött och seg när man kom hem, bilresa i typ 12 timmar. menmen, man kom bort från tråkstaden norrtälje för en stund iaf.

nu ska jag dricka och ha skojj, ha det så bra.. massa kramar från en glad weronica <3

helena larsson

jag älskar dig mest bästa vän <3


måndag

godmorgon och solen steker? nej du, när fan ska solen steka så att man kan sola och bada? det kommer säkert när man börjar skolan och det suger jetpung. anyway, min mobil funkar ju inte eftersom jag slängde den i marken i lördags så nu har jag ingen telefon för tillfället och då är det svårt att få tag på folk - men nu fick jag ett sms av ante där jag fick helenas nummer, tänkte ringa henne och hitta på något? (: men först och främst blir det att äta något och sen hoppa in i duschen.

lite bilder från golfningen i fredags 
proffsen kom då inte med på bild, eftersom vi var så grymt duktiga (a) ..
 

en ny fredag

idag är då fredag och då brukar det innebära att dricka öl och ha allmänt jävla crazy kul. men idag? det är något speciellt med denna fredag, denna fredag är något nytt. vill ni veta? idag ska wewwe.... dadadam, nyfikna? det skulle jag ha vart.. nu till ögonblicket, wewwe ska inte dricka någonting alls, hörde ni rätt? jajjamensan. men vad ska wewwe göra då? jo det ska ni får höra, era nyfikna fanskap. jag, ante, familjen + rickard & nån till ska till campingplatsen i vigelsjö och golfa (: vad vi gör för nåmer aktivitet vet jag inte ännu. nu till frågan? kommer jag klara det? det ska vi allt få se, men kul kommer jag nog iaf ha det!

tänkte bjuda på denna underbara låt - jag bara älskar den!
pressar den all the time & sjunger som en stucken gris, den ni :)


puff puff, sen är jag uppe bland molnen

kom precis hem från att ha varit på kalas - saga blev 3 år idag. så vi var där, fikade och snackade lite skit. skulle ha åkt till lunda och solat men tiden rann iväg och det kändes lönlöst att dra dit så nu tänkte jag höra av mig till helena och hitta på något med henne. johan är ju här i norrtälje nu också - så då vill man ju passa på att vara med honom när han äntligen är här, min stjärtgosse. så då tänkte jag att man kunde dra ner till parken och lira lite boll? myys fan.

det blir mycket bilder här i bloggen nu. menmen, det är sommar? :)
var barnvakt till leonora igår, där det blev en massa bus & badande.




& nej ante ska inte slå henne - utan han klämmer på en flaska
så det rinner ut vatten och leonora blir lite impad? (:


färsna gård m. leonora

vaknade runt elva, drog upp och käka frukost och efter ett tag kom leonora då vi bestämde oss att åka till färsna gård och se på djuren där. mysigt, tills leonora höll på att bajsa på sig och ville ändå inte bajsa - hah, men vi fick in henne efter en lång stund. bjuder på lite bilder (: enjoy.



@ lillkaggen



godmorgon sunshines, vaknade för typ en timme sedan hos lajsi, sov här inatt, vi kollade på film och käka chips. nu ska vi snart äta lite frulle & se på reine & mimmi i fjällen, den ska tydligen vara riktigt rolig, så då börjar man alltså dagen med en massa skratt (y) sen ikväll vet jag inte vad som händer för det är ju så jävla tråkigt väder så det lär ju bli att kolla på film hela dagen eller något - fast det är skönt det också. när det ändå är sånt pissigt väder så har man ju en anledning till att bara sitta och inte göra någonting (a) näe, nu ska vi göra iordning filmen och frukosten så ni får ha det så bra, pussar <3

ante <3

i see you looking
your eyes are beautiful
your face make me glad
everytime you smile i feel weak
i hear you laughing
your lips adorable and your mouth is so cute
i watch you walking
your steps make every girl turn around and look
but the one you aheaded to is me
i know you love me
you always hold me close and give me all your love
but I feel every time you're around somehow






bilder från åland

godmorgon skönheter. dålig uppdatering - i know! för vi kom ju ändå hem från tältningen i onsdags. vill ni veta varför vi åkte tidigare hem? jo för att det var typ inga som tälta, bara en massa jävlar som var på cykelsemester. så jävla sämst! så vi fick liva upp stämmningen själva (: men det gick - tack tjejer för dessa dagar på åland <3 här är också lite bilder på oss - enyoy för fan.






nu måste jag skynda mig - ska till stranden med lisa, familjen och mikaela. vi ska sola och bada. & ikväll blire alltså att dricka öl och ha roligt med massa folk + min älskling <3 you make my day. massa pussar på er allihoppa :)


RSS 2.0