!"¤%&

nu är man här igen, med helt andra känslor - med en helt annan smärta och med helt andra tankar! det som jag har skrivit tidigast som igår, stämmer inte alls. men det som stämmer tänkter jag inte dela med mig här på bloggen. det som är nu, är något som är mellan mig och andreas.. jag dela med mig igår om vad jag kände, förrådd, besviken, ledsen, lämnade & ensam. men nu är det helt andra känslor och en annan smärta, som känns mer privat. men skitsamma - tänkte bara lämna några ord.

minnen är det ända jag har kvar

vet inte vart jag ska ta vägen, tårarna rinner hela tiden. vart jag än är och gör, så tänker jag på dig, minnen, på hur mycket du har älskat mig. att det fanns känslor som besvarade. men nu sitter jag här ensam, med känslor som jag inte vill ha.

det är ju dig jag vill uppleva allt med, jag älskar dig så sjukt mycket. vill bara att du ska älska mig så som jag älskar dig! men nu ska man hämta sina saker som är hos dig, jag vill verkligen inte göra det här. jag vill inte ha någon annan. kommer aldrig orka börja om, du var min och jag var din, det var då allt var som bäst.


vart ska jag ta vägen? det var ju vi som skulle ha en framtid tsm - det var dig jag skulle dö med.











och låt mig vara sorglig, jag vill inte ge upp. men det finns ju inte att kämpa för längre.

jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams

vaknade för en timme sen, låg kvar för kände att jag inte orkade gå upp! för visste att tankarna skulle börja flöda, men när jag låg där och försökte inte tänka påt - men det kom ändå! hur jag än försökte tänka på glada och roliga saker så dök ditt namn och ditt ansikte upp i mitt huvud. jag kommer inte klara det här! jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma. vi hade planerat barn, förlovning ALLT. du skulle tillochmed träffa min mormor. fan, vart tog allt vi hade planerat vägen?

jag sitter här, jag är ensam. helt ensam & jag klarar inte av det här. inte alls, vart ska jag ta vägen? jag älskar honom :(

och det första jag ser när jag ska dricka vatten som var vid sängen så ser jag din ring, din ring.. och jag låg på din plats i sängen, blundade för att tro att du snart skulle hålla om mig som du brukar göra när du vaknar! andreas rojne flood trodde hans namn och mitt namn skulle vara i all evighet. men jag hade så fel, så fel..

.

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd

ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu


och det sista du säger till mig "du kommer hitta någon så mycket bättre" fuck allting.

i's so over

för det första så behanlar mig som skit hela helgen, sen när vi möts så gör han slut. jag frågar han ; älskar du mig? han svarar ja det är klart jag gör, det vet du ju. sen fick jag fråga igen och igen och igen så säger han  ; du kan inte ställa den frågan för den är svår att svara på.

det ända jag säger är att jag kommer aldrig orka att bli förstod igen.





men hej, jag ör singel och det är sommar?


!"#¤%&&

jag blir så trött ibland, trött på dig och dina fasoner - du är dubbelmoralisk.
det du säger åt mig att inte göra, gör du själv. så patetiskt! så less..

sommarland

hallå i stugan!

vaknade upp vid halv tio, då jag drog upp och hoppade raka vägen in i duschen! fixade mig och käkade frukost. sen var det snabbt i väg, köpte skor på skokanonen! sen blev det ner på stan, där det fick bli lite smycken på jc, och sen fick det bli en "klämma"? som var en rosa blomma - på h&m. njöt även av glass vid lilla torget, mys! nu sitter man här hemma och trodde man skulle få sin platta men icke sa nicke. så vad händer ikväll? hör av er! puss <3


i'm happy

pratade med min vän timmie idag, och kollade om man hade en chans att man kunde bli tatuerad av hans vänner och det var inga problem - ska göra den så snart som möjligt så den hinner läka tills sommaren, denna gång blir den mycket större än den första! så najs - jag är så glad! denna sak gjorde mig på topphumör!

beskriver självaste tatueringen såhär - man är en kämpe och man klättrar sig upp ett steg i taget!


tisdag

hallå i stugan, finns någon hemma?

sitter här i bara morgonrock fortf. inte bra inte bra - gick ju ändå upp vid halv elva? hah! mikaela var förbi en stund vid tolv sen när hon gick så kollade jag klart på bullerbyn :) sen så käkade vi, eftersom mamma ska jobba vid fem. så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sätta fart, lisa kommer ju snart - vi tänkte dricka lite och så. eventuellet att man drar till basketplan och lirar lite boll också, najs väder ju! nej, har inte tid att sitta här, vi hörs! puss <3

här är en till studentlklänning som jag har funderat på :)


oregano

hejhopp! nu är jag tillbaka, med massor av bilder. 

först ut kommer studentskivan;



och sen en bild på mormor :)



och sist men inte minst modellen leonora


och be mig inte bjuda ur min burk, den har jag köpt utav en turk i saluhallen & han är min bäste vän

först och främst måste jag bara säga -
JA MÅ HAN LEVA, JA MÅ HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR - grattis linus wester! :)

godmorgon säger hon som har vart vaken sen halv sex imorse?!? vaknade av andreas som inte låg brevid mig så börjar kolla runt i rummet och tänka - shit har jag inte ens vaknat? men såg han vid kläderna där han fixade och donade. så pratade med han ett tag i sängen tills jag beslöt mig att gå upp och röka - ett dåligt val då jag aldrig gick tillbaka till sängen! suck.. hoppas det inte märks ikväll sen - vår studenskiva är ju ikväll! yey..

så, vad händer idag? snart blire frukost sen blire nog att linus hämtar upp mig på parkeringen då vi åker till mammas jobb och hämtar pengar, sen ner till bolaget och köpa dricka. sen hem och duscha och allt vet vad som behöver göras där ;p hah! sen ja, det vanliga fast med hippiestyle - hah! najs somfan.. älsklingen slutar vid två så då blire att sig något att dricka, för vid fyra åker vi nämligen härifrån till cafe umbra, vid sex kommer pappa och hans tjej (jag har bjudit dom på middagen) och äter med mig och ante, middagen håller på till nio sen börjar nöjet om man säger så! bilder kommer självklart upp imorgon eller när jag än sitter vid dumburken. men nu till köket! puss <3


hej sommarland



snart så äre sommar och då är det balkongen som gäller - det är livet!
sommar och sol, vi har korta kjol och vi vill ha dig - weronica hedvalls (:

ingen behöver veta vad vi två skall göra nu

hej igen!

mådde inge bra inatt, då jag spydde lite.. så på något konstigt vis så stängde både jag & ante av alarmet - så kom inte upp! men vi gick upp vid halv elva och jag sa till lisa hur det var då hon sa att hon ändå var påväg hem då lektionerna var inställda, så vi har en distans uppgift som jag har tänkt göra! så gick iallfall upp och körde ett pass, så har precis hoppat ur duschen och ska göra mig iordning! för vid tre så ska michaela hämta upp mig och ante då vi ska åka hem till henne, då vi ska kolla om hon har lite hippie kläder och så - studenskivan är ju på onsdag.. så det är snabba puckar som gäller om man säger så! men kan ju säga såhär, att man är ju redan pank så jag vettefan hur man ska klara allt? sen nästa månad så ska man spendera pengar till en studentklänning också - har kollat lite på denna (bild här nere) + studentflaket, då vi ska ha lastbil med ljud och det går ju på sin lilla penning! tur att man har mamma som hjälper till så gott du kan! jag älskar dig mamma <3 men hur som helst, så skiter jag i om jag inte har råd eller ej! studenten är bara en gång i livet och då ska det tammefan vara hur bra som helst också! sen om jag får leva på nudlar och blodpuddning så äre så! nej nu ska jag föna håret och klä på mig, chillevippen!


RSS 2.0