leonora & helena

slutade tolv i skolan, så då gick jag hem och slappade tills busungen leonora kom - efter ett tag drar jag och leonora ut och plockar blommor som vi nu har på balkongen, det blev jätte fint ;d leonora ville ju dock plocka ännu mer men efter ett tag fick jag med henne hem för jag inte orkade mer ;d hah! men för typ tió min sen så kom helena så dom ligger nu bakom mig och leker haj och helekopter och nu blev det gris. ;d haha, så söta!

image699


it's over dude

jag är så jävla trött på att få skit från dig, det är du - all the time! du säger saker till mig som igentligen passar in på dig själv. jag fattar inte ens vad du har fått för dig att det skulle ha blivit något mellan oss, jag har aldrig och då menar jag aldrig sagt att jag gillar dig ens? och så många gånger som jag har sagt att vi bara ska vara vänner? så vafan bråkar du om? när du är nykter då är allt frid & fröjd, men bara för att du får i dig några groggar så ska du hakka på mig och säga massa saker som du inte värkar stå för när du är nykter - men vet du vad? det är slut med det, jag tänker inte ta mer skit från dig. du kan ju ha det så jävla bra medans jag kommer leva livet! ha det tööönt.


slappdag, javisst!

image698idag har det vart en riktigt chill dag, vaknade upp med kissarna - sen hjälpte jag mamma med att bära ut saker som vi skulle slänga i containern. sen la vi oss i solen & stekte - jag råkade somna i solen så nicke väckte mig så då drog jag in och slängde in en pizza i ungen som vi sedan alla käka av, så nu sitter jag här och chillar fett, så chill. jag älskar att chilla - chilla är naaajs! imorgon jo då är det ju adam tensta i parken, så dit måste man ju gå, har nog inte lyssnat så mycket på hans musik, vet ingen låt men han nu iallfall som jag har hört? hah! menmen, det kommer säkert bli jätte roligt, det flesta kommer väl glida dit? nej, nu måste jag slänga in en mörk tvätt och sedan måste jag tvätta mitt turkosa linne för hand. puss <3


välkommen till familjen hedvalls :)

det blev alltså fyra kattisar & självklart är alla svennson! grymt söta, två av katterna är svart/vita och dom andra är grå/vita och den ena är väldigt busig av sig och ska ha tutte all the time ;d zingo är mycket bra med katterna och är vid dom mest hela tiden utan när hon äter och ska kela med mig eller mamma - hon behöver ju lite kärlek hon med ;d hihi! tänkte visa er skönheterna :)

image687
image685
image686
image688
image689
image690
image691
image692
image693
image694
image695
image696
image697

jag kan inte hålla mig borta från dom, dom är så grymt söta! tycker ni inte? ;d gosh, hur ska vi kunna lämna bort dom sen? det kommer bli förjävla tufft. om vi nu gör det så kommer vi ge katterna till några vi vet kommer sköta om dom bra, för vi tänker inte bara ge bort dom och sen inte veta om du får det bra! ;d jaja, vi älskar katter i denna familj och tänker på deras bästa, mycket kärlek till dom.

grattis mamma du har blivit mormor

NU HAR ZINGO KLÄMT UT EN KATTUNGE! hela dagen har hon betett sig konstigt och typ särat på bena hela tiden, så för en timme sen började hon mjaua ashögt och sprang till där vi har fixat mysigt åt henne. så efter ett tag kolla jag in och skulle klappa henne då jag känner en bukla där nere och hämtar en ficklampa då var baken ute så mamma var tvungen att hjälpa henne ut så nu har vi en svar/vit jätte söt kissemisse! hah, jag hoppar och studsar - den är så jävla sööööööööt! ;d zingo är så söt, slickar som en tok på henne medans kissen försöker krypa iväg och försöker leta efter en tuttvårta! det var allt jag ville säga nu, godnatt och sov så gott :)

UPDATED
första kattungen kom 23:40
andra kattungen kom 00:51
tredje kattungen kom 01:31
fjärde kattungen kom 01:50

image683
image684
zingo när hon själv var typ 3 månader gammal :)

take a moment to relax, before you do anything rash

image682

onsdag

godmorgon på er allisammans!
vaknade runt halv ett, satte mig och rökte medans mamma och nicke rensar skåpen eftersom nicke har tagit med sig sitt hit - så dom fixar & donar som fan här hemma, mysigt! börjar ju kännas på riktigt att nicke flyttar hit nu, men dom höller ju på å kollar runt efter ett hus eller en lägenhet som dom ska ha tsm! eftersom detta är ju liksom typ ändå mammas lägenhet och det går ju inte ihop när dom har flyttat tillsammans :) så jag hoppas vi hittar ett snart! nej nu måste jag klä på mig för snart ska jag möta lajsipajsi - vi ska steka på balkongen och antadligen spela lite kort ;d hoppas ni har det bra & gå ut och njut i solen förfan <33

image681
en glad weronica som precis fått sin biljett till det kära göteborg -
fyfan vilken känsla det var.
GLÖMMER ALDRIG!

helena <3

hej! :) idag vaknade jag upp brevid alex, myysigt! men sprang upp på direkten eftersom att jag vaknade en aning sent så fick stressa som ett AS.. men iaf, slutade vid 12 så gick hem då och slappade tills helena kom, då blev det lite stek på balkongen + plugg, eller ah! hjälpte ju fisen eftersom att hon har en massa prov nu, stackarn.
runt fem ringde hennes pappa och undrade om vi ville jobba lite, vem säger nej till pengar? inte jag, plånboken är ju helt tom så det vart ett ja med ett smile på läpparna. blev klar runt 8 - gick hem och ska kolla vidare på desperate housewifes nu, haaaaaaaa d..


tisdag

hade en underbar dag & kväll igår. började dagen med helena, drog på stan och köpte bikini. URSNYGG! sen så gick vi hem till mig & käkade + att vi chilla en massa. sen vid nio typ? så kommer jeppe och alex, då vi drar och hämtar lisa i svanberga sen köpa godis och cigg, sen hem till lisa för att kolla fotbollen, men 3;an funkade inte, så vi kollade på ngt annat. vid elva drog jag & alex hem där vi kollade mer tv och snacka, i love you <3

tänkte visa hur bikini ser ut som jag köpte, kameran funkar inte /;
så jag fick köra på camen ist, hah!


image680

;/

jag försöker & försöker om det nu ska bli vi två igen? du säger saker och då blir det tyvärr när du tagit nån öl, för det är då du kan ta sånna diskutioner? - men du säger det jag verkligen älskar att höra. men när du är nykter, kommer det fram då? ;/ jag vill, jag vill tro på att du kan ändra dig för min skull.

jag älskar fan dig & jag vill att det blir vi två
frågan är bara, vill du samma sak?

söndag

har haft en underbar helg med den bästa, drack igår med henne här hemma tills vi skulle dra till rimbo där vi festade med det flesta - mycket trevligt! älskar pojkarna :) missade 3 bussen så vi råkade somna till medans vi skulle vänta på sex/sju bussen. menmen, helena väckte mig vid halv nio? så då gick vi upp och pratade & hoppade studsmatta. drog vid tjugo i tio med kimmen och matte - kollade på bilen och sen så åkte vi med jeppe till norrtälje. väl hemma så har vi mest stekt och slappat på balkongen & just nu grillar vi i familjen åh nu blev det klart, så ska käka sen ut och möta lisa och johan för en liten pratstund - MYS! hoppas ni har en bra solig dag. puss <3

image676 
jag älskar dig mer än vad du någonsin kommer förstå - bästa vän <3

lördag

har precis kommit hem från att ha varit hos mormor som bor i skjutskär och hälsat på! påvägen dit slängde jag i mig en kebabtallrik från daisys - hur gott som helst! väl hemma hos mormor så fick vi mat och det var nog det sista jag behövde få i mig, proppmätt efter kebabeb. men fick i mig lite iallfall sen vart det typ någon colatårta som jag inte heller orka men pina i mig. så alltså, min mormor göder oss med mat ;p hah! nu är vi iallfall hemma och dricker grogg på balkongen. får se vad som händer ikväll, hoppas ni har en bra dag ute i solen! puss

det perfekta paret

image675

ni vet one tree hill? de ursöta paret haley och nathan? jag skulle kunna göra allt för att få det där förhållandet. jag har kollat på dom första avsnitterna i ett par dagar nu och gud jag vill ha det. ha en kille som gör allt för att få det att bli bra igen efter alla misstag han gjorde och deras första kyss, jag blir alldeldes till mig. vill bara hoppa in i rutan och få vara haley. att ha den killen som förändrar sig från en bad guy till den personen han vill vara och med den flickan som han gillar grymt mycket. kommer jag någonsin få den killen? som verkligen visar och gör allt för att två personer ska bli vi?

torsdag

gårkvällen så var det då en "avskedningsfest" för björn som ska börja jobba nu igen och man vet aldrig hur länge han jobbar åh när man ser han igen. så det blev dricka, dans och sjungande - trevligt som fan.. medans helena låg och sov, den sötisen! :) som ni ser så har jag två till hål i örat & det tog helena igårkväll. (örhängerna ska bytas, satte bara i ett par nu) är faktist nöjd, så tack baby <3

image672image674 
image673

hur gör jag mina pommesfritts?

weronica skulle göra pommesfritts och hon glömmer helt enkelt bort det tills hon ser att det rycker och öppnar genst ugnen då brandalarmet börjar tjuta. HAAAAAAAAAAAAAAAA D!

helena - hur gör du dina pommes?
jag - inget speciellt väntar tills brandalamet tjuter för då vet jag att dom är klara.


onsdag

vaknade runt ett segade tills jag gjorde mig iordning för att åka & hämta helena som var i skolan, sen så körde vi till henne där hon skulle packa sina saker sen väntade vi på mamma och björn som skulle hämta oss igen för att åka till coop och handla. väl inne ser vi royson, matte och alex som skulle in och köpa trisslotter? sa hej sen gick vi vidare in där och handlade vårt & sen hem och såhär snygg var björn på coop - den nya påven ..

image671


tisdag

godmorgon älsklingar :)
igår var det vår sista dag med att äta gott (vi försöker iallfall), så efter jag och lisa vart i helenas skola så drog vi till kryddan och köpte oss vaniljmunkar och lakrisnappar och väl hemma hos helena så mumsade vi i oss det. sen kollade vi på tv tills lisa drog då jag och helena la oss i sängen för att vila en stund och en stund blev till typ två timmar, det var skönt. men jag får alltid ångest när jag sover på dagen och jag vet inte varför - jag hatar det. när vi vaknade så kollade vi på tv och käkade sen vid tio skulle vi försöka sova men det gick inte så vid elva så gjorde vi oss varm oboy och efter det slocknade nog vi båda rätt så snabbt. vi skulle ha gått upp klockan sex och sprungit men orken var inte stor alls. men efter skolan så tänkte jag och helena steka om det är lika varmt nu som sen och sen ut och gå+springa.

igår så rökte jag endast två och en halv ciggis + att jag rökte senast klockan tre på dagen. idag så har jag rökt en och kommer röka en när lisa kommer, sen ska jag försöka att inte röka något alls - får se hur det här slutar och hur länge jag kommer orka hölla på ;d nä, nu ska jag fortsätta att inte göra något alls, ha det så bra. puss <3

söndag

vet ni vad? weronica hon som kallar sig själv wewwe och den där helenalena ska börja ett nytt liv. vi ska gå på gym, försöka sluta röka OCH till det sista - dricka mindre! vi hoppas och vi tror eller ah, vi vet att vi kommer klara det, så slå det ni om ni kan. kommer vi slutföra detta? - självklart..

mister hemlig

image664
håller ni inte med - en riktig snygging? ;) hah.

i love you

ågud, vet du hur mycket jag älskar dig? jag tror inte du vet det, jag känner mig så lycklig som har dig att älska. jag älskar att vakna upp och veta att du ligger brevid och när dina händer smeker min kropp. jag skulle kunna ligga brevid dig och höra dina andetag hela livet om det gick, för det är de bästa som finns. du ger mig känslan som jag aldrig trodde fanns. jag har aldrig och då menar jag aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig, jag fattar inte hur en människa kan få mig så kär och lycklig på samma gång.



det är snart ett år sen och jag älskar dig lika mycket nu som då.

fredagens outfit

image663
tröja - öb
kalsonger - ufflådan
skor - lidl
ciggen - från gatan

fredag

halloj, sa kapten claus. sitter just nu i klassrummet och har precis vart och rökt med hautiiie. vi i klassen skulle skriva en rusume om vad man har gjort på hela apun, så jag har precis gjort klart det och när jag och hauta kom tillbaka till klassrummet, jo då står morgan och kippe och läser det jag skrivit och ser en jävla massa stavfel, vadå? jag har aldrig sagt att jag är bra på att stava? (a) hade iaf skrivit ut det och gett det till daniel så jag kunde ändå inte ändra det, men who cares? slutar iaf klockan tolv då det blir att chilla tills helena kommer, då vi iaf sa igår att ta en promenad - men vi får allt ta och se hur det blir med den saken ;d ska berätta jag är super glad just nu och jag vet inte varför? kanske det är för att det är fredag? ikväll blir det nog att dricka hos linus eftersom han köpte en liter sprit för att vi skulle komma igår, men då sa han att den fortf står kvar idag - vilken grabb, han gör ju allt för att vara med oss. haha, älskad? självklart, utan tvekan! så det blir alltså att sitta där och dricka iaf om det inte händer ngt annat? alla är så torra, era jävla torrbollar och jag & helena ska inte och då menar jag INTE gå på nå jävla kloster som mamma tycker, hah! nä, ska förstätta att snacka skit med hauta och folket :) puss

i love you bitch <3

dejt någon?

tänker inte säga vilka vi är - en bild säger mer en tusen ord

image661image662


smsa - dejta mongosar till nummer 0762299129 eller 0730543515
ej konstnadsfritt

torsdag

godmorgon!
sitter just nu hemma har vart i skolan och där var det nationella i svenska, det muntliga & jag har inte ens börjat? och idag var den sista dagen, man har en till chans men kommer jag att hinna? det är frågan. klockan halv elva ska jag och mamma till skolan och ha utvecklingsamtal, får hoppas på tusan att det går bra :) menmen, imorse så hade vi ställt klockan vid sex men somnade om och jag vaknade vid typ 20 över och var helt jävla pigg och helena var som zombie - haha! käkade frukost och sen hoppade jag in i duschen för att helena skulle få sova ett litet tag för jag pratade som en kvarn? (a) .. efter duschen så väckte jag helena, för att hon skulle duscha, eftersom hon tog så fina bilder igår så försökte jag verkligen få lika fina, men jag ser ut som ett jävla mongo och började nästan grina. hah, sorgligt. får väl se om jag blev nöjd med någon, för isåfall lägger jag väl ut nån här? ;d efter skolan ska jag iaf leka med helena, hennes place eller mitt - vi får se :) vad vi ska göra vet jag inte heller, men ngt iaf :) nä, nu ska jag ta det lungt innan samtalet. ha det <3


hos helena

image657
hej, är hemma hos helena just nu, kom hit för typ en timma sen? mötte henne vid fyra och vi drog till hennes pappas jobb eftersom att vi skulle hämta pengar till käk på antep! (: det blev en kebabtallrik för min del & en oxfilé knatte till helena, göttans var det! :) efter det blev det att gå till hennes pappas jobb igen för att hämta mer pengar, skulle handla godis osv ;> och just nu ligger vi här i sängen fullt med en massa gósaker och ska kolla på tv senare, men nu blir det filmen sprängaren! sover även här i natt, myys. ha en bra kväll, puss <3

onsdag

image656hej hetingar.
gick upp runt ett så har käkat frulle och kollat på våra bästa år. så nu sitter jag här och ska väl ta och duscha och fixa mig snart, helena slutar fyra så tänkte jag möter henne på stan så tar vi en runda och när vi ändå är igång så delar vi nog ut det sista av reklambladen - som är runt 50 kanske? vad vi gör sen, vet jag inte om vi går till helenas place eller mitt! men ikväll blire iaf grays anatomy och det är ett måste och se (a) .. jag är en tvnörd, i know.. jag har haft en konstig marddröm inatt igen, där jag vaknar och är helt förstörd orkar inte gå upp på det, men riktigt jobbigt. jag vet inte varför jag drömmer det, men är jag rädd att förlora han? tror nästan det, men i verkligheten är vi snart igen? och i samma dröm som den där så vare en 30 meter SKITSTOR orm som skulle äta oss och han tog sönder våran båt som vi var på så man var tvungen att sitta på små trädbitar och livrädd att ormen skulle komma och ni vet väl hur livrädd jag är för vatten? tillslut så försvann ju trädbitarna och vi såg att ormen var uppskuten i matbitar på en brygga så vi satte oss där och började äta den för att veta att den verkligen var död. sen var vi ju tvungna att komma iland och det syntes inte någonstans så man var tvungen att simma och jag får panik eftersom det är fullt med sjögräs, som tur va vaknar jag av att zingo ska krypa under min kudde som jag ligger på (hon är gravid) och vi tror att hon snart ska föda så vi ska göra ordning ett ställe där hon kan känna sig trygg och kunna föda sina barn ;d näe, nu ska jag hjälpa mamma med en sak, ha det <3


13 maj

CYKELLIGAN, thats helena & weronica ..
image654image655

har vart med denna skönhet hela dagen, började med att slappa tills incan ringde och ville ha hjälp - hon öppnar en ny blomsterbutik på lördag i hamnen och ville ha hjälp att dela ut flygblad. så det har väl vi typ sysslat med nån timme, gick riktigt fort när vi var i farten. hon drog precis och jag ska väll hoppa in i duschen om ett tag, ska proppa i mig lite godis först bara (a) .. haha! ha det så bra, puss

tisdag

image653hej mina älsklingar, hoppas allt är bra med er! med mig är det hur bra som helst, sitter just nu i skolan och har precis gjort klart filmen - ni vet, trädgårdsmässan? ja, den filmen är vi klara med. eller vi och vi? det är ju mest jag som suttit med den där filmjävel och gjort det mesta. men är man en grupp så tar man inte all ära? ;d höh. men klagar dom något på den då jävlar ska ni få se på en arg wewwe! den är väl inte så jätte bra som jag vill, men daniel tycker iaf det, det är väl huvudsaken det? ;d sitter nu och inte gör ett piss så ska väl hem, eftersom jag inte har ngt annat för mig? blir väl hem och käka nudlar och vänta tills två då helena kommer hem till mig, vad vi ska göra blir nog att se på film och ha roligt som vi brukar? :) hoppas ni har det bra, puss / weronica


måndag

fan va jag är dålig på att skriva ibland ;p men igår så stekte jag och helena på balkongen, handlade godis och glass och bara tog det lungt, såg självklart en beck film! som vi typ alltid gör en söndag? hon brukar vilja se filmer på fredagar och lördagar också, men icke sa nicke, jag tycker man inte kollar film då, då har man bara kul helt enkelt ;d så hon får helt klart vänta tills söndagar då hon hoppar av glädje och säger ÄNTLIGEN! idag har jag väl inte gjort så mycket än att tagit det lungt och deppat för det dåliga vädret, 8 grader? nu när man är van med 25 grader - riktigt tråkigt, men det ska tydligen va såhär hela veckan. så det är ju bara att ta sig i kragen och på med leendet! vad händer idag, jag ska väl kolla vad helena gör kanske hittar på något med henne, men nu ska jag städa mitt rum för det behövs verkligen, får se om det bli nån förändring ;d ha det gött, puss / weronica

dricka

nu drar jag och helena ut och dricker bärs med linus och charlie, så hoppas ni har det underbart! massa kramar från två underbara och mycket roliga människor, alltså weronica och helena! PUSS <33

lördag

hej mina kära vänner.
sitter just nu och chillar med helena, ska väl ta en dusch tsm snart skulle jag tippa på. vi har suttit ute på balkongen med björn hela dagen. fast han drog vid tre och käka pizza - då stekte vi. så nu sitter vi här och kollar dricka och så. igår så satt vi alla på balkongen och stekte och drack, linus kom och drack med oss och sen vid halv nio kommer linda ner! mycket prat och skratt - väldigt trevligt med andra ord. sen ringer alexpalex och frågar om han och rimbopacket kunde komma ett tag, ciggen var slut så drog med jeppe, johnny och helena och kirra det, fast det tog sitt tag eftersom jag inte hittade mitt förbaskade bankkort ;p hämtade spitte också som var på moberg och ser två bekanta ansikten och ber dom att tvärnita och vilka var det? jo linus och johan som man inte har sätt på år och dar, så pratade med dom sen kom joel förbi också, mycket kul att träffa dom igen! efter ett tag drar vi tillbaka hit och drack sen vart alla trötta och drog hem, utan alex som tydligen var skittrött och orkade inte åka hem? säger han iaf. men jag tror på annat jag ;) han stannade nog kvar för att vara med mig, tror ni inte? hahaah, skämtar med er vafaaaan! tat lungt mannen. så efter att dom drog så drack vi lite till och sen la vi oss och lyssnade på musik, tror inte alex tycker om min musik så mycket ;p höh! vaknade iaf runt halv tolv av att hem telefonen inte har några batterier - mycket störande!

så vad jag ska göra ikväll, är att iallfall vara med helena. sen får vi allt ta och se :) men hoppas ni får det bra, massa kramar / weronica

dagen

efter skolan så la jag mig och sola på balkongen tills helena skickade sms att jag skulle möta henne, så då vare att klä på sig och dra - kom bara till vigelsjöskolan. den jäveln går riktigt snabbt asså, när vi kom hem så stekte vi på balkongen tills vi drog till gräsplan för att lira lite fotboll (köpte min älskade boll som mamma inte kom hem med förra gången) så vi lirade ett tag tills bollen kom på en annans balkong och då skriker en kärringjävel att det är bara att gå in, (har hatat henne sen tidigare) .. så då hämtade vi den sen så spelade vi lite till, sen drog vi in och chilla med familjen, vi skulle grilla och hörde att björn, mikaela och saga skulle komma och grilla med oss, allt blev genast lite mysigare, så vi har chillat och pratat med dom hela kvällen, tills nu då vi gick ut och mötte linus och dra mig åt sidan va jag garva, helena är så jävla söt, gud vad jag älskar den kvinnan. skulle jag välja någon så är det fan henne! iallfall, så skulle linus bära henne och fan va liten hon såg ut, fast det är du redan :) men jag skratta sönder. 
men måste berätta!! vi var på coop och hon ser ett typ stånd där man får smaka saker och det är kex med bokstäver och hon går dit och säger ; " är det där hundkex? " jag var tvungen att sätta mig av skratt och fick ur mig " ser du några hundra här någonstans? " tillochmed kärringen i ståndet började flina åt henne. så roligt har jag med denna skönhet. nu sitter jag här utan någon helena och tårarna rinner, nejdå. vi ses ju imorgon? :D då vi ska dra till kärleksudde och grilla och dricka om några vill? ska bli grymt kul iallfall. nu ska jag vara social med gänget så hörs vi imorgon! puss / weronica

image651

torsdag

image650började skolan tio i nio, hade svenska och sen hade jag nina då kollade jag på bilderna som jag och lisa tog förut och var väl nöjd med 15 st så har väl runt 5 bilder kvar - så det är bara najs! så imorgon blire väl att ta bilder? får hoppas på att man får låna kamera. när jag kom hem käkade jag lunch och mikaela kom förbi, dom ska nu till stranden och sola så jag får väl ta och sola på balkongen tills helena kommer, hon slutar väl två? SOLEN STEEEEEEEKER!

image649
jag undrar dock vad fan jag gör?
jag och mina konstiga stunder, haha!


onsdag

igår var nicke till hans lägenhet och kolla om hans son magnus kunde få hyra där efter nicke? och det gick dom med på så på lördag ska nicke, magnus och dom som dom hyr av skriva på kontraktet. sen blire att börja flytta hit nickes stuff och mamma har börjat rensa lite saker på sitt rum som påslakan och sånt som nicke har rätt mycket av. så snart är vi inte bara 3 i familjen utan 4 + katterna. vet inte hur länge jag har längtat till att få en familj och ha en kille som gör mamma mycket glad - går inte att förklara hur det känns! 

FAMILJEN HEDVALLS - DOM SOM KNÄCKER ER MED LILLFINGRET
image648


the time

image644image647
saknar oss - läste nyss vår konversations logga från oktober och kom till 25 oktober då du verkligen öppnade dina känslor och ville ta det stora steget - att bli tsm. skrattar åt det än idag, eftersom jag spelade lite halvcool när du frågade och när jag stack från datorn så skulle jag skicka ett sms till josefin och berätta den stora saken och skrev " ÅÅÅH, VET DU VAD BABE? ALEX FRÅGADE OM VI SKULLE BLI TSM. JAG ÄR SÅ GLAD! " och sen när jag skickar det så ser jag medelandet har levererats till alex <3 och jag blev helt cp och började skrika och ba neeeeeeeeej jag skickade till alexander och lisa börjar ju asflabba. kan ju inte direkt säga att jag är smart? ;d anyway, jag saknar oss och tiden vi hade. nu skulle vi ha vart tsm i ett halv år och några dagar, känns tufft. men livet är som det är.

ågud!

image643
för att vår vecka är förstörd för en kärring som bara tänker på sig själv.

tisdag

image642tjenare.
har precis kommit hem från skolan, var iofs och handla lite gott med mamma efter skolan! var så sugen på vaniljmunkar men det hade dom inte så det fick bli wienerbröd - riktigt mumsigt.. gick iaf till skolan vid halv nio, satt där till typ tio och fixade filmen sen drog jag och lisa till tandläkarn, lisa skulle laga ett hål och jävlar va söt hon var när hon kom därifrån, helt vit i hela fejjan typ ;p haha! efter tandis så drog vi till helenas skola och pratade med henne ett tag tills vi skulle dra till hampus jobb och få cigg och sen satt vi och väntade på bussen och båda var hungriga och det var inte en kul upplevelse, bussen kom och vi drog till skolan och käkade och sen börja på vår film och innan vi drog till tandläkarn så sa jag till kippe att göra om det där på slutet som jag råkade klicka ner så när vi kom för att se om kippe gjort det bra så var allt cp? ja, då menar jag allt? alla klipp var bakovänt och slutade mitt i klippet, så fick göra om allt typ och nu är filmen på typ 7 minuter som innan var på 4? så tack kippe för hjälpen! (y) fyfan va lack jag var, jag klarade inte av det så lisa sa; vet du vad? nu går vi och röker du förtjänar det.. helt rätt, för det gjorde ja ;d så nu sitter jag iallfall här och slappar vid datorn, vet inte vad jag ska göra idag, men ngt iallfall. hoppas jag! vi ses.


steeeek

har legat och stekt hela dagen, otroligt varmt och skönt ute. och dessutom var jag rätt trött så då vare bara skönt att ligga där och slappa och lyssna på musik. vi gjorde också en grymt god pastasallad som vi sedan satt ute och käka. så nu sitter jag här och snackar med lite folk på msn och vid nio blire att se cashmere maffia, älskar serien - så storskön! ;d hoppas ni njutit av solen och haft en underbar dag, puss / weronica

måndag

gick upp kvart över sju ; hoppas in i duschen, sminkade mig, fixade håret, käkade frulle och sen på med kläderna för att sedan gå till skolan. väl där, så visade morgan vad han gjorde med filmen i tisdag. det räckte med att höra låten som han valde så satt vi tre och tjaffsade i typ en timme, det slutade med att morgan nästan började grina, slog i dörren och gick därifrån. roliga var ju att nina kom, så berättade jag och lisa att han typ dampade hon ba ;

" men då kan ju han dra åt helvete, han är ju dum i huvet om han ska hålla på sådär  " .. så lätt som gjort, han är inte med i vårat arbete ist så ska kippe hjälpa oss och så. så det kommer nog bli jättebra! så efter ett tag, tog jag mig i kragen och fixade lite med filmen och letade efter fågelkvitter, medans lisa satt och smsar med johan. ovanligt? klockan tickade och tillslut slog halv tolv så jag och lisa nästan sprang för vi var så jävla hungriga och vi hade ju fått höra att det skulle bli piroger så det gjorde ju magen mer hungrigare. efter maten drog vi till fotbollsplan och mötte royson för en cigg och lite prat. så nu sitter jag här hemma och dunkar martin jundo - hold you i hög volym. funtar på att byta om till bikini och lägga sig på balkongen och njuta av solen och lyssna på musik. ah, det blir nog så. så ni får ha det så bra. puss / weronica

image641
mamma och nicke i teneriffa i januari 2008 -
det kommer nog alltid vara ni två som går hand i hand genom livet ut.


söndag

hej älskade ni!
igår så drack ju jag och helena m. mamma, nicke, jenny och micke! lyssnade på musik och de, sen vid elva? så ringer alex, jeppe och dennis och vill visa jeppes nya baslåda så vi drog til parkeringen och kollade på den, drack och snackade! efter ett tag så kommer lilljohnny och breiden och jag blev fett chokad för vem vare som satt bakom ratten? jo, självaste johnny. han hade tydligen fått körkortet i tisdag, så grattis gubben :) <3

efter att dom kom så drog vi upp till statiol och köpte cigg och sen åkte vi runt stan lite och sen upp till matte där vi träffade en massa - så där var vi kanske en halvtimme tills jag, helena, jeppe och dennis skulle dra. men då fick vänta för alex skulle tydligen inte hem så vi vänta på han ett tag och sen åkte vi runt - medans jag blev misshandlad av alex så letade jeppe och helena några som behövde skjuss. sen kom det ett par och ville ha skjuss så då hämtade dom ut pengar och vi åkte till deras place där det sen blev strul och sen fixade det sig. efter det så åkte vi runt lite mer. tills jag och helena ville hem - där vi snackade typ i en timme med mamma tills vi inte orkade mer för vi var hur trötta som helst. somnade väl runt fyra? och vaknade vid ett så då drog vi upp och käka frulle och sen blev det beck filmer så nu sitter jag här, lämnade nästan precis helena en bit. måste ju säga att det känns fruktansvärt tomt utan dig nu helena, du har ju vart här sen i onsdags ;/ ush, men på torsdag så ska ju jag bo hos dig i en vecka, YEY! jag längtar! men iaf, när jag kom hem jo då ska vi beställa hem pizza och glad blev jag för jag hade förväntat mig att jag och helena skulle få kebab. så nu är mamma och nicke och hämtar pizzan och snart börjar ju one tree hill. så det blir alltså one tree hill och käka oxfilepizza! men ska glida nu, ha det så bra. puss / weornica


lördag

god kväll.
igår var jag och helena upp till linda och drack - mycket trevligt. kom väl hem runt tre eller ngt och somnade i helenas famn! runt elva så vaknar jag och drar mig upp och dricker cola och fanta sen så kommer jag in i rummet och helena säger hej helt förskräckt (tror hon själv att jag skulle glömma henne)? haha, sötnos! dig glömmer man verkligen inte :) sen drog vi upp och handlade med mamma, men jag fick inte hem min boll som jag ville ha, för mamma är så smart och glömmer kortet hemma. elakt ;(

sen har vi bara stekt på balkongen och jag fick ideen att tvätta nickes bil för den var så grymt skitig och han blev ju bara för jävla glad och sa gärna! så vi drog på oss shorts och linne och började tvätta bilen! sen så häller jag en hel jävla hink på helena och hon gjorde såklart hämden - så nicke fick göra det sista. vi satte oss i solen och försökte torka så säger nicke om vi vill gå på bio imorgon för tack för tvättningen! så nu ska jag och helena kolla om det är ngt roligt på bio imorgon. och ikväll blire att dricka och grilla här hemma med nicke, mamma, jenny och micke. så det ska bli fruktansvärt trevligt. fjärde dagen idag, hoho! imorgon kan man väl lungt säga att vi kommer vara helt sluta. men hoppas ni har det bra! puss <3 / weronica

helena <3

image640sitter just nu och dricker grogg med helena, älskling själv :) idag har vi mest softat, dansat och kollade en stund på beck - så jävla trevligt, så det finns inte. fattar ni va? nej jag tror fan inte det alltså, era suckers. nejdå jag driver bara med er. hoppas allt är så jävla bra med er där ute, för jag mår riktigt bra. helena har hjälpt mig ett tag idag, thanks <3 vi ska ta och dricka några groggar nu och sen bege oss till linus och dricka vidare, ha det så bra! puss / weronica


fredag

tjeeenare.
valborgen i onsdags var riktigt kul, började kvällen med att chilla på balkongen med groggar med helena och lisa, grillade och köpte massa godis! sen bar vi oss iväg till linus där det var några st! hade riktigt kul - så tack för en bra valborg folket! ja, vad gjorde jag igår? jo kom väl hem runt 10 på morgonen, sov kvar hos linus.. så då vare bara att väcka skönheterna. men hur väckte jag dom, jo jag skrek BUUUUUUUU! och helena blev så jävla rädd så att det såg ut som att hon hade skitit på sig. hahah ;> aja, dom drog upp med mig och chillade på balkongen där vi satte oss i flera timmar tills vi ryckte upp oss för att dra till coop och handla middag - kycking filee, grönsaker, skagenröra, blåbär och coca cola! kom hem och vi satt och stekte i solen! fick vår dricka vid sju? så då började vi grogga och sen grillade vi vår kycklingfile! lisa kom väl runt åtta har jag för mig? så ja igår så drack vi och hade mycket trevligt. nu ska jag göra mig i ordning för att sen dra ner på stan - det är någon slags marknad, säger linus. så vi får allt se! hoppas ni har det bra, puss <3


image639
tillsammans är vi oslagbara - jag älskar dig, bästa vän.

RSS 2.0