lillsis, josefin <3

" om du någonsin skulle dö, så ska jag springa till närmsta bro, och under den bron skulle det inte finnas något, bara stenhård mark. jag skulle hoppa för din skull, för att få vara med dig i himlen "

jag sa det på fyllan till dig, men jag menar varenda ord.
you are my everything and i never let you go! JAG ÄLSKAR DIG <3

onsdag

vaknade runt ett, hade tre missade samtal. borde fan sovit som en stock, brukar alltid vakna av att telefonen ens vibrerar. anyway, det var sara & pappa som hade ringt! så jag hörde av mig till sara & hon sa att hon var i norrtälje & ville leka m. mig. sure babe, dig har man ju inte träffat på år & dar, känns det som! fast iofs vi träffades ett tag i lördags, men det räknas inte! (a) vi borde träffas oftare tycker jag. så, som det var förut. du & jag! ;d så idag har jag vart med henne & skojjsat runt. hon drog nyss till bussen! så, vad ska man göra nu? det ska jag försöka ta reda på, ha det! HEJSVEJS

igår

var hos linus igår med flickorna. när vi kom dit efter en liten bilfärd. så slog vi oss ner och började grogga. linus tar åt sig en stol och tar fram ett paket "finskorpor".. HAHAHA! fulaste ever alltså! där satt man till typ halv tolv, tills han skulle skjussa hem oss till norrtan! bilresan var så gryym, världens bästa låt och jag verkligen GALLSKREK till låten, MEN... jag är inte ensam om det, chauffören linus sjöng minsann lika högt som jag! VÄRT! ;> låten var såklart; nicola - don't break my heart.
http://www.youtube.com/watch?v=BYw4Ze1nK2k .. sjuktbra! när vi kom till norrtälje, skulle linus bjuda mig på två cheesburgare på donken, men det var stängt. jävla idioter, det var ju måndag. då stänger det ju tio! så han skjussade oss till lisa, så därefter drar vi mot gröna ön. där blev vi sittandes ett tag, med mkt skratt och tårar! sen blev det sängen som ropade oss hem, så det var bara att börja knalla. det var kvällen för oss! asnice, om jag får be. hoppas du hade lika trevligt som jag! hejsvejs.

måndag

GODMORGON DET ÄR LOV!
mamma väcker mig runt halv 12 och säger; jag drar till jobbet nu, jag har vart upp och köpt ost & skink baguetter till frukost till er. ville igentligen gå upp då och börja käka, men somnade om! och vaknade runt ett igen, då går jag upp & äter baguetten och ett glas iskall mjölk! mm-mm-mm! nu sitter jag här & ska väl hoppa in i duschen snart. ska fixa mig. för vid fyra ska jag, mamma & syrran ner på stan och handla och käka! sen blir det att springa hemmåt och färga håret & bli av med min fruktansvärda utväxt & efter det blir det att vara med flickorna ;d blir eventuellt en film eller ngt. man får se vad som händer! så, såhär ser min dag ut! ha det förjävla bra på eran första lovdag! puss <3


the holiday

godkväll familjen!
i fredags var jag med lisa & helena. vi visste inte vad vi skulle hitta på. så vi ringde och fixade dricka. vi kände för en tjejkväll, med lite kortspelande. fast det blev inte så mkt spelande! men vänta nu här, vem vare som vann all the times? haha! stackars helena som fick ta straffkorten jämt ;d inte lätt att vara liten & sitta i skiten, hörde jag någon säga? vill säga att det var astrevligt. helena drog väl runt 12 eller ngt till linus. men jag & lisa fortsätter partar! klockan tre ropade sängen på oss. så vi gick & la oss! vaknade runt halv elva, då vare att kliva upp och dricka MASSA VATTEN! väckte lisa, och vi pratade lite! vid 12 kom helena efter en nice natt hos linus ;) haha!
igår var jag med alex, jeppe & lisa, vi drack och hade det allmänt trevligt! det ringde på lisas telefon det var alex och hans vän som ville komma över, så jag & lisa drog till preem där dom hämtade oss, så att vi kunde visa vart jag bor! dom var inte här så länge, dom drog väl efter en halvtimme! sen kom micke & matte över, så härligt att vara med dom. det händer inte så ofta men det ska vi ändra på! :) drog till motorgårn en snabbis och träffade farsan, sara + hennes familj! SÅ VÄRT! men mindre värt var att vi var tvungna att GÅ HEM! jag kan säga dig att det tog ett jävla bra tag.
idag vaknar man med alexanders armar runt om mig. kan inte bli en bättre start på dagen :) runt tre drog alex & jeppe. så efter det, har jag legat i min säng och sätt på repriserna från grey's anatomy och desperate housewives som man redan har sätt. ;d just nu börjar wewwes mage prata, den säger att den vill ha köttbullar & potatismos. gott som fan! önska mig lycka till, för nu ska jag laga mat! puss hej.

25 oktober babyy & jag håller din hand för hårt! jag älskar dig, alexander wikner <3

onsdag

godmorgon, det är onsdag!
vaknade runt ett någongång, gick upp och käkade mackor m. mjölk. så sjuktgott! efter det blev det våra bästa år. just nu sitter jag här & snackar med jossan på msn, vi ska göra en medajl till micke m. texten ; "tack för att du gjorde så att weronica & jossan träffades" .. HAHA! hoppas han blir en klad hest! btw, igår blev jag så otroligt sur, att man alltid ska göra som människan säger, annars är man dummast i världen.. kanske en bagatell sak att bli sur över. men jag blev det, så det var bara att lämna datorn och se på tv ;> haha! ikväll blire väl bara att slappa, käka glass & godis? det är värt & jag är nog värd det också. men snart så blire den hårda rutinen, springa, äta bra mat, träna osv. bort med soffpotatisen säger jag bara ;> men det är snart. inte än (a) ska glida iväg nu, hejsvejs :)


måndag-tisdag

vaknade upp, gick till skolan och kom hem igen vid tolv. vid tre kom jossan till mig och vi snackade om allt som vanligt! mkt skratt också ;> sen vid fem skulle hennes mamma hämta henne på parkeringen då alex kom också! han skulle ju sova hos mig.. så vi kollade på tv, sen kom royson förbi ett tag! jag somnde i soffan i kanske en halvtimme, var så gryymt trött efter helgen! sen så poppade jag & alex lite popcorn, för jag var verkligen sugen på det, och som alex sa;
jag är bäst på att göra popcorn. så tyckte det lät asbra, eftersom jag inte har gjort popcorn förut. det slutade med att dom vart brända! ;p nästa gång är han långt ifrån köket och låter wewwe kirra maten. haha! vi kollade på typ allt möjligt, vi somnade väl runt 3 eller ngt, minns inte var klockan var! skulle igentligen gått till skolan, men orkade inte! men royson ringde alex 24/7 så det blev inte så mkt sömn kändes det som, alex drog runt elva till skolan. och jag somnade om & vaknade av att mamma kommer och säger ; wewwe, klockan är halv fyra.. ska du inte gå upp? jag flyger upp ur sängen, kunde fan inte tro det! men det var sant så det var bara att gå upp och chilla framför datorn, strax efter det så gick jag upp med mamma till coop, för att handla! all shampo & balsam var ju slut, så det blev lite sånt! sen gick vi vidare i affären och det blev pizza, MJÖLK och massivt med godis! :) nu är min pizza i ungen och gör sig god, det blir väl en mysig filmkväll eller ngt.  ska äta snart! så.. CHILLEVIPPEN! ;>

har aldrig vart lyckligare som när man vaknar med dina armar runt om mig.
det har vart mkt knas mellan oss men hoppas det blir bättre.
för du är värd att vänta på & kämpa för. jag älskar dig, alexander wikner. <3

lördag

GODMORON SVERIGE, JAG ÄR PIGG SOM EN LÄRKA!
hade fest igår, det var sjuktvärt! för trodde det bara skulle bli en sur hemmakväll eller ngt.. men det blev nice folk & såklart min älskling eller kanske också jultomte? :D och det äääääär ; tadaaaa LUPPE! - ; tjena pöket, schyssta lökar! hahaha, whatever! det var iallfall skitkul. runt 3 eller fyra så drog alla. så jag slängde i en billys panpizza i micron, och det blev faktist TVÅ ST! sen la jag mig med mamma i sängen, somnade på dirren! i morse gick mamma upp, & ah jag vet inte va klockan var då, men då vare liksom, GE MIG ISKALL COLA NUUU! sen somnade jag om, och vaknade halv nio, och försökte verkligen forsätta sova. men det gick fan inte. så då vare bara att kliva upp och när jag gick upp, tror du inte nicke har skurat golvet, diskat, plockat upp allt? jag som trodde att nu vare bara att ta på städhanskarna och börja städa! det var cook nice. klockan tolv kommer min älsklingsunge leonora, så det blir till att leka med henne och fixa sig. för sen vid fyra-fem drar jag & josefin till lisa.. idag äre fest & vi ska fira jossan som fyllde år igår. GRATTIS! <3 så det kommer bli min dag, vara med underbart folk & alcohol. puss på er :)

onsdag

min lediga dag som vi har varje onsdag, drar jag till skolan och gör ett prov. jag är fett impad! :) jag gjorde en deal med läraren så jag & lisa fick göra provet fast få leta efter svaren i boken, det var sjuktvärt. fast då kanske hon har bättre förhoppningar att vi ska klara igenom hela provet, har fan aldrig suttit så länge på ett prov förut - en timme och en kvart typ & ändå gjorde jag inte hela provet, orkade inte dom sista frågorna. shajse, känner mig asbra! :D till lunch fick vi sprödbakadfisk m. potatis, it was a halelulija moment.

idag är det fan feta slappardagen alltså! datorn & tv;n som gäller. klockan nio är det gray's anatomy, som ej går att missa! låten som hörs i mina högtalare just nu är ; stabilo boss - everybody! den är nääääjz ;> eller ska jag säga cook nice, bobban? HAHA! aja, ska chilla vidare nu. pusshej!

my girl

josefin olsson, med dig kan jag vara mig själv utan att få en konstig blick eller att du dömmer mig som störd. jag kan lova att jag aldrig kommer älska dig mindre, men jag kan inte lova att jag kommer älska dig mer. du finns för mig och när jag behöver dig så vet jag att du finns där med öppna armar och du ska veta att du alltid kan komma till mig och prata om allt mellan himmel och jord. det som vi skrattade igår om man samlar ihop det så är det lika mkt som jag har skrattat på ett helt år, så kul som jag har med dig har jag inte med någon annan! vi har inte kännt varandra så pass länge, men du känns redan som en lillasyster för mig & vi har redan fått många minnen som man inte glömmer i första taget. du har gett mig det finaste man kan få, evig vänskap! i am so proud to call you my girl

spår på högnivå

hej everbody ;> igår var vi i rimbo & det var riktigt nice! all underbart folk + en idiot som inte fick komma in som inte heller kunde hantera sin ilska ;d menmen, somnade där och åkte hem med 10.00 bussen, drog till coop forum för att handla ISKALL cola och chips, drack massivt m. cola! så la vi oss i sängen runt 12, somnade på stört efter ett långt samtal ;> vaknade runt två och käka chips i mängder tills våra magar sa ; - nu får ni faktist sluta äta. nu är jossan i duschen, så vi ska väl ta & fixa oss för en lördagkväll! hejsvejs sa mister nice <3


äntligen fredag

ska först börja m. att prata om filmningen vi hade idag. skådespelarna var, ja det vet ni redan ;> det var sjuuktkul. fixade myys på skolans toalett m. massa ljus och tyg, tog ett tag att få in det rätta klippen. det blev mkt skratt, men det är väl huvudsaken? :d måste ju dock nämna att på slutet fick helena och morgan kramas & hålla i handen, snipp snapp slutt å så va sagan slutt! ;> HAHA!

sen till lunch fick man panpizza fast det var inte så gott som jag hade förväntat mig! nu sitter jag här hemma & lyssnar på musik. josefin kommer vid fem & vi kommer nog sitta här hemma ett tag & partajjar lite ;d sen blire rimbo vid 20.00 då vi ska fira & gratta johnny som fyller 18 år, GRATTIS GUBBEN! :) partyy all night long, var det inte så jossan? ;>  ja, såhär ser min fredag ut! have a nice day, byebye!


torsdag

mina fans, i'm baaack ;> har inte skrivit på några dar nu, har vart sjuk & illamående.. haha, mamma trodde att det kunde vara en inre hjärnskakning, efter när jag & lisa åkte en karusell på marknaden så slogs våra huvuden ihop! ;p whatever, imorron är det fredag och då ska jag, lajsi, helena & josefin åka till rimbo och fira vår underbara kompis, johnny som fyller 18 år! blir förstås massa alcohol och underbart folk!

på tal om imorgon, så ska vi filma ett 'möte' i skolan! skådespelarna är helena & morgan :) det ska bli gryymt kul!


answer

tycker du om mig?
vill du ha mig?
saknar du mig?
längtar du efter att träffa mig?
vad ser du när du ser mig?

svar, som man vill höra ibland..                                 but i wait


utanför bistro

igår var det den bästa men ändå jävligt jobbig dag! fick träffa pappa och vi pratade om allt mellan himmel & hav, det kändes så jävla skönt & bra. jag har saknat dig asmkt & vill verkligen att vi börjar träffas igen, MKTMKT! jag vill ha dig hos mig. alla behöver en 'han' i sitt liv! & jag behöver dig! och jag ska börja höra av mig, jag lovar dig verkligen det! för jag tänker inte förlora dig som jag vart utan i hela mitt liv! jag älskar dig, per ola lundin <3

lördag

jag vaknade vid halv ett av att mamma frågade om hon fick sitta vid datorn.. medans hon satt vi datorn & jag låg i sängen, så pratade vi rätt mkt om han & annat kul! sen gick jag upp & käkade makor m. mjölk! mm-mm-mm.. idag äre fest. och jag är redo för att fixa mig snart, men det blir av när jag ätit pizzan som är i ungen och blir god! :) det blir att sitta här hemma ett tag m. mammsen. vid sju kmr josefin sen begår vi nog iväg och partajjar!

ett hopp på att han kanske hör av sig & vill träffas. men nu är pizzan klar! hej


lilla caroline

" sönderblonderad som dricker cider " ? HAHAH! kan du inte komma på ngt bättre? har du provat att dricka ngt som du tkr är gott någongång? som du säger
" ÖL SKA DET VA " hur många klarar du igentligen av, utan att däcka i ngt dike efter en fjortis-show? en? wow, jag är fett impad!

btw, öppna inte käften, för det du säger, stämmer bäst in på dig!
gå & lägg, du är fan sorglig!


oktobermarknaden

YEY, dagen är nu här som jag längtat efter såååå! :) ska snart ner på stan m. lisa & helena! ska förmodlingen vara där hela daaagen, vill ni mig ngt, försök & ring ;>

tisdag

idag är det tisdag & en dag kvar till oktobermarknaden! ÄNTLIGEN händer det ngt riktigt jävla skojj i norrtälje, att äntligen få vara barn på nytt igen! eller iofs det är jag redan hela tiden, men nu har jag en riktigt nice anledning! :d åka en maaassa karuseller och äta munkar, kanske till&med chokladöverdrag på :> nog om det! mer om mat! ska snart äta, är verkligen suuuuperhungrig! haha, lisa ringde och väckte mig runt halv tre och jag var ju helt borta, trodde det var onsdag & att jag hade försovit mig! - lisa, vad är det för dag & vad är klockan? HAHA! jag är fan sjuktstörd ibland asså ;p .. maten kallnar snart, hejsvejs!
 
image13image12image14

at school

måndag igen och ännu en skolvecka tar start! sitter här och letar fakta till vårt arbete om vattenkraft! jag vill hem & gosa ner mig ett täcke, ta en kopp te och se en disney film! det skulle vara sjuktvärt! men jag slutar snart ändå, så jag kan nog plågas ett tag till! :) och på onsdag är det oktobermarknaden, det ska bli så gryyyyymt roligt! aja, ska jobba vidare nu. puss på er!

btw, se på detta klipp! har fan aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv! :>
http://www.youtube.com/watch?v=N2ncAWa2jtY

RSS 2.0