lördag

image621godmorgon, vaknade runt halv åtta av att jag kollar runt efter mobilen och typ fattar ingenting. går upp och dricker och sedan ner i sängen igen för att försöka sova men det går inte. jag kan inte somna, så vad ska jag göra nu? halv nio på morgonen? typ alla sover?



igår var vi ju i malsta och den festen kan man ju inte säga att den var rolig. det ända roliga var att träffa alla människor, sen själva festen sög jetpung. inte vad jag har väntat och hoppats på. menmen, alla fester kan ju inte bli lyckade? typ som mina? ;p haha, nejdå. men iallfall, vi dansade, drack, pratade och så. hade skittrevligt, fast mitt humör sjönk en aning när jag ser den person som jag hatar mest av allt. jag hatar henne och fattar fan inte vad hon gjorde där, sprang runt med typ 14 åringar? detta är ju sorgligt. haha! och hon spenderade väl den mesta tiden med den som jag verkligen inte vill att hon ska vara med. läser du detta har jag en sak att säga ; lev ditt liv och sluta gå i mina fotspår! seriöst, jag fattar inte vad hon höller på med? och går och strular med någon hon inte känner? LYCKAT!

nog om igår och mitt hat, vad händer idag? lisa flyttar ju till "pimp slotet" idag, får se om jag hjälper henne att packa. men tror nog att det blir så, för vad ska jag annars göra? ;p höh. ikväll blire att grilla med familjen och mysa. men vad som händer efter det? ja, jag ska väl kolla om det är någon fest. en fest som det är lite mer drag i än vad det var igår (a) .. känns som lördagen är skyldig mig det. ;d hoppas ni hade det mysigt igår, för nu ska jag dra till köket och dricka multi, puss / weronica

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Inget tar ju mina viagrapartyn :D

2008-04-26 @ 09:34:45
URL: http://jimmylajto.blogg.se
Postat av: Jimmy

Svar: Dem är rätt gryma .D

2008-04-26 @ 11:30:00
URL: http://jimmylajto.blogg.se
Postat av: Anonym

Vem går i dina fotspår? :)

2008-04-28 @ 13:10:36
Postat av: weronica

anonym - tänk vad nyfikna folk kan vara som inte ens vågar lämna sitt namn? hoho! stackare..

2008-04-28 @ 19:57:02
URL: http://hedvaalls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0