uppdatera

hej sötnosar! tänkte uppdatera er lite granna, då jag är dålig på att blogga! kan ju skylla på att jag har för mycket annat att göra en sitta vid datorn? (:

lovet - chill, krök, stockholm, film & godis (läs;) mycket godis.
helgen - fredagen började chill, börja dricka vin, lagade mat och sminkade ante eftersom han skulle klä ut sig. sen blev det mer dricka då jag också bjöd hem linus. han kom väl runt åtta tror ja? har inte tid på klockan på fyllan (y) sen träffade jag jimi, charlie och folket på preem då jag skulle handla mer groggvirke - sa att vi hördes senare, några timmar efter var dom utanför. så dom kom in och drack med oss, det var mycket trevlgit :) tills det blev dags för dom att gå hem.. mer av kvällen vill jag inte berätta. slutade iaf med att jag & ante drog hem till han. vaknade upp vid halv två någongång, gjorde orning oss för att sedan dra till solbacka krog för att ta oss en pizza, roligaste var att vi var dom ända som var där och käkade. så han släckte lamporna och började tända massa ljus och satte på musiken. kändes som värsta dejten och där satt vi bakfulla :) efter vi var mätta och belåtna kunde vi inte slita oss från norrköp då det blev cola och godis. sen drog vi tillbaka hem till ante där det blev filmtittande - 3 filmer och stackars ante fick feber - sover aldrig mer med dig när du har feber. sorry älskling men thats it. söndagen var det också bara chill.

ja, vad har jag gjort denna dag? jo började dagen med skola fram till tolv, sen gick jag ner på stan med ante. där jag köpte presenter till mamma och ewelina. gick även ner till istvan för att be om tid. nyfikna? blir det bröstvårtan eller i näsan? (: det får vi se helt enkelt. en liten suprise? ;d haha. kom precis hem ska igentligen göra mig iordning, för ska till antep med ante och käka. blir som vanligt en kebabtallrik. går ju inte att motstå den kebabtallriken! (: nej, stackarn sitter nog och väntar. måste skynda! pussar <3


FULL & GLAD! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0