touch and go

tänkte berätta lite vad som har pågått dom senaste dagarna (:

valborg - började dagen med vanliga morgonrutiner (: sen så vare dax att ta sitt och gå iväg till solbackakrog med andreas, där vi satt och käkade och tog varsin öl. på vägen hem så köpte vi med oss två lådor med jordgubbar och gick hem för att klä på oss mer kläder, packade ner filtar och öl för att sedan dra sig till vattentornet (asmysigt ställe) där satt vi i några timmar och drack, käka jordgubbar och myste som två barn. kylan tog över så vi packade ner allt och sedan hem igen, men vi fick inte nog av att vara ute, så vi tog filten och satte oss på gräsmattan utanför ante! där vi satt i någon timme till och drack öl och pratade. fick lite sällskap av thomas kompisar som hade druckit (eller något) för mycket. men thomas var inte hemma så vi sa att dom kunde vara i vardagsrummet. där dom också slaggade. så vid halv sju på morgonen, vaknade andreas av att det knackade nonstop! så han öppnar dörren där dom står och säger ; förlåt, men vi kommer inte ut. hahahaha! 

fredagen - så var det ju stekande sol, så vi käkade frukosten ute och satt på vår filt och fick sol på oss! men vi bestämde oss för att dra till willys och köpa något att grilla, men så hörde vi av oss till madde, antes lillsyrra om hon ville komma över och käka middag med oss. det ville hon så vi möte henne där, där det blev flintastek, croketer och sås. kom hem och fixade ordningen maten, käkade och spela sedan fotboll efter. mysmys!

lördagen - vaknade upp med strålnde sol igen, så frukost ut på två röda, där vi satt och käka. sen yog vi ut filten och låg där ett tag och solade. (nya morgonrutinerna) :p haha! sen så drog vi ner till grillen där vi köpte oss glass och satt där utanför, sen bestämde vi oss att dra till loppisen, så jag ringer mamma och säger att hon ska med. och det gör hon! hittade disney filmer för tio kronor, där löpte jag amoniak med ewe ;p haha! efter det så säger mamma att vi drar och handlar lite fika, så vi gick till willys där jag och ante även köpte lite korv med bröd. sen hem till mamma där vi satt på balkongen och fikade och solade! mm, vilken solbränna jag fick :D men sen säger mamma att kan ni inte äta här? så då gjorde vi tunbrödsrulle, gick även ner en massa öl och grogg! men klockan tickade till sex, så jag och andreas fick skynda oss hem för halv sju skulle vi vara hos roger. men vi fick ändra tiden, så vi åkte hem och duschade och fixade oss sen cykla vi dit. där vi drack lite vin och så! mamma kom även dit. så efter ett tag så drog vi ner till g. där det blev lite öl. sen slog klockan ett så drog vi oss hem och sov.

så här har ni vad jag gjorde på valborg och helgen. riktigt mys och som tur är så kommer ju solen att komma ihelgen igen! så då blire stek och grill. så najs! men nu tänkte jag sitta här ett tag, sen blir det nog sängen - ska ju komma upp till skolan också :) haha, så nu säger jag godnatt! puss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0