singing that melody


stan

sådär, kom precis hem från att ha vart på stan i några timmar med anna kitty (: hittade lite snyggt på h&m som en snygg skjorttunika i svart sen hittade jag också ett ballt skärp, så det ska jag ta en funderare på om jag ska köpa eller ej. och nu har ju faktist lite hum på vad jag ska köpa till ante (: men roligaste var ju när vi var påväg hem så kommer någon emot oss & säger hej, jag kommer från norrtälje tidning och vill ställa lite frågor. ställer ni upp? javisst, tänkte vi! han tog lite bilder och självklart mot solen.. så det skulle ju inte förvåna mig om man blundar eller något ;p hahah. frågorna var typ vad som pratas när man gick på stan & sånt. lite kul vare allt.

nu kommer jag på, jag måste fan plugga?!? har redovisning imorgon, jävlar - det kommer gå åt skogen. men, får göra mitt bästa. får läsa igenom texten några gånger (: nu tänkte jag ta en dusch, eftersom det var strålande sol och värmen stekte hett på kroppen. sen som sagt blire plugg. ni får ha det så bra, pussar <3


när mörkret faller

godkväll (: blev att jag var hemma från skolan idag med, inte så bra! hoppas bara jag inte ligger efter så mycket, är ju ledig imorgon så det är skönt. ska ner på stan vid tolv, anna ringde nyss och hon följer också med ner, tanken var att jag bara skulle ner till banken och fixa lite saker, men då blire att snosa runt lite också. måste ju också kolla efter en present till älsklingen som fyller år om nån vecka - så det är bara bra (: har precis kollat klart på filmen när mörkret faller, grymt bra film. nej, nu ska jag röka & prata med ante en stund. godnatt påer <3


helgen

denna vecka har vart ett rent helvete för min träningsschema. av sju dagar, så har jag fått ner alkohol i fyra dagar. känns inge bra, när jag har vart så duktig i två veckors tid, med träningen + maten + drickandet. men ibland kan man nog få unna sig lite, tkr jag (a) ..

tänkte iaf berätta om helgens aktiviteter

fredag - drack hos anna - kom hem vid tolv & sov.
lördag - vaknade upp och sega som fan med ante, drog till coop & köpte frukt för att vi skulle ju ändå bara vara hemma. men så blev det inte, mamma tjatade på oss att vi skulle dricka med henne. så då gjorde vi det, tanken var att vi bara skulle vara hemma och dricka - men timmie hör av sig & vill att vi kommer ut till parkeringen och det gjorde vi. stog och pratade och drack ett tag. tills vi hoppar in i bilen och kör mot mototgårn där det blev mer dricka och massa dans. efter nån timme drar vi därifrån och kör till oss för att hämta mer dricka för att sedan dra till vallentuna, vi sätter oss i bilen fast jag & ante velar fram och tillbaka - om vi verkligen vill dra dit. men vi gjorde det och ante var inte glad. stackarn, ville ju inte! väl framme så satt ante & sura medans jag försökte göra det kul för stunden. timmie hade somnat i soffan så då tog vi fram pennan och skrev saker över hela kroppen. tillslut blir han så sur så han lägger sig på sitt rum. ah, det var typ allt som hände, vi la oss och sov ett par timmar.
söndag - alla kom in på rummet och sa godmorgon och försökte få upp oss men vi vägra och sov vidare, tillslut så kommer micke upp och säger att han köpt frukost och sånt så, så efter ett tag drog vi upp och klockan visade halv elva, satte oss på balkongen med dom andra som drack groggar på groggar. efter ett tag bjöd även ante på sig själv, började dricka rödvin i mängder, tillslut känner jag att det är väl lika bra att jag börjar jag med, så där satt vi i timmar och drack rödvin, tills det ringer och vi får skjuss till norrtälje, så alla klär på sig och sätter sig i bilen - väl inne i norrtälje drar vi till antep fast där blev vi utslängda eftersom vi var för fulla, sen försökte vi på g men samma sak där med. så vi prövade på arena och där var det inga problem, beställde maten och käkade. sen skjussade dom hem mig & ante. och vi drar upp till coop handlar käk till ewe och kattmat till katterna. väl hemma så hade vi glömt att handla läsk så ante cykla tillbaka och handlade läsken och jag sätter på badvatten och fixar med ljud i badrummet - tände lite ljus. ante kommer hem och då var det bara att hoppa in i badet medans ante fixade groggar. där satt vi ett tag tills det blev för kallt så då drog vi oss upp och chilldrack. sen la vi oss.
måndag - vaknade vid tolv, men låg kvar i sängen i nån timme. jag skadade tummen igår, så ante var snäll och fixade frukost på sängen. sen var det mest tv och de. storasyster och saga kom förbi ett tag då vare lektime med saga, dom drog för ett tag sen. ska väl upp & handla ngt och sen blire nog att se på masjävlar - grymt bra film, i love it! (: men hoppas ni har haft en bra helg (: nu ska jag sega vidare, puss hejs!


fader jag syndar igen

ja, ni hörde rätt, jag syndar igen.. ska nu spackla på mig en massa skit & sen dra till coop och köpa groggvirke sen bege mig hem till anna, där vi kommer dricka & snacka gamla minnen (: ska bli roligt, hata mig inte nu.. jag är faktist fortf duktig - glöm inte det (a) ..
 

grymt gammal bild på mig och anna.
glad att vi äntligen ses oftare & hoppas det förbli så denna gång (:
det var ju faktist du & jag mot allt baby <3

du & jag tsm föralltid



två månader idag älskling & mer ska det bli

tanken på dig, den gör mig helt varm. känslan inom mig, tro mig den är sann. varje gång jag tänker, så tänker jag på dig - tro mig älskling, du är allt för mig. när jag hör dig skratta så går pulsen igång, ett liv utan dig - finns det nåt sånt?

you love the people that love you

igår var det massa dricka så idag blir det hårdträning. anna sitter hemma och väntar på att jag någongång ska ringa henne (a) är lite seg efter igårdagen. men får väl göra ett ryck och klä på sig träningskläderna och gå en timmes promenad med anna, sen hem och träna hantlar och mage! visst har man lite ångest att man drack igår eftersom jag igentligen inte ska, men jag hade det roligt och björn är ju inte här ofta och nu kommer man inte trärffa han på typ 6 månader, känns tuffs.. men då har man ju något att längta till när han kommer hem sen! herregud, sex månader är lång tid. men det går nog fort (: sen vid sex kommer ante hit, då blire nog att se på film och bara ta det lungt tror jag.

min sexiga pojkvän tränar för fulla muggar at my place.



det fanns vänner som jag kunde dö för, men insåg vilka falska jävlar det var.

at school


vissa dagar är bättre än andra

så nu är första lektionen överklarad, har rast nu till tjugo i så sitter vid datorn & fryser - satans cancerpinne som man jämt ska ut och röka på så att man fryser ihjäl, men får väl skylla mig själv helt enkelt. idag slutar vi fyra så då blire hem och sätta på sig träningskläderna för att sedan gå en promenad i en timme, känns ju lockande när det är som vinter ute. men det är bara att knipa ihop och gå. ikväll blire att dricka, eftersom björn nu är sverige ett par dagar innan han åker till fillipinnerna och då har det liksom blivit som en tradition att dricka när han kommer hit & varför just idag? jo för att han åker på fredag till fillipinnerna & kommer stanna där tills han ska jobba igen, alltså kommer jag inte träffa han försn om typ 6 månader om inte mer. så den ursäkten har jag förstöra min träningsplan (: men jag är fortf duktig som fan (a) .. + att jag har vart nykter två helger irad nu. så tycker jag att jag har gjort mer än förtjänt att få dricka lite idag. nu börjar lektionen igen, så ska fortsätta med min volvologga - som kommer bli så fin så eller ah.. vi kan ju iaf hoppas på det (: ha det så bra så länge, så hörs vi.

min festprisse

här har ni då johan niklasson (min alkovän) som utnjyttjar krogen upp till 100 %
word up to you.


men mer än så kommer, ni vill väll också veta vad han mer älskar att göra? han älskar att ha fest, vet ni varför? jo för då får han en gratis återställare dagen efter, vill ni veta hur han gör? jo han tar ett stort ölglas, det största som han har hemma. tar alla gamla ölburkar till bordet och börja hälla ut det småslattarna som folket hade lämnat kvar i ölburkarna i det stora ölglaset, tills det blir fullt - sveper det som frukost & säger sedan glatt ingen alkohol ska missbrukas. SKÅL!

folk som hackar på dig har en bra andledning, de gillar inte folk som är bättre än de själva.

hej bloggen (: sitter och lyssnar på musik och funtar på att höra av mig till anna och kolla om hon vill ut och gå en timme med mig, är ju rätt taggad nu.. ante har ju gjort ett schemat till mig som jag ska fullfölja många veckor här framöver och idag på schemat så står det att jag ska ut och gå 45 min ;d så då äre ju bara att ta på sig träningskläderna och palla sig ut, tråkigt att gå själv - så jag får hoppas på att anna är på (: tänkte ringa henne nu ja, ha det så bra. pussar <3



man tänker tillbaka på tiden som har vart och på hur den är nu.
det är något som fattas.


lördag

dagen har vart chill, vaknade av att min ah.. halvsyster var här. så då vare bara att dra upp och säga hej och vara lite social. när hon hade dragit så gjorde vi oss frukost och jag började städa lite smått. sen in i duschen sen har jag faktist inte gjort så mycket. har precis käkat maaaat, så om en stund ska jag & ante ta cyklen och cykla en timme eller mindre (: sen kommer anna hit med filmer så ska vi se på filmer och någongång ikväll så ska jag ut en stund och träffa timmie och några vänner - så, såhär såg/ser min lördag ut. nej, nu ska jag tagga! puss <3

ett citat från johan ; du är ju föfan alko.
mycket sånt har jag fått hört när jag berättar om mitt nya jag - ackackack..















du gjorde mig till fjolla när jag bör kallas ball.

vid fem drog jag & ante iväg och cyklade en mil, efter det blev det övningar i hantlar och sen magen (: så nu kan vi snacka om att jag är helt slut i kroppen ;p som belöning för att jag var så duktig så ska jag få en timmes massage av ante - för det är jag värd (a) .. just nu är han och handlar frukt, vi ska göra en fruktsallad som vi sedan ska se på film till, vill se mysteriet på greveholm men vi får se vad som väljs.. hoppas ni har en toppen kväll, vissa dricker och vissa gör som jag :) ska klä på mig myskläder så vi hörs nästa gång jag skriver, puss <3


sådär ska det se ut.
no hips at all.

the new me

sitter i skolan & lyssnar på musik -  ante har fått mig att lyssna på ken ring ;p så det är de som hörs i mina öron just nu. väntar på att det blir lunch, är lite smått hungrig - panpizza. sen äre en lektion kvar tills vi slutar. någongång efter skolan ska jag cykla en timme med ante. börjar ju tänka på figuren som sagt och ante hjälper mig så snällt så :) men vad som händer ikväll är frågan? ska jag fullfölja allt och ha en till nykter helg med en massa träning? eller ska jag ut och roa mig med timmie ikväll? man får väl allt se, har han något som lockar så kanske det blir det, men det skulle va rätt najs med en helg med bara träning? (: som sagt, börjar ju tänka på figuren & då kan man inte dricka som jag har gjort i månader. så vi får se vad som händer, ska iallfall ut och cykla en timme. det är redan spikat, sådeså (:

i veckan har jag skött skolan riktigt bra, ingen endaste lektion har gått till spillo till att ha gått hem och det känns fruktansvärt bra. hallå, det är ju för fan bara sista året kvar? så då kan jag ju lika gärna ge järnet på skiten också? tog till& med hem historiaboken för att läsa hela antik kapitlet fast lyckades somna medans jag läste så det var inte så lyckande, men läste iallfall runt 11 sidor. weronica goes duktig helt enkelt (:

nu tänkte jag publisera detta inlägg, dra ut hörlurarna från datorn och glida ner till matsalen och käkaa! ha en toppen dag, pussar :)<3


the holiday

helgen har jag spenderat med älsklingen, vi har bara gosat och tagit det lungt - kollat på filmer och så (: en hel helg utan någon slags alkohol & det har faktist kännts grymt skönt, tror nog kroppen behövde det, efter alla helger i typ ett år så tror jag nog det. menmen, vad som händer nu hemma hos familjen hedvalls? är att mamma fixar med nån bakelse? som jag hade tänkt hjälpa till efter jag skrivit klart här, sen kommer ante och fixar kladdkaka. så ikväll blire mammas bakelse och antes kladdkaka till filmen grand avenue (: hoppas ni haft en toppen helg och är utvilade tills skoldagen imorgon ;d hah! men ska kila ut till köket nu, pussar <3 / weronica




jag älskar dig andreas flood -
finner inga ord för dig älskling

älska som om det inte fanns någon morgondag

har precis slutat skolan så ska väl tvätta av sminket och bege mig till badhuset för att sola 20 min. solade i onsdags & då blev det hela 26 min. har ju flagnat så vill ju bara få bort det och få en jämn och fin färg! så hoppas det går helt bort denna gång, wish me good luck! (: efter det så ska väl ante komma hit, vi ska bara ta det lungt idag. vi två behöver nog det efter allt som hänt, så det ska väl bli najs! sen får vi se om timmie hör av sig och hittar på nå kul. sånt man märker sen! men nu måste jag nog göra mig klar för att gå (: pussar..

vill också säga grattis till min älskling lisa thölin som fyller 18 år idag (: min stora flicka. hoppas du får en bra dag med många minnen! vänta du bara, snart är det min tur och då äre vi två på krogen redan på morgonen ;d hah..


i love my chick <3

vi är dom som förlorar men jublar ändå"

hej sunshines!
dagen har varit chill, började klockan ett. mötte basse för att lämna hans sladd som han glömde i fredags! sen dax för datorkommuniaktion - vet inte vad jag gör där? men hade valt det för poängens skull så satt där och log. fick sluta tre, skulle igentligen slutat fyra. men då drog jag & lisa ner till stan för att köpa lite smink, sen hem till mig! där vi lyssna på musik och spela tvspel (a) .. nördar, ohyes! lisa drog nyss och jag tare chill. tänkte faktist visa lite bilder från helgens rabalder.

man somnar inte på en fest där weronica, timmie & basse är säger jag bara.


jag vill spenderara varje dag med dig tills dagen jag dör



mamma, du är mitt allt och jag hatar att se dig olycklig. för jag vet verkligen att du är det! jag vill ha min glada och roliga mamma tillbaka! jag hatar allt just nu, bara vi fick det hem som vi alltid har haft, den lyckan att man aldrig ville gå hemmifrån. men nu är en stor skithög, det lyckan inte existerar på långa vägar! jag vill verkligen lösa det här, jag vill att vi ska må bra & det är fort.

RSS 2.0