nyårs outfiten

ewelina tog kameran så ni får inte se hela min outfit. men såhär ser jag ut i håret.

GOTT NYTT ÅR! :D

godmorgon

har precis klivit upp. ska ner på stan och kolla om det är öpppet - är de det, så ska jag, josefin & lisa handla inför nyår. kolla efter ngt att ha på sig? (a) & jag ska också kolla på dom där skorna som jag har velat ha ett tag, men inte orkat gått ner! haha. men, nu ska vi ta & fixa oss nu! ha ett underbart nytt år.
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!!!! :D:D:D
image164image165










up yours!

men det är kul att ni har roligt åt det här, njut verkligen! för jag bryr mig inte. inte ett jävla piss! ditt val och dina handlingar. gråt aldrig av förlorad kärlek, den rätta vill ju ha dig föralltid? så jävla sant! för grejen är det, det kanske inte är du som skriver det, men du låter bögjäveln skrivat. det bevisar ju verkligen hur mycket vår kärlek inte har betytt ngt för dig. men fine, jag låter dig gå! tänker inte kämpa för ngt som inte finns där.

iallfall, josefin kommer ikväll, ska nog färga min utväxt till nyår & jag tänkte locka håret också - för att va lite annorlunda! en ny början på det nya året? :) efter nyår någongång blir jag brunett, börjar tröttna på att man aldrig är nöjd med färgen & sen den där nedrans utväxten. hejdå blondin, hej brunnet :)

image161

nyår snart

för om två dagar är det nyår. vad händer?

image154

goodbye

jag har försökt! försökt fixa det, vill prata om det. sagt till han att vi kanske ska prata om det här som just händer? jag har verkligen försökt. försöktförsöktförsökt. men inte fan bryr han sig inte. han svarar inte! han svarar fan inte. glöm allt, gört bara! (y) glöm allt som en gång har betytt ngt. gört!
det blir ingen alex brevid mig på tolvslaget! goodbye my lover, i love you so..

leonora är här idag - 
kommer må bättre & kommer nog inte tänka på han så mycket då. förhoppningsvis? 

image151image152image153
visst blir man gladare av att se na? =D

vill ha en axel att luta mig mot

jaa, här mår jag fortf. som jag gör. riktigt jobbigt just nu! går inte en sekund innan tårrna forsar eller att jag tänker på grabben.. i tisdags var det vår
2 månaders dag. känns riktigt tufft. anledening är att jag skriver om detta här är för att få lätta på hjärtat. eftersom josefin är typ sur eller ngt och orkar inte komma. lisa och helena orkar inte gå för långt. finns ingen annan som är kvar som jag kan prata med, jo - min mamma! som jag har pratat med idag. rasmus fanns där igår för mig & jag fick verkligen lätta på hjärtat. behövde verkligen få ut allt - gråt hör till? (a) & den jäveln fick mig på gladare tankar, tack <3 jag kommer att må bättre snart men det kommer ta sitt tag. jag vet! eftersom jag är så fruktansvärt kär. hade verkligen det bäst med han. men förhoppningsvis så kanske det här löser sig? jag hoppas på det. annars blir det väl en ny start 2008? nää, ska väl ta och gå ut & gå eller ngt nu. hoppas ni har det bra där ute iallfall!
ha en underbar fredag <3 puss & kram / weronica

baby it's over

 
image125
alexander wikner, jag älskar dig och vill inte att det är slut. men det är det & det får jag leva med. men jag glömmer aldrig våra stunder tillsammans i första taget! jag älskar dig och kommer aldrig sluta göra det heller. jag hade det bäst med dig.


WERONICA HEDVALLS

baby, det finns inga ord som kan beskriva din kärlek eller betydelse som du har hos mig! vi har en vänskap som har vart med om allt, tagit slut, men alltid kommit tillbaka. jag skulle aldrig klara mig utan dig. du är en utav mina bästa vänner, du finns alltid där när alla backar undan, du ser alltid när det är nåt som är fel. " a best friend is the one who can look at you when you have your biggest smile on your face and still know that something is wrong ". när jag har bekymmer eller allt är skit så finns du alltid för mig, dag som natt. jag vet inte hur jag ska tacka dig för allt du gjort för mig, du lyssnar alltid & förstår bättre än vad någon annan gör. du vet mycket om mig, jag har vart elak mot dig men du finns endå alltid kvar. jag litar på dig till hundra procent älskling, du är helt jävla otroligt underbar, vet du det? du är värd det BÄSTA! jag älskar dig för den du är, inte för den du borde vara. när jag är med dig, så försvinner alla dåliga tankar osv. jag har vart en dålig vän mot dig flera jävla gånger, inte varit ärlig mot dig osv. jag beundrar dig så jävla hårt, att du orkat stå kvar vid mig efter allt som har hänt och jag är jävligt glad över det, jag är stolt över dig weronica, jag vet att du har din axel ledig om jag skulle behöva det. du är en otrolig vän, du är någon som jag kan skryta om över hela världen, helt obeskrivbar, det finns inga ord som kan beskriva dig.  jag ville bara säga till dig och visa hela världen att jag verkligen älskar dig mer än något annat, och att jag alltid kommer att ställa upp för dig, vad som än händer - jag är bara ett samtal bort från dig. utan dig är jag inte hel, det hoppas jag att du vet. JAG ÄLSKAR DIG WERONICA HEDVALLS, så jävla mycket. det finns inga ord för dig <3 / LISA THÖLIN.     - och ta åt dig wewwe, för jag menar vart enda ord.


onsdag

hej allesammans!
det var alkohol och underbart sällskap här hemma igår! somnade inte förnst vid typ sex? ;o ojoj! alex blev iaf jätteglad för julklappen OCH DEN PASSADE! :D:D kändes bra!

vid åtta kommer josefin och då blire väl mys framför tv m. lakrisnappar och cola? =D & imorgon blire ner på stan och kolla mellandagsrean, ska försöka hitta ngt kul! kanske köper dom där skorna som jag tyckte var grymt snygga. vi får väl se vad jag kommer hem med. ;> & efteråt ska vi ner på antep och käka. blir självklart knatte som innehåller oxfile, pommes & bea! otroligt jävla gott. skulle käka det idag igentligen men lisa var en tråkmåns?!? ska fortsätta med det jag gjorde - som är ingenting, vänta på att jossan ska komma! :D haha! puss på er!


dagens outfit

jag håller alltid det jag lovar så här har ni dagens outfit.
♥ kofta - h&m
♥ tunika - jc
♥ skärp - gina trikot 
♥  tajts - mellan himmel och hav
♥  armband - h&m





tisdag

hade ni en bra jul? själv hade jag en bra dag, men julkänslan fanns inte där alls! riktigt tråkigt. menmen, får väl hoppas på en bättre jul nästa år? ;> nu ska jag fixa mig & sedan äta! kanske slänger upp en dagens outfit senare.

jul-outfiten

♥ nattlinne - h&m (otroligt snyggt till fest också) :)

♥ skärp - gina trikot

♥ tajts - mellan himmer & hav

♥ kofta - h&m


image138image137
ha en fortsätt trevlig jul! pussar & kramar / weronica <3

GOD JUL PÅ ER!

image135

en bästa vän

JOSEFIN, JAG ÄLSKAR DIG MEST & EN DAG UTAN DIG KÄNNS SOM EN EVIGHET! DU ÄR MIN BÄSTA VÄN, LILLASYSTER - DU ÄR MITT ALLT!
HUN, JAG HAR DET BÄST MED DIG <3

josefajnii' make my wish come true säger
let´s cry together if times are tuff, let´s run away from difficult stuff. hold my hand when you are about to fall. if you need me, just pick up the phone and call. i will be there for you for the rest of my days; i love you, now, tomorrow and always - weronica hedvalls§
josefajnii' make my wish come true säger

och du är verkligen mitt ALLT! du får mig att skratta och le, att må bra och när jag är med dig är jag som lyckligast, slipper alla bekymmer och alla idioter runt omkring mig. du är som min andra halva - ingenting fungerar utan dig. och min luft, kan inte andas när du inte finns i min närhet. man blir så underbart happy av att vara med dig, skitsamma vad vi gör, man e ändå alltid så grymt happy. när det har gått en dag ifrån dig , så går livet i en nedförsbacke, men det är du som får mig att stanna upp och gå tillbaka. jag älskar dig§ du är det bästa som har hänt mig.

josefajnii' make my wish come true säger

den bästa julklappen - weronica !

du får mig alltid tårögd, du är bäst. jag älskar dig <3

- julbaket, inlägget nere!


bilder på julbaket

VI ÄR KLARA!! helt klara! julgranen är uppe, jansson frestelsen, skinkan, kakorna, knäcken, julpyntet & städningen är klart! känns fruktansvärt skönt. nu njuter vi av en skinkmacka, OTROLIGT GOTT! längtat hela ååret. ÄLSKA! :) nu är det väl lite julkänsla - men inte så som det brukar känna? :/ tråkigt tråkigt. menmen, GODJUL PÅ ER ALLESAMMANS!

lite bilder på baket + söta julkatten! :)
image131image133image132image134
våra så kallade "marsinpan godisar" blev ju inte så direkt så lyckade, men otroligt goda! :D

baktime

godkväll allesammans

idag har det vart mycket städning och plockning. nu blire baktime - kakor, knäck och marsipantomtar! :) jag kommer väl proppa i mig massa deg och må illa sen? ;> haha!
jag har fortf ingen jävla julkänsla alls, känns så sjukt tråkigt. det kanske kommer efter att man fixat allt? har ni någon julkänsla?

hah, liten! jag bjuder på den! :)
image130


dagens låt



would you dance, if i asked you to dance?
would you run, and never look back?
would you cry, if you saw me cryin'
would you save my soul tonight?

would you tremble, if i touched your lips?
would you laugh? oh please tell me this.
now would you die, for the one you love?
hold me in your arms tonight.

i can be your hero, baby.
i can kiss away the pain.
i will stand by you forever.
you can take my breath away.

would you swear, that you'll always be mine?
would you lie? would you run and hide?
am i in too deep? have i lost my mind?
i don't care, you're here tonight.


godmorgon familjen, en dag kvar

image129förlåt för en sån dålig bloggning på sista tiden. men, har haft så mycket att göra! men jag lovar nu efter jul så bloggar jag flera ggr om dagen! :) idag har vi massor att göra här hemma; städa, baka, laga mat, julpynta, fixa julgranen osvosv. vi gör alltid det där dagen innan julen, för att inte tröttna på julen när den väl kommer? hur gör ni hemma? vissa är ju ute med allt redan vid november? ;o jag tycker det förstört julkänslan helt!

& idag hoppas jag verkligen på gud att jag får tillbaka kameran från syster. tänkte slänga upp en jul outfit! den är riktigt mysig och ska det ska bli kul och se vad ni tycker! :)

VART ÄR SNÖN NÅGONSTANS? :(

bilden + sista julköpet

yes, ni hörde rätt! jag är HELT klar! hittade nog den perfekta julklappen till älsklingen. får hoppas att det är i rätt storlek bara (a) haha! sötnosen kom till mig inatt, full som en kastrull ;p fick till & med hjälpa han att ta av sig kläderna. haha, stackarn.. inte lätt alla gånger inte! men jag älskar dig ändå! :)<3

nu blire lite julstädning och senare ikväll träffa flickorna, vad vi ska göra har jag ingen aning om än! men det löser sig alltid! ;> här är den snygga bilden som josefin gjorde på mig och alex. vad säger ni, passar bra ihop? ;> haha!

image127

igår & idag

igår kom älskligen till mig, han & jeppe. fast jeppe drog efter en stund, vi rökte vattenpipa och drack lite! sen ville alex massera min rygg, så jag drog in på toan, när jag kommer tillbaka så står han och tänder ljus och gör det lite mysigt. riktigt sött! jag la mig i sängen och han masserade mig LÄNGE! tack babyyy <3 jag älskar dig föralltid

idag så har jag inte gjort så mycket, varit med alex & så! käkat kebab har jag också gjort! :) vad som händer idag - vet jag inte, mer än att josefajnii kommer om cirka en timme typ! :) wiiihuu! vad vi ska göra får vi väl se! nå tips på vad man kan hitta på? jag är lite sugen på att kolla på någon film, men josefin vill tvärtom! ;> men, ha det guld allesammans, pussar & kramar <3 btw, jag slänger upp en ursnygg bild på mig och alex som josefin gjorde lite senare! :) haha!

image126

vattenpipa

yes, jag röker vattenpipa & dricker cider nu m. mamma & nicke! det är ju faktist lov? (a) och vid nio kommer alexpalex! :) myys!  vad gör ni ikväll? ska röka nu, ha en underbar torsdag! puss på er <3

julklapparna är klara + lov

image125WIIIHUU, nu är julklapparna klara - nu kan jag luta mig tillbaka och se andras julstress! otroligt SKÖNT! och dessutom har jag LOV! skönt med tre veckors lov ifrån skolan. mycket myyys! ska ni göra ngt specielt på lovet? alex ska komma idag, om han inte är sur? (a) haha, förlåt babyyy! så det blir väl antadligen en film eller ngt. vet ej om han sover här än, men det visar sig väl! efter två någongång ska jag med josefin och hennes mamma ner på stan - så jossan ska få handla sina julklappar! till typ hur många som helst?!? stackarn. ha det underbart! puss på er <3


julklapparna nästan klara

hej!

nu har jag precis kommit hem - har vart på stan & köpt julklappar. har köpt julklappar till ewelina, josefin, helena & lisa. så har bara mamma kvar och jag vet redan vad jag ska köpa till henne. så jag är typ klar med julklapparna! WIIIHUUU! kännt otroligt skönt! :)

nej, nu blire lakrisnappar, cola, eva & adam - fyra födelsedagar och ett fiasko.. ha en UNDERBAR kväll! puss på er <3


julshopping för fulla muggar

image124godmorgon allesammans

idag ska det bli av, idag måste jag bli klar med mina kära julklappar! så att det får ligga fint under granen på julafton. dom flesta är ju klara, men många är som jag som är i sista minuten och får stressa, men det är ju så till julen, mycket stress. ;> jag har ju dock inte så många att köpa till & det är förjävla skönt.
några tips på julklappar till familjen?



jullov på fredag

ledig imorron - otroligt skönt! (som alla onsdagar) :) och jag ska äntligen handla julklapparna som jag inte ens har börjat med? ;o vet iallfall vad jag ska köpa till mammsen, skönt det iaf ;> men hoppas det blir klart imorron, annars blir det jobbigt :/ ska iaf ner med kära josefajnii, som sedan ska sooova här. wiihhuu <3 lyllo henne som får sitt jullov redan imorgon. :/

 bara jag som får jullov på fredag?

bilder på mig innan löshåret

det är ju rätt dåligt med bilder på mig - så tänkte lägga upp bilder på mig när jag inte hade löshår. väldigt kort må jag säga ;> haha! trivs otroligt bra med långt hår och känner mig genast så mycket vackrare när jag sätter i det.
(använder clipps) använder du löshår? isåfall vart köper du det? :)

image45image44image43image42
här ser ni det lite bättre
image121image122


ut på stan & filma

image119godmorgon

vaknade hemma hos lisa efter en lång sömn - jätte myys! var otroligt trött när vi skulle gå upp, så ställde om klockan, anyway..

efter lunch ska jag, lisa, josefajnii & davve till stan och filma - gå runt och ställa en fråga till olika personer. ska bli väldigt roligt. våran fråga blir ; "vad önskar du dig i julklapp?".. ställer samma fråga till er läsare också.
vad önskar ni er i julklapp? :)


mysteriet på greveholm & lullekatter

mysteriet på greveholm är världens bästa julkalender! vad tycker du?


image117image100




ska packa väskan m. smink, kläder tills imorron & tandborste och dra iväg till lisa. där vi ska kolla på mysteriet på greveholm & käka lussekatter i mängder! :D ska sova där, så bloggar inget mer ikväll! ha det bra, puss <3

hoppas ni tagit er tillfället att bli medlem på gratisbio. om inte - så är det inlägget här nere! :)


belöna dig själv m. gratis bio osv

inte medlem? se till & bli det. du samlar själv poäng och får gratis biobiljeter och presentkort på t.ex. h&m - vero - moda - din sko - åhlens osv.  för att samla poäng klickar du på olika sidor och värvar vänner. för att få en biobiljet behövs 400 poäng. och en vän = 200 poäng.  MEN! en medlem räknas som aktiv när denne har fått ihop sina första 100 poäng genom att fullfölja våra annonskampanjer. (De 75 välkomstpoängen räknas inte.)

väldigt lätt att samla ihop poäng. sugen? bli medlem
(klicka på länken här) -> http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=23719


en vecka kvar till julafton

image116ja, ni hörde rätt! en vecka kvar tills julen är här. & än har jag inte hunnit köpt några julklappar, inte ens EN ÄNDA? ;o holyyy, blir mycket stress för min del. har ni var duktiga och köpt julklappar? eller är ni som jag? alltid i sista minuten med att fixa allt. mycket stress, så jäkla jobbigt. men det tillhör väl julen? mycket som ska fixas - städa som aldrig förr, baka, köpa julklappar, laga mat, ta fram julpynt - ja, allt man nu gör till julen. 

i vår familj väntar vi med att fixa granen, baka, julpynta med massa tomtar och så - dagen innan julafton. för att verkligen få julkänslan till julafton. 


nää, nog om all stress - nu ska jag göra nudlar m. biffsmak. mycket gott! och till det blir det våra bästa år :) ha det, sålänge. puss <3

NY DESIGN

har ändrat lite saker på bloggen - som;  ny header, bakgrund, ram, besökräknare och ny bild. (bilden är från i sommras).. blev en rätt mörkt blogg. men, kanske denna tid på året?

så, mina läsare. va tycks?


miami ink

nu blire en kopp te och miami ink. hoppas ni alla har en underbar söndag! puss


livet som en värsting


3:dje advendt

godmorgon, idag är det 3:dje advendt & bara en vecka kvar tills julen är här. vi får hoppas på MYCKET snööö då - ingen jul utan snö? eller hur? :/ så det får vi hoppas på - mycket mycket! :D

så, nu har jag käkat frukost och leonora har åkt hem! gick upp vid tolv. så mös vi vid tv och kollade på barnkanalen. lite tråkigt varje gång hon åker faktist, hon får en verkligen att må så bra :) menmen, så äre. jag tänkte ta & kolla på någon film eller ngt nu, för mamma & nicke ska måla kökstaket, men först tvättar man rent - m. amoniak. så det kommer inte lukta så jävla gott - får sitta med gasmask eller ngt, så att jag inte dör! ;> ni får ha det så underbart, bloggar senare <3

image105
i love my chicks <3

vattenpipan framme igen ;D

hallå familjen, allt bra? :)

har precis rökt vattenpipa m. mamma & nicke. riktigt mysigt! älskar MIN vattenpipa mktmkt! ME LOVE! ;> haha!

här har ni en skön video. så jävla grym :)

dansar m. leonora

hej familjen

hoppas allt är kalasbra. för det är det verkligen här hemma! en mysigt stämmning, just nu dansar jag & leonora för fullt. riktig härmapa - när det gällar dans :) men, snart börjar shrek 2. så då blire att mysa framför tv. men hon kommer ju att somna, så vad ska jag göra då? :/ josefin kunde ju inte komma & alex ska nog inte heller komma. händer det ngt? ska dansa vidare nu! kramar <3


sötungen kom hit ;>

mamma och nicke drog och handlade vid två tiden. tiden gick och dom kom inte tillbaka. jag började undra vad dom gjorde. tills dom kom och man hör en söt ung röst, vem tror ni att det var? jo, leonora :D sicken suprise, blev riktigt glad. ungen är ju helt jävla underbar. så idag blire nog att jag är barnvakt, som jag bara älskar att vara till henne. underbar unge!

nä, nu rycker hon i mig och vill att jag ska rita m. henne! ha det bra <3

skumbad :)

fasen va nice det var igår. vattenpipa, flickorna + alkohol. mycket mysigt ;D vi rökte, rökte, rökte, drack, drack, drack. sen kom alex, jeppe och royson. men då hade lisa & helena redan dragit. tråkigt tråkigt. så då rökte vi igen. fast jag gick & la mig efter ett tag, sen kom alex och la sig också. mysmys. :)

hade tänkt ta och bada skumbad strax. är lite sliten från igår. tända lite ljus och lyssna på musik och bara ligga där. så det ska jag ta & göra nu.

 josefin kommer senare, blir nog bara en lungkväll - det är ju shrek 2 på femma klockan nio ikväll. ska lungt ta & se den asså! värkar sjuktrolig iaf ;> näe, nu ropar badet på mig! chillevippen <3

VATTENPIPA

just nu röker jag, jossan och mamma vattenpipa, senare kommer lisa och helena! så ikväll blire vattenpipa och alkohol :> ha en underbar fredag! byebye <3


nu är fredagen här :D

godmorgon familjen :)

sitter just nu här och äter lussekatter och mjölk :) mm-mm-mm! har precis gjort klar mig. börjar klockan ett och går till fyra idag! ;> har ju bild & form - som är förbaskat roliga lektioner! får kanske inte så mycket gjort, men huvudsaken är för mig att jag har roligt iaf ;>

igår kom lisa och helena hem, dom var verkligen SÅ BRUNA! storavis gånger 1000 :> haha! fick en vattenpipa av lisa och en väska av helena. tack så mycket babes <3 kan ta kort på de senare, om jag kanske får låna lisas kamera ;> idag blire ju vattenpipa och brudsen - helena, för hon ska till fjällen med sin stora syster. tråkigt tråkigt - men vi får nog kul ändå :D

julshoppingen gick inte så värst bra, så det får bli på onsdag ist. ALLTID I SISTA MINUTEN :/ eller som jossan säger "första minuten resa" HAHA! :D näe, nu ska jag käka upp och sen dra till skolan! ha det bra <3

nu är lussekatterna klara :D

nu är vi klara och våra lussebullar blev nog dom finaste ever :D hahah! jag är iaf bättre än josefajni det kan jag lungt säga :D (enligt mig) HAHAH! 

här får ni se en bild på min "lussemask" - hubert :D
image104

skulle jätte gärna vilja ta kort på resten av det, men tyvär så har ju systern min kamera. :/ ska iväg och möta lajsi & helajnii nu - dom som vart i egypten :D:D hejsvejs <3

lussebakande på högnivå

nu jäser den för fulla muggar. I EN TIMME?!? :O holyyy, det var länge det. menmen, vill man få goda lussebullar så får det ta den tid den behöver ;D så då passar jag på att blogga & söta josefajnii sitter här brevid och leker m. daves gummisnodd - hans "partysak" ;> haha! nej, nu ska vi ta och äta lite lakrisnappar och dricka cola. bloggar senare när lussebullarna är klara. får se om jag tar bild med camen - storesyster har lånad min kamera :/ så vi får hur det blir med den saken. ha det underbart så länge, puss <3


nudlar & våra bästa år

just nu lagar jag till mina nudlar som jag har vart och köpt precis, ska bli förjävla gott. var redan sugen på det igårkväll. åh, mina efterlängtade nudlar :D så nu blire nudlar & våra bästa år :)

en god nyhet är att min mobil är hittad :> har inte nämnt ngt här, för jag trodde att den var i skolan och det var den :D ska iväg och hämta den efter våra bästa år och duschen! :> ska göra klart nudlarna nu och sätta mig vid tv;n. puss <3


en dag kvar

godmorgon :)

har precis gjort mig klar. ska väl slänga i mig lite frukost innan jag går - blir väl macka med oboy eller ngt! hinner inte göra så mycket, ska snart till skolan. efter skolan så ska jag handla nudlar som jag sedan käkar till våra bästa år. sedan blir det nog en dusch och sen ner på stan med josefin (julshoppingen). som jag hoppas blir klar idag. vill bara få det gjort, så att man kan njuta av dom få dagarna till jul :)

tror det var idag lisa & helena kommer hem. fast dom kommer nog hem inatt - så dom sötnosar får jag träffa imorron ;> puss på er! tror knappt man kommer se dom i mörkret ;> haha! imorron som sagt, blire vattenpipa och alkohol m. brudsen! :) riktigt MYSIGT! :) jag bloggar efter skolan, för nu ska jag göra ngt att äta. är vrålhungrig :) <3

pilates or gym? :)

min kära mor har ju börjat gymmat - kanske dags för mig också? just nu är hon ute och går. en rikte kämpe :D själv så är man en soffpotatis, gör allt för att inte behöva gå. haha, inte alltid - men oftast! men, jag och josefin har pratat om att börja simma iaf. en skön mjuk start, så att man tycker det är kul att träna. och sedan kanske börja gymma? jag brukar köra på pilates-övningar. som man bara behöver göra i 20 minuter. kan säga dig att man tränar verkligen hela kroppen, och får sjukt FAST kropp! så om jag nu ska börja ligga i, så kommer jag att köra den också. vafan, 20 minuter per dag? men det är ju väldigt jobbigt. så, som läget ligger nu skulle jag aldrig orka dra till ett gym, några dar i veckan och träna. men vem vet? det kanske blir så? :) vad tycker du är bäst?

image101image102

lussekatter

hej allesammans

mamma, jag & syster skulle ta & baka lussebullar idag, men ackackack.. som alltid, så har vi inte allt när vi ska göra ngt. denna gång vare - mjöl! :) men det är ingenting att göra åt. efter julshoppingen m. josefajnii, ska vi hem & baka lussekatter med mamma & lillsyster. ;> har ni gjort några till imorron?

image100

mätt & glad

min efterlängtade sovmorgon var suverän :) sov till tolv tror ja, blev väckt av mamma och storasyster. som frågade om dom fick kolla på mina kläder? finefine, men låt mig sova tänkte jag ;> haha, nejdå! men, jag låg och drog mig ett jävla bra tag, tills magen skrek efter fruktsoppa, så det var bara att kliva upp. har lekt med hennes barn som heter saga - otroligt söt liten sak ;d

imorgon efter tre ska jag & josefajnii ner på stan & julhandla. vet inte vad jag ska köpa till familjen - men hittar nog ngt (förhoppningsvis).. är alltid i sista minuten. säger alltid vid denna tid på året "nästa år ska jag börja handla julklapparna när jag hittar ngt. dvs redan på sommarn." skulle igentligen va jävligt smart. så slipper man den här julstressan - så kan man bara slappa och se på alla andra som stressar med alla julklappar, osv.. så nästa år får det bli mitt nyårslöfte ;D

& på fredag får man träffa flickorna igen. lajsi ska tydligen va typ svart på magen och armarna & stackars lilla helajnii är ju mest röd, men vänta bara - det kommer sötnos :) & jag får ÄNTLIGEN min vattenpipa - som jag bara vill röka nununu! så på fredag blire flickorna, mamma & nicke som sitter här hemma och röker vattenpipa - en liten tjejkväll + hemmafrun själv - nicke! ;>

tisdag

image99

HAHAHA! nej, nu får ni ha en underbar tisdag, själv ska jag gosa ner mig i sängen och se på någon disney film. är ju ledig imorron, så en sovmorgon ska det allt bli - åh det har man ju gjort sig förtjänt av (a) :D puss & kram / weronica


desperate housewives

sitter vid datorn - dricker oboy och ser på dh! underbart! bloggar lite senare. ciao


chad michael murray

är det bara jag som tycker chad michael murray & alexander är lika?
image98

                                                                  krya på dig hjärtat <3

tandläkarn

ja, nu kom jag iallfall iväg till tandläkarn. känns ju skönt! fick åka SOPBIL till tandis - haha, sjukt kul upplevelse. man kommer ju så högt upp. så att det kändes som man var häskare över alla andra småbilar. haha, jag skojja! :D nu blire väl lite frukost och sen sätter man sig och kollar på våra bästa år, som typ blivit en rutin efter man slutat vid tolv. händer ju att man missar avsnitt när man går långa dagar. men man kommer lätt in i serien ändå, för den är ju så förbaskat jävla seg. ;> bloggar lite senare, ciaooo <3


m. josefajnii <3

har ju inte bloggat så mycket i helgen. så kan ta & skriva lite snabbt vad jag har gjort. i fredags så var jag, dave, rasmus, timmie, fredde & johan här hemma och drack lite. rasmus och dave tog någon elva buss till rimbo, medans jag satt kvar med timmie & dom, tills vi också åkte till rimbo. där det blev efter ett tag lite bråk mellan mig & alex. men vi rädde ut det igår. så nu är det bra igen. :) igår var josefajnii här & vi hade först en filmkväll - med en massa kuddar och täcken i soffan, ljus, godis och läsk. det var jättemys. :) vi kollade på lilla sjöjungfrun, som är min älsklingsfilm, vi hade tänkt kolla på mer filmer men vi märkte att vi blev rätt trötta av att kolla på film så vi började grogga ist. mycket sång och skratt blev det. vid halv ett kom alex hit, masserade mig på ryggen med hudkräm, det var verkligen vad jag behövde. tills hans vänner ringde och sa att han skulle vara med dom. så vid halv tre drog han. jag & jossan somnade efter lite prat. vi gick upp runt kvart över två & käkade frukost. efter frukosten la vi oss i soffan och kollade på lilla sjöjungfrun igen ;D så det är vad jag har gjort i helgen. josefajni ska väl åka hem lite senare & alex kommer hit ikväll. så det blir väl lite mys med älski och sen sova :) hoppas ni har haft en bra helg, ska fortsätta se på lilla sjöjungfrun! ha det bra <3


skönaste bilden (olyckan)

godkväll världen, hoppas ni har en härlig fredag & njuter riktigt ordentligt, för det gör jag - har precis öppnat en cider så jag tare lungt. rasmus kommer runt sju - halv åtta då vi ska kolla om det händer ngt ikväll :) blir väl antadligen alkohol och vänner! timmie ringde mig efter jag hade slutat skolan & sa att han & johan ville va med mig, så jag hoppas dom åker in ;> men måste fan ta och lägga upp en bild som davvelito gjorde - den ska likna min olycka jag var med om i onsdags :D haha! nu ska jag forsätta med det jag gjorde, så ha en underbar fredagskväll så bloggar jag imorron :)<3

image97


äntligen fredag

äntligen fredag och allt känns så jävla bra! igår var jag på bio m. älsklingen. vi såg 1408 - helt vrickad film alltså! men man fick sina stunder där man röck till som satan! ;> haha! filmen var rätt bra faktist, men ändå jävligt konstig. i några scener var det nära att tårarna kom. lita blandande könslor, om man säger så. när vi kom hem tog vi det lungt vid tv;n och sen somna vi efter lite mys. alex drog runt nio till skolan & jag fortsatte att sova tills klockan elva då jag gick upp och fixade mig. mamma & nicke skulle ut och käka lunch på trädgårn så jag hakade på. det var jätte mys & maten var otroligt god. jag beställde stekt potais & fläskfile snitsel. verkligen jättegott! nu är jag mätt & glad & ska snart palla mig iväg i regnet till skolan.jävla skitväder. vill ha snö, nununu! :/ ne, nu ska jag rädda davvelito från att sitta själv med estet! ;D ciaooo

här har ni fredagens outfit
tunika - gina trikot
tajts - mellan himmel & hav

image95

dagens outfit

jag tänkte pröva göra en "dagens outfit" & se hur det går. tycker själv att det är jätte kul att se folks blogg som har det. så här har ni min dagen outfit -

tunika - gina trikot
tajts - mellan himmel & hav
skor - skokanonen

image93
haha, här har ni min första dagens outfit - enjoy!  
(och jag vet att jag står som en åsna ;D)

1408, är den bra?

godmorgon, har precis gjort mig iordning, så nu äre bara att vänta tills man ska palla sig iväg till skolan! är så STORAVIS på lisa & helena just nu så jag håller på att explodera. vid halv ett tiden är dom framme i egypten och kan springa runt i bikini, sola & bada! fyfan. det är nästan så att jag skulle kunna springa dit. skitsamma, om jag kommer dit om några år, jag vill också sola & bada! och inte bara det, när dom kommer hem, så kommer jag vara den fetaste blekfisen ever! i hate it, i really do :/ menmen, såhär är läget. jag älskar sverige, så jag är nöjd :D efter skolan så ska jag kanske om mitt ben orkar, åka till täby med alex. han ska köpa lite tröjjor och så. och ikväll kanske det blir bio.
1408? någon som sätt, är den bra?

nu ska jag göra klart det sista, bloggar kanske senare <3

olyckan

ja ni vet ju att jag var påväg mot tandläkarn? jag kom inte så långt, en servic buss backar bak på mig när jag cyklar förbi & jag hinner ju hoppa ifrån cykeln, som var jävligt tur för även fast han kör på mig så fortsätter han backa bakåt så hela cykeln ligger under hans bil sen stannar han till & kollar på mig och sedan kör iväg, då han måste köra på min cykel en gång till. tur så klarade jag mig utan några allvarliga skador. har ont i knät så har svårt att gå. tack för att han kanske förstör min dag med alex imorron! idiot.. var iaf och anmälde det här & satt på akuten. dom hittade inge fel, men om det skulle göra ondare och om jag inte skulle kunna sova och så. så skulle jag återvänta. jag lider av otur.

men nu sitter jag här & tare lungt. vid nio ska jag leka med lisa & helena ett tag. dom åker ju till egypten inatt. kommer sakna er SÅÅMYCKET! hoppas veckan går fort, så man inte hinner gå under eller ngt! :) haha! älskar er mycket, <3

tandis

godmorgon, jag gick upp precis! jätte skönt att få sova ut - behövde det verkligen! fast skulle vilja sova längre. men ska till tandläkarn vid tre. och tänkte passa på att se våra bästa år innan jag fixar mig! men nu tänkte jag göra ngt att äta, så jag bloggar efter jag vart hos tandläkarn eller ngt! :) bye..

det där är då min uggla som jag mosade på bild&form lektionen!
davvelito var lite rolig - tycker ni att det är lika? ;> HAH!
image92

desperate housewives

dålig bloggning idag, men efter skolan var jag med jossan! vi har käkat nudlar, kollat tv, datorn, tagit bilder och flummat ;> men hon drog tjugo över åtta, så då satte jag mig vid tv och kollade på ugly betty. nu äre desperate housewives - så nu tar jag klubban som jag fick av mamma och sätter mig i vardagsrummet, byebye! jag älskar dig josefajni camilla olsson <3

image90 HAHA, sötaste bilden ever!


nya kläder - kul :)

godkväll allesammans. jag kom hem vid halv sex, har ju vart i täby och shoppat. det blev fyra tröjor, ett skärp och örhängen från gina tricot och ett halsband från h&m. riktigt nöjd och ändå pengar kvar i plånboken. som kommer gå till ett par vinterskor som jag dock inte hittade i täby och julklappar. 

efter jag kom hem mådde jag så illa så jag la mig i duschen. pallade inte ens äta. nå skumt? kanske ostburgarna som inte var så bra på mcdonalds? ;p nog om det, jag såg julkalendern idag, har ju missat dom två avsnitten som gått,  värkar väl vara okej. men om man väl sätter sig in i den, så gillar man den nog också. gillade förra julkalendern mycket, men inget slår fan mysteriet på greveholm :D:D så gryyyyymt jävla bra!

dave har dock en jävla skills på att träffa rätt - fyra kast på fyra personer! :)

täby c

efter vi käkat ska jag & lisa till täby och handla lite kläder & jag ska kolla på ett par vinterskor. men just nu har vi bild & form, har höllt på m. lera. jag - gjorde en uggla men cplisa förstörde den! medans hon gjorde en sonic ansikte, som hon sedan förstörde för att jag sa att den var asful! ;> och dave gjorde en liten orm på typ två cm på hela lektionen! haha! vi är bäst helt enkelt. näe, nu blire snart mat så måste kila in till lektionen igen! ha det <3

tråkigamåndagen

godmorgon, snart ska jag iväg till skolan och idag har vi mediakunskap och bild & form. slutar tolv idag, så det blir skönt! men tänkte dra till täby efter skolan - men lisa eller josefin kunde inte! så, det får väl bli en annan dag! :)

älsklingen är på mönstring nu. eller ah, han skulle vara i täby halv åtta. så GOOD LUCK BABY! <3 jag håller tummarna - på att du får som du vill! ;> nej, nu ska jag klä på mig & dra mig mot skolan. bloggar när jag kommer hem! hejsvejs.

mys-söndag

igår var jag hemma hela dagen -  kors i taket sa till & med mamma. jag var ju bjuden på fest i sättra, men tacka nej, min kropp hade verkligen ingen ork någonstans! men när dom ringde vid två, så ångrade jag mig när man hörde musiken och all prat. men det var väldigt skönt att inte göra någonting alls också! men jag hoppas ni där ute hade mer ork igår än vad jag hade! ;> & idag sov jag till två, slappat och handlat! just nu käkar jag chips och väntar på mat - fiskgratäng, inte det godaste, men det funkar. nej, nu ska jag palla mig iväg från datorn, så jag bjuder på en söt bild från i fredags :) ciao

image89

lördag

igår hade jag fest - massa alkohol och underbart folk! sjukt trevligt & det höll på till sju i morse! så nu är jag ganska så trötter, skulle iväg på fest i sättra. men tror inte jag orkar, vaknade runt tolv, slöade lite. sen vare dax att börja städa! haha, det gick superbra! panpizza blev det till middag - orkade inte göra ngt annat! :) så nu har jag precis duschat & ska väl föna håret sen lägga mig i soffan och se på underbara älskade. älskar den filmen så gryyyymt mycket!


image88
HA EN UNDERBAR LÖRDAG! <3 ciao

RSS 2.0