hos johan

hej hopp
sitter hos johan m. lisa och basse.. har precis käkat tacos så nu väntar vi bara tills vi ska dra till jimmy och parta och stackars lisa får inte dricka eftersom hon går på penselin - gumman kan KANSKE vara nykter med dig ;) fast det slutar ändå bara med att jag sitter och med en grogg i handen ändå ;d så vi får väl allt se med den saken..

bjuder på en bild på snyggingarna för denna kväll, ha dt underbart <33

image436

lägger upp en massa bilder som jag tar här nere när jag kommer hem. glömde sladdhelvetet hemma! =)


fredag

godmorgon fredag!
vaknade runt elva av att lisas mamma ringde och då ville lisa att vi inte skulle sova mer, så då vare upp och käka frulle som gällde! just nu diskar lisa och jag ska igentligen städa på johans rum, för just nu ser det ut som ett bombnedslag efter oss! haha, ackackack.. inge bra!

ikväll blire fest hos jimmylajtooo och träffa en massa nytt folk. ska bli ritkigt najs! johan blev väldigt besviken på mig när jag sa att jag skulle vara nykter och sa; vem är du? känner jag dig? vart är wewwe, hon som jag lärde känna? förlåt för att jag gjorde dig besviken, men ibland kan man väl få skojja? hahah (a) .. så det blir min kväll det, hoppas ni får en rolig kväll där hemma, för nu ropar tydligen städningen här på mig :) ha dt, puss <33

beck - det tysta skriket

hej hopp neger snopp / johan
har vart på stan nästan hela dagen och träffat sköningarna jimmy och basse! käkat och kollat runt i affärer och spanade in den där blusen på h&m som jag visade här i bloggen. men hittade den tyvärr inte så får kolla när jag kommer hem efter den :) vid fem drog basse hemmåt då vi andra skulle hem till johan, tråkigt. men här hemma spelade vi lite kort och kittlades mest, sen vart alla trötta och såg tv. fick otroligt skön massage, tack jimmy. tråkiga var att jag var tvungen och ge tillbaka också. men det är ju smällar man får ta ibland..

har precis käkat i mig en halv baguett - rostbiff och potatissallad. MUMS! ska strax se på beck - det tysta skriket och till det blire glass och varma hallon som johan lagar just nu! men ni får ha det jättebra, puss och kram <3

image435

torsdag

godmorgon!
vaknade för ett litet tag sen, så jag sitter här medans dom andra ligger kvar i sängen och myser - men johan ska till skolan snart så jag och lisa ska ta och bada :) sen vid typ ett eller ngt, så ska vi ner på stan träffa jimmy? och kolla runt lite ;d ska bli riktigt najs och se sig runt i göteborg, det är ju som sagt min första gång jag är här :) kommer knappast vilja hem på söndag så får hoppas att man inte får någon biljett hem (a) haha!

hoppas ni har det bra där hemma, för ni behöver knappast oroa er för mig iaf! har mer än bra :) men ha det, puss och kram <3

äntligen framme! :D

hej alla glada!
nu är jag äntligen framme efter 3 och en halvtimmes tågfärd - fyfan vilken resa och fyfan vad ont jag fick i arslet.. och han jag satt brevid var en riktigt heting :D och jag kände ibland att jag tog för mycket plats ibland och fick hans armbåge i mig, hah! (a) men jag måste fan ta och berätta en sak, när vi står där vid informationen och helena säger plötsligt ÅHFAN och jag ser ingenting tills jag ser det själv - det var självaste LASSE KROONE :d så jävla ballt asså, vart riktigt impad och ringde mamma och hon sa ; vafan du blir ju helt uppspelt av att se en gammal gubbe. och ohja det blev jag (a) ..

nu sitter jag här hemma hos johan och dom har precis käkat upp mitt godis som jag skull ha på resan som jag inte vågade ta upp för det var så jävla tyst :d näe nu blire att umgås med tuttiduvorna så ha det gött, så försöker jag uppdatera så mkt som möjligt :D massa kramar <3

nu drar jag

hejdå era fuckers, nu sticker jag till göteborg <3
image417

- ha det så roligt i götet baby, hälsa folket! :) älskar dig / helena

JÄVLA SKIT

image434jag är dum i huvudet, helt klart! gosh vad jag hatar mig själv just nu! jag fick ju en biljett? men vet ni vad det var för någon jävla biljett? jo en FRÅN GÖTEBORG TILL STOCKHOLM! åhååååå, nu ska jag pröva en sista gång, tåget som går vid åtta. om inte det går så skiter jag it, jävla skit :'( nu är jag riktigt ledsen ska ni veta.


tradera

sablans jävla skit, lisa fick en biljett vid fyra - så nu sitter jag här och kämpar för fulla muggar för tåget som går 17:37 :) HÅLL TUMMARNA FÖR MIG FÖR GUDS SKULL! :D:D <3<3 för jag SKA till göteborg, jag skaskaska!

UPDATED - JAG FICK EN BILJETT! WIIIHUUU! :D
nu ska jag se till och betala den också, göteborg here i come. :)


ett måste

image433
tryck på bilden för att vara med och tävla

godnatt

nu tänkte jag lägga mig ner och försöka sova fast jag inte är ett d... d... vad heter det nu då? DUGG TRÖTT. hhahahaha. så godnatt påer och sov så gott <3<3
image431

gottegrisar

har precis kommit hem, mamma och jag var upp till öb och handla - chips och massa godis, och till det blir coca cola. MUMS! så nu blir det nog neger och president, har ju lärt mamma att spela det nu också ;d "jag tar ess som frikort" haha, ett nötskal heltklart. men, vad gör ni en kväll som denna? :)

till sommaren

så jävla snygg - kommer från h&m och kostar 198 kr!
men jag vet inte om den skulle passa på mig men det är ngt
som jag lätt kommer att kolla efter till sommaren :d
 
image430

tisdag

godmorgon alla glada!
vaknade för ett tag sen och det första jag tänker på är att om en dag åker jag, om en dag så åker jag från detta tråkiga ställe till GÖTEBORG! tänk er? ha så kul här i norrtälje era jävla fuckers! för kul är det minsta vi kommer ha.. :D vi ska iaf lägga bud i morgon på biljeter som går vi sex så vi är göteborg klockan nio, NAJS! najs som fan. är sjukt taggad..

aja, tänkte göra lite frukost nu och se på våra bästa år (a) men vafan dom är asnära att sätta fast mördaren men jag vet att hon aldrig kommer åka fast, men man får ju iaf en liten spänningskänsla (a) aja, ha det underbart. pussar <3

image428

jimmy kroon

tusen tack jimmykroon för att du alltid ställer upp och finns där med öppna armar när jag är ledsen och behöver prata. tusen tack för att du alltid förstår vad jag tycker och känner! tusen tack för att du alltid får mig på bättre tankar :D om du behöver prata någongång så ska du veta att jag finns här :) <3

jag har aldrig träffat dig och jag pratar redan om mina kärleksbeskymmer för dig!
det betyder mkt för mig, snart så ses vi :)

tacotallrik

idag har jag bara tvättat och fixat! beställde hem en tacotallrik men den var riktigt äcklig, ush mår fortf illa bara tanken av att jag satt verkligen och käka på den! prövade med att ta med bröv ist för chip denna gång och brödet ligger under all sås och grönsakerna var i skitstorabitar - tråkigt för jag var riktigt sugen på det! aja, då vet jag det till nästa gång..

somnade till för en timme nyss så är rätt så trött klev ju faktist upp vid tio imorse så det har jag rätt att va tycker iaf jag ;d hah! blir väll till att somna tidigt eller ngt! för imorgon återstår det att packa en massa, men wewwe, du ska bara vara borta några dar? med det jag tänkt att ha med så ser det ut som att jag ska vara borta i flera veckor så mindre packning nu ;p kommer ihåg i sommras när jag och lisa skulle tälta med rimboborna och vi hade med oss HUR MKT SOM HELST! hahahah :D riktigt skamligt när dom undrar om vi hade tänkt stanna kvar ett par dar till? haha!

måndag

godmorgon!
vaknade runt tio av att josefin var uppe, så då vare bara att kliva upp och vara med henne tills hon skulle åka och göra sitt pass.. så just nu sitter jag här och käkar frulle, ska väl börja tvätta det jag ska ha med mig till göteborg, åker ju imorgon eller på onsdag! :D ska bli skitkul! iaf, så kommer det bli min dag - fast alex kommer idag också så jag hinner träffa han innan jag åker - är ju där hela lovet. :) åh, kan inte sluta tänka påt att jag är där snart och glider, yey! :)


sen finns det mer goingar där -
men det är ju bara dom jag pratat/träffat än så länge! :)


singing bee

image422
nu blire singingbee, puss på er <3

slapp dag

image420har precis käkat - kött, potatis och brunsås! smasken :) 

har bara slappat här hemma med jossan, och träffat lisa ett tag på stan.. så det har vart rätt så chill. jag och jossan ska väl titta på en massa filmer tills vi somnar eller ngt! började kolla på mysteriet på greveholm men kände att om jag ska se den vill jag se alla 24 avsnitt och det tar 6 timmar, så vi stände av och såg någon bra film på tv ist! men jag älskar verkligen mysteriet på greveholm kollade jämt på den och kan typ alla repliker utantill - då är det illa riktigt illa! ;p

lisa kom nyss på att vi inte kan sitta brevid varandra på tåget, eftersom vi köper biljeterna på tradera, så vi får gå mellan vagnarna och säga hej hela tiden - eller så skriker vi bara till varandra tills någon säger att vi ska hålla käften! (a) nej men fyfan va kul det ska bli! YEY! är sjukt taggad ;d fattar inte att jag ska åka till göteborg? göteborg, turistwewwe kommer! SEUPP!

söndag

godmorgon!
igår vad jag och jossan med lisa och tessan - vi spelade neger och president hela jävla tiden och korten gillade visst inte mig för jag blev neger hela tiden gånger hundra. sen när jag typ äntligen blev vice president så halkade jag ner till neger, men sen vände det och jag blev president hela tiden. YEYE! sen drog vi hemmåt och kollade på tv  - i spindels nät tror jag att den hette. somnade till slutet ;p var astrött..

idag blire att vara med josefajniii, vad vi ska göra är ännu inte klart! kanske frossa i oss massa godheter och se på massa filmer? det är ju faktist söndag!

OCH VET NI VAD? jag ska till göteborg på onsdag, fyfan va kul det ska bli! kan inte berga mig. på tåget ska vi iaf spela massa kort och försöka hitta någon som vill spela neger och president med oss! haha, någon frivillig? (a) ahaha. tror knappast det

image421

godkväll

godkväll på er sötnosar
har inte gjort så mkt idag än att vart med jossan och slappat! har faktist gjort oss iordning i typ en timme för att dra upp och handla cola? vi är fan helt borta ;p men det blev ingen cola utan godis - 4 påsar för 20 kr = PERFA! så det kom vi hem med och frossa i oss. mumsigt värre! har precis spelat kort och självklart så vann jag lätt! :) så då vare faktist kul och spela men ewelina var tvungen att dra /; så då vare bara att lägga ner korten och sätta sig här.. vad vi ska göra ikväll är det fortf ingen som vet - men jimmy och charlie tjatar som fan och vill göra ngt, så det blir eventuellt att träffa dom eller ngt! vad ska ni göra för nå kul?

UPDATED - VI SKA VARA MED LISA OCH TESSAN! :)


lördag

godmorgon alla glada! :)
vaknade runt elva och bröjade leta efter jossan, för jag visste att hon skulle sova här och följde med mig hem! men vafan var hon? trött som fan så gick jag upp och började leta men såg sen att hon låg i soffan med öppen mun och sov så sött! så jag gick till kylskåpet och klunkade i mig massivt med cola och försökte sedan att sova igen, men det gick inte så jag drog upp hällde upp ett glas juice till och väckte jossan! :) så nu har vi precis käkat frulle och ska se på film! vad som händer idag vet jag inte, men ngt blir det iaf! :) hoppas ni alla har det underbart, massa pussar <3

och jag tror det blir göteborg på måndag, yey! ska bli skit roligt ;>

image419

dagens + fest

nu har jag och jossan gjort slingor på lisa och helena - blir nog jättefint! :) när det är klart så ja då blir att ta varsin grogg eller cider sen glida över till royyan och träffa massa underbart folk - så det ska bli mkt najs! :)

min vän helena fyller ju år så gratta henne nu! :)

tunikan - gina trikot
tajts - mellan himmel och hav
strumpor - åhlens
halsband - fick av älsk

ferre here i come
image418image417

jennifer lopez fick tvillingar

 image416
" Jennifer Lopez har nu alltså äntligen blivit mamma.. till en pojke och en flicka enligt sajten People.com. Flickan föddes 10 minuter före pojken och de båda mår hur bra som helst. Nu ska hela familjen Anthony-Lopez dra sig tillbaka till deras stora mansion på Long Island som precis är färdigrenoverat med en ny barnkammare för 1 miljon dollar! "

(taget från posh24.se)

fredag

godmorgon alla glada! jag är typ aspigg och glad - det är fredag idag :D fyfan är det bara jag som tyckt veckan har gått fort? den har bara sprungit förbi och det innebär att det är sista dagen i skolan idag och sen har vi lov! YEY! fan va skönt det ska va! vad ska ni göra på lovet?

själv ska jag kanske åka till göteborg med lisa! :D berättar mer om det om det blir av :) men nu måste jag verkligen göra mig iordning, har lite stressigt nu! börjar halv elva. ha det underbart nu sista skoldagen i skolan! pussar <3

vanessa minnillo

skitsnygg outfit!
image415
(bilden tagen från posh24.se)

stan

kom precis hem har vart ner på stan och hämtat mitt id som har vart klart i flera månader - har ju inte velat ha det eftersom jag såg ut som en MUPP på kortet! haha, ser rädd ut ;p aja, nu ligger det i plånboken och skärpar :D var även ner på arbetsförmedligen och kollade om dom hade ngt helgjobb någonstans och självklart inte. men ska iaf skriva mitt cv senare ikväll, så får jag gå runt och ge det ist. var också ner på b.young och kollade eftersom det stod på dörren att dom söker extra personal - så dom sa att jag skulle skriva det och återvända imorgon med det! måste fan ha ett jobb typ till helger, mina pengar går åt efter första dagen! ingebraingebra! menmen, nu äre mat puss på er <3

-

jag vill ha det där lilla extra, kan du ge mig det?

torsdag

godmorgon alla glada.
jag gick upp halv åtta och jag visste att vi började halv elva (brukar då gå upp 9 typ) jag vet inte vad jag tänkte på, men jag såg helt fel! trött som fan när klockan ringde men gick ändå upp! sablans.. aja, så kan det gå ibland!

har haft mkt konstiga drömmar inatt, som jag själv har vaknat av och sedan somnat om.. jag drömmer nästan alltid och jag älskar det! :) idag har jag bara en lektion så jag slutar tolv igen och då blire hem och se på våra bästa år! HAHAH! (a) kan inte råför att jag verkligen vill se när dom tar fast mördaren! ;d

men, vad som händer idag? vet jag inte, tat lungt så att man är pigg som en lärka imorgon fredag! då helena fyller år  - party all night long hjärtat :) nä, men det ska bli asnajs! just nu sitter jag här och käkar frukost - fil m. musli och macka! :) vad ska ni göra idag?

slappardag

idag har det vart en ren slappar dag - så jävla skönt! bara sovit och kollat tv! mumsade i mig en massa tacos så jäkla gott! ska väl ta och lägga mig framför tv och dricka varm oboy eller ngt. fryser så enormt :/ hoppas jag inte blir förskyld för det har jag fan inte tid eller ork med! :) så varm choklad och gosa ner sig vid tv - HERE I COME! så ha d, pussar <3

och ikväll blire gray's anatomy! YEY! fastklistrad framför tv. :D
image373

tacostime

nu blire tacos, massor av tacos! I LIKE ALOT <3
image414

onsdag

godmorgon onsdag!
vaknade av att någon ringde alex och sa att han skulle dra till skolan - han sprang till skolan för maten (pasta och falukorv) HAHA, vilken lirare..
 
igår så var jag med helena hela dagen ;
vi färgade mitt hår och kollade samtidigt på livet enligt rosa sen drog vi och handlade nudlar och käkade det till repris från grays anatomy.. och efter det kom alex och royson! alex sov kvar och vi tittade på tv och så :)

idag blir det nog bara att slappa och sakna älsklingen - så grymt jävla snygg i rakat så att man tappar andan ;p blir väl antadligen någon film och äta massa mat! har lagt av träningen i snart två veckor - har tänkt att börja med viljan är inte stor? :/ tråkigt, men jag kommer nog igång med det snart - helena får göra mig taggad som förut igen! :) för det var ju "sommaren 08 here i come" haha. eh, magen kurrar nu måste ge den något att äta! massa kramar <3

lindsay lohan

behöver inte säga så mkt mer än att hon är förjävla söt asså! :)
skitsnygga brillor och linnet är ju bara så fint!
image412
bild lånad från posh24.se

at school

kom precis tillbaka till skolan, drog ner till lisa och satt där ett tag  - käkade mackor och satt vid datorn eftersom vi inte har några lektioner från halv elva till ett. sen drog vi ner till h&m där jag köpte hårfärg, så nu är jag tillbaka här och ska göra provet som vi har snart, har redan gjort första delen av provet så har bara andra kvar men det går nog säkert bra - önska mig lycka till! :)


tisdag

godmorgon alla glada
idag är det tisdag och jag är typ aspigg? - skönt som fan, brukar inte vara det när jag börjar tio i nio ;d så idag går jag till fyra! ska ner på stan och köpa hårfärg och foundation! så ikväll blire att färga håret. jag behåller det blonda håret och kör på mer åt platinablond! som jag då tycker är jätte snyggt så när jag får mitt studiebidrag så ska jag till stockholm och handla hem platinablondt löshår! det blir nog bra ska ni se, hah :)

alex kanske ska sova här om han inte drar till uppsala eller vad den grabben snackade om igår, han var typ asglad när han ringde - riktigt flumboll den där karln! så vi får se hur det blir. menmen, ska väl ta och fixa till mig det sista nu och sen glida iväg till skolan! ha d, tjaa <3

hemma igen

nu är jag hemma igen, var hos tandläkarn - lagade hål så är asbedövad i hela käften, inge kul :( och dom fjantade sig som fan och skulle göra så att jag skrattade och hur jävla lyckat är det om jag har fullt med saker i käften? idioter, haha! efter det så drog jag till lisa och var med henne och johan. johan åker ju hem idag, riktigt sorgligt faktist, var askul när du var här, kommer sakna dig jätte mkt :(  OCH DU JOHAN, DU GLÖMDE JU MIG? JAG SKULLE JU ÅKA MED DIG HEM? ELAAKT! saknar dig redan gangster

image409
nu blire ngt att äta, har inte ätit ngt ännu! ha d <3

måndag

godmorgon måndag!
inatt så har jag frysit så jävla mkt, helt sjukt och typ mått asilla. så var hemma från skolan idag! vaknade för någon kvart sedan, höller just nu på att fixa mig, ska till tandläkarn vid två! /; tror jag ska laga en tand? önska mig lycka till! :) haha för det lär jag behöva - hatar verkligen tandläkarn! /; menmen, det kommer nog gå bra! ska göra mig iordning nu. ha d, tjaaaaa <3

HAHA!
image408

KOCKEN

nu blire att lägga sig vid tv m. mamma och nicke och kolla på filmen kocken.. :)
ha det underbart <3
image407

söndag

hej söndag
helgen har vart riktigt bra, spenderat den mesta tiden med älsklingshelena - mucket bra mucket bra.. :D vi har precis duschat på vårt egna sätt "välkommen till weronica hårtvätt" HAHA! ska snart dra ut och gå mucket länge mucket länge. haha, nej nu cpar jag bara! så vi hörs! besök gärna hennes blogg här .. puss från oss till er <3

image405

lördag

hade ju fest igår och det var mycket trevlig och var underbart folk här! så det vart lyckat - höll på till typ sex då vi gick och la oss! somnade fan på dirren, hah! här kommer det lite bilder från igår.

+ ATT MIN ÄLSKLING HAR SNAGGAT SIG, ASSNYGGT! :d



och snyggingen själv - HAHAH!
image404

fest

tänkte blogga lite snabbt innan jag möter helena. ikväll blire att dricka - NAJS! hoppas ni alla hare underbart där ute! ha det toppen, tjaaaaa <3
image391

dagens

tunika - gina trikot
tights - mellan himmel och hav

fredag!

image382godmorgon fredag! idag när klockan ringde och jag märkte att det var sol i rummet, MASSOR AV SOL! så sprang jag upp ut sängen och hoppade in i duschen glad som sjutton! känns så mkt roligare att gå upp när solen är framme och då blir man helt plötsligt mkt piggare och inte bara för att det är sol det är äntligen fredag, YEEEEEEEY! fyfan va gött allt känns nu! GE MIIG SOOOOOOOMMAR NUUUUU! - GE MIG!

höller just nu på och äter frukost, börjar halv elva idag och slutar fyra! men jag ska bara öva lite till provet som vi har på tisdag. kan redan allt men vill bara gå igenom det en gång till! :) så slutar väl antadligen runt två eller ngt! bloggar när jag kommer hem iallfall! ska göra mig iordning nu! så ha d, tjaaa <3

ett bra sällskap!

hur har er dag varit? min har varit kanon! började dagen med att vakna upp med älsklingen och var med han tills han skulle åka med jeppe till rimbo! han åker ju close up båten, ha så kul! :) själv blir man lämnad ensam, hah! nejdå! jag var precis och handla - ostbågar, lakris, choklad och coca cola! så nu blir det att se på tv och goffa i sig! hoppas ni har det jätte underbart!

massa kramar från mig till er - ha en fortsatt alla hjärtans dag! :)  
image381

alexander wikner

jag vill sträcka ut min hand och jag vill att din ska fatta taget
för jag vill ha dig vid min sida resten av mitt liv
utan dig skulle det vara som att leva utan allt man någonsin velat ha
jag vill inte gå genom livet med någon annans hand i min egen
jag vill inte röra vid någon annans läppar med mina egna
jag vill inte känna någon annans hud emot min
jag vill inte skriva mitt namn brevid någon annans namn
för mitt hjärta har gjort sitt val och det valde dig

det går inte att beskriva min kärlek till dig i ord - för min kärlek till dig är så jävla stor! den växer och växer för varje dag som går! har aldrig mått såhär bra med någon annan förut! jag älskar dig now and forever! jag vill inte att du ska vara ett kapitel i min bok utan att du ska vara hela boken!

image379image379


alla hjärtans dag

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!
hoppas ni får en dag med era nära och kära och får en underbar dag! image375

onsdagkväll

godkväll
som sagt så kom alex vid sex och vi lekte med leonora ett tag, tills jag blev helt slut och tydligen alex och leonora också, haha - så jävla söta! :)



vid sju drog vi ut och mötte lisa och johan, pratade och så! tills jag får fetaste ideen att leka charader! haha, sjuk jag är. vi försökte några gånger sen sket vi i det och drog till coop ist! sen kom jag och alex hem kollade på room service och grey's anatomy! fyfan va jag har längtat efter det programet! :D

image373

leonora är en liten skitunge

hej allihoppa
har precis käkat så nu sitter jag här och tare lungt med leonora, som inte nästan tillåter mig att skriva. så jag försöker så bäst jag kan.  vid sex kommer iaf alex hit, blir väl någon film eller ngt. kanske träffa lisa och johan ett tag eller så! :) vad ska ni göra idag?

bara jag som tycker man ser en likhet mellan mig och leonora?


dagens

image360tunika i lack - gina trikot
kofta - h&m
jeans - jc
strumpor - åhlens
halsband - vet inte, fick den av älsklingen.
örhänge - h&m



ska väl ner på stan om ett tag - min hemliga sak! =) sen blire ju att raka huvudet på johan.. så vet inte när jag kommer hem igen! men bloggar iaf när jag kommer hem,
HA EN SUPERBRA DAG! 
massa pussar och kramar <3









onsdag

godmorgon allihoppa hoppas ni sovit gott - för det har jag gjort :) vaknade runt tolv, behöver nog sova längre men har så mkt att göra idag - typ som några hemliga stuffs först sen ska jag snagga johan, ADJÖÖÖÖ KRULLHUVE!

drömde asmkt konstiga saker inatt - som att jag kunde flyga och så såg jag massor där jag bor som fiskade på sina tak ner på marken och dom fiskade efter maskar! och det gick tydligen asbra och ibland kunde man få juveler! ;d så jävla sjukt! jag drömmer alltid knäppa saker eller så gör jag knäppa saker när jag sover. brukar ni drömma mkt? jag drömmer nästan varje natt, älskar det! :) för då kan man sitta medans man kissar och tänka vad vare man drömde nu igen och det värsta är väl när man bara kommer ihåg lite men inte allt, haha! ;p nu ropar kylskåpet på mig, så ska fixa ngt att äta. byebye <3

hockeymatch

image357
missa detta goa programet idag /;
någon som kan berätta lite vad som hände? :)

ja, tyvär så missade jag både gossip girls och i huvudet på gynning, menmen, jag kan ju inte sitta vid tv varje dag heller? hah. men jag, lisa, helena och johan drog till sportcentrum och kollade på hockey ist! norrtälje mot rimbo - och gissa vilka som van? jo självklart NORRTÄLJE! haha, slutade 3-2! cooknice.

hade iaf mycket trevlig. skrattade nonstop asså! johan du är förjävla härlig, äre okej om jag följer med till göteborg? JAG FLYTTAR! lätt asså, inga problem!

nä nu tror jag att jag ska lägga mig och se på tv eller ngt.
 godnatt och sov så gott! <3

felringning

hahaha, jag tror jag dör! det var någon anna som ringde mig nyss och dum som jag är, tror det är min kompis anna kitty! ;d


anna - hej det är anna

jag - nämen hej anna! :D

anna - jo jag var ju och kolla på din häst?

jag - va? jag hör inte..

anna - jag var och kolla på din häst förut?

jag - hah, jag har ingen häst?

anna - (viskar till sin kompis) jag har nog ringt fel nummer.


dagens

tunika - b.young
jeans - jc
strumpor - åhlens
kofta - gina tricot
stövlar - din sko


storstädning på g

nu jävlar ska jag städa mitt rum! fyfan va det ser ut - ska kanske försöka möblera lite, men det tror jag gör någon annan gång! kommer ju typ ta år och dar att ens röjja mitt rum! haha ;d så adjö med skiten och hej städat! :)

tisdag

JAG ÄLSKAR ATT SOVA!
image352
godmorgon tisdag!
försovit mig - vaknade av att josefin ringer och jag panik upp för klockan var halv nio! jag skulle upp kvart i sju? kommer inte ens ihåg att klockan ringde! stängde nog bara av den, menmen. det var skönt och sova och jag tror nog jag behövde dom där två timmarna extra! ;d eftersom jag missade första lektionen så började vi ett ist, så jag la mig isängen igen och sov nån timma till - SKÖNT!

så snart ska jag iväg till skolan och ha media och det är mindre roligt. /; men jag överlever som i allt annat här i världen! ;d vad ska ni göra idag?

själv så slutar jag fyra. så efter det ska jag väl ta och städa mitt rum som just nu är ett bombnedslag! saker överallt, så allt det ska väck! sen ska jag nog bara se på tv och sova! :) fyfan va skönt. haha, va lat jag låter med vafan, någongång ibland så borde man få ha en sån slappardag (a) ..

armband

två armband som kommer från cocoo - som jag tycker är assnygga!
vad tycker du?


en kväll hos lisa

drog från skolan runt tre tror jag? så sen dess har jag bara slappat vid tv och tvättat mitt löshår! :) ska väl ta och göra lite käk snart - pommes och hamburgare! NAJS! är riktigt sugen på pomfritt faktist, så det blir super! efter jag käkat så ska jag väl ta och glida över till lisa och vara med henne och johan, blir väl någon film och kortspelande! tyvärr johan så kommer du va och förbli neger, looooser! (a) så det blir min kväll det, ritkigt mysigt! vad ska ni göra ikväll då? :)

image345


världens bästa låt


måndag

godmorgon måndag!
jag vet att jag har vart dålig på att blogga denna helg, men jag har haft så mkt att göra - så jag har knappt suttit vid datorn! så förlåt ännu en gång! ska inte upprepas, hah! :)

somnade iaf inte förnst 4-5 inatt? så är rätt så trött! alex är det också tydligen, han sover som en stock - just nu har han öppen mun och låter lite granna :) jag hade tydligen andas asfort inatt så alex röck tag i mig så hade jag skrikit NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! och det ända jag minns är typ att jag sprang och var asrädd! så jävla sjukt! känner ni igen er?

nä, nu måste jag till skolan - försov mig första lektionen slutar fyra så jag bloggar efter det eller om jag får tid över i skolan! ha d, puss <3


mischa barton

image342image343
 
vad tycker ni hon passar i bäst, blondt eller brunt?
 själv tycker jag att hon är snygg i båda - men blondt såg riktigt fräscht ut! :)

lördag

hej lördag!
dålig bloggning igår och idag! jag vet och förlåt /; men har inte orkat och så har jag vart med alex och då ville jag inte sitta vid datorn! men igår så drack jag med lisa och helena - några kom också! så var asnice.. sen drog vi till fria och väntade ett bra tag. sen så kom alex och vi drog hem! vad gjorde ni igår?

vaknade väl runt typ 10 av att leonora skriker utanför min dörr, så jag klev upp och roade leonora ett tag! sen väckte jag alex så låg vi tre i min säng och kollade på bilar! älskar verkligen den filmen, hah!

tog en massa bilder på alex när han spelade poker - såklart gjorde jag att han fick tur! för när jag inte kollade på och gav råd så gick det åt helvete! så där har ni svaret pokerspelare (wewwe ger er tur) ;) måste iaf visa några söta bilder på grabben!



bara för att min älskling är snyggare än snyggast på bilder ;d
 fyfan vad jag älskar dig!

helg fyfan va skönt

hej allihoppa
just nu sitter jag här med lisafisa! leonora är här också, som rycker tag i en och vill att vi ska leka zombie leken - som jag själv har lärt henne :D nu pillar hon med mina p-piller! som hon höll på att trycka ut, ackack! menmen.

var ju som sagt och solade i tjugo min och fick riktigt bra med färg må jag säga - jag vet att banden satt lite fel, men man kan ju inte tänka på allt heller ;p här är resultatet! va sägs? ;p
image336 
ska väl ta och roa kära leonora som inte låter mig sitta vid datorn! sen ikväll ska jag och lisa dra till hennes mamma ;d får se vad vi gör, dricker nog lite iaf :) ha det underbart, tror inte jag bloggar nå mer idag! massa pussar <3


fredag

hej fredag!
jag välkommnar dig med öppna armar! idag skall du rädda min dag från tårar.
vet ni vad jag ska göra idag då? idag ska jag ge min bästa vän ett nytt försök (alltså solariumet) ska köra på tjugo minuter! så vi får hoppas att jag får färg :D för just nu är jag så blek och se på mamma dagarna ut är ju inte det roligaste /; så SOLARIUMET HERE I COME!

jag ska iaf dit med josefin efter skolan ska försöka få med mig lisa också - slutar fyra idag /; TRÅÅÅÅÅK! menmen, efter solningen så ska vi hem och äta! kanske dricka om vi känner fört! sen vid nio ska vi möta upp johan i stockholm! sen åker vi hem till lisas mamma och hittar på nå skojj! tror det blir att vi dricker. men har ingen aning ännu! :) vad ska ni hitta på för skojj idag då? :)

image335

skorna

här är skorna jag köpte förra veckan!
blev riktigt dåliga bilder! men skitsamma. såhär ser dom typ ut - försökte iaf få med detaljerna! va tycks? jag älskar dom mkt, dom är lätt värda 440 kr! :)


vaniljglass med varma hallon

nu sitter jag och njuter av en skål glass och varma hallon! ;d mums!
image330

senare ikväll tänkte jag ta kort på mina stövlar jag köpte förra veckan! några som ville se vad det vad jag köpte för några! så det blir senare ikväll :)

updated - bilderna på skorna blir imorgon ist! :) <3

torsdag

godmorgon torsdag!
bloggen strulade nästan hela dagen! så kunde inte blogga eller svara på komentarer! jätte irriterande! strulade blogg.se för någon annan igår? eller var det bara jag som hade otur? ;p

aja, idag är det torsdag och då betyder det att idag slutar jag tolv! och vet ni en sak? det är en vecka kvar tills alla hjärtans dag! vad ska ni göra på alla hjärtans dag? själv vet jag inte vad jag ska göra eftersom alex åker iväg då. (han ska på någon kryssning och lyssna på något band) så det får väl bli med mig själv? eller är det någon som vill tillbringa den dagen med mig? :)

en sak jag skulle vilja uppleva, är att få en ögonbindel och bli införd i ett rum av sin pojkvän där det är en massa ljus, rosenblad i sängen och romantiska låtar som spelas! ligga där och mysa och pussas! det är nog inte bara jag som vill uppleva det - det är nog alla tjejernas dröm? ;p

här är lite tips jag hittade på google.se :) hah!image329


rihana med kort hår?

image328
människa, vad har du gjort med håret? du som hade asvackert långt brunt hår. jag gillar det tyvärr inte mycket alls. lite ballt är det ju men nej!
så nu vill jag höra med er läsare - gillar ni det?

onsdag

hej onsdag!
igår sov lisa här samtidigt som mamma och nicke kom hem från teneriffa och jag kan säga er att fyfan va mamma va brun! riktigt avis. solarium kommer bli min bästa vän några veckor framöver! :) hah! 

så igår spelade jag och lisa super nitendo tills dom kom och såg på
i huvudet på
gynning "allting som jag tar på blir till guld" hah! jag älskar verkligen henne hon är skön rakt i genom.. ;d så, som det ska vara! vid elva kom mamma och nicke hem så då vare bara att sitta och lyssna på vad dom gjort dom sju dagarna i teneriffa! trevligt värkade dom ha haft iallfall ;d

JAG VILL OCKSÅ TILL VÄRMEN! :(
image327

godnatt

jag gör som homer nu! godnatt och sov så gott! <3image326

mandy moore kräver uppassning

image325
"Skådisen och sångerskan mandy moore är på väg ut från Bryant Park där hon precis tittat på Peter Soms vår- och sommar kollektion för år 2008. Det är regn i luften så det är tur för Mandy att hon har en alldeles egen uppassare som finns vid hennes sida enbart för att hålla i ett paraply och se till att Mandy slipper bli våt och kan fortsätta vara snygg. Det är inget dåligt liv hon har!"

det skulle ju inte sitta fel att ha en egen uppassare.

tisdag

godmorgon tisdag! gick upp runt tjugo i elva! alex drog till skolan halv nio - trodde aldrig att han skulle komma upp, för vi somnade rätt så sent, men han värkar vara morgonpigg som fan! haha, sätter på tv på typ ashög volym i mitt rum och där ligger jag och försöker sova? haha lycka till säger jag bara! men efter att han drog - somnade jag på dirren! saknat dig otroligt mycket älskling <3
jag kommer alltid älska dig!

igår spendera jag som sagt min dag med alexander! väldigt mysigt. det har ju vart en hel del strul ett bra tag nu och igår kändes det som allt var borta! så det kändes rätt så bra.. hoppas det inte blir mer problem så att vi kan jobba upp vårat förhållande! :) <3 menmen, kollade iaf på bilar och a walk to remember! så jävla bra! sen pratade vi och så! tog det mest lungt! vad gjorde du igår? :)

idag kommer mamma och nicke hem - vid typ 9-10 :) ska bli grymt kul och träffa dom igen! så slipper jag göra allt här i huset? SKÖNT! haha, har vart asjobbigt - handla, städa, katterna, laga mat, diska osvosvosv! mycket ansvar och allt lämnar jag över till er när ni kommer hem, haha! :) menmen, måste fan ta och göra mig iordning nu! ha det bra pussar <3

image322
älsklingen lite alkohol påverkad? och mamma lika glad som alltid!
ÄLSKAR ER MYCKET <3

kyle xy

kollar just nu på kyle xy, så sjukt jävla bra! han är så söt :) efter det ska jag dra upp till coop och handla vaniljglass och hallon! som jag sedan ikväll lagar ihop! ;d det är så jävla gott med glass och varma hallon - MUMS! vid typ sex kommer alex och royson hit, sen ska alex sova här. så då blir det någon bra film eller ngt ;d så där har ni min kväll - vet inte om jag bloggar ngt mer ikväll, vi får se! annars hörs vi imorgon! massa kramar <3

updated - jag ska göra kladdkaka ist! så ska upp och handla vetemjöl nu! puss

image321

måndag

godmorgon måndag! jag sitter just nu och käkar frukost - flingor m. mjölk, macka och jucie! :) gott! frukost har blivit en rutin för mig just nu! efter att jag började träna, hoppade alltid över frukosten för att jag sa att jag inte hann, men det gör jag ju? och desutom så håller jag mig oftast mätt till lunch! :) aja, idag går jag lång dag, slutar fyra! jobbigt, menmen! ska försöka gå hela dagen! så jag trogligtvis inte gör, men jag ska - för jag måste verkligen! har vart hemma för mycket och missat för mkt! så skärpning weronica. detta är ingen lek!
DETTA ÄR ALLVAR!

så en hel dag för mig idag alltså! vad jag ska göra idag vet jag inte.. om det blir till att vara med någon eller om jag tar det lungt med en film eller så?
vet inte, det får jag ta och berätta sen! ;d
vad ska ni göra idag? nå tips vad jag kan göra en måndag som denna? :D

haha, jag bjuder på denna :D
image320

wallander - innan frosten!

kollar just nu på wallander - innan frosten! men nu är det nyheter så tänkte blogga lite snabbt! idag har jag inte gjort så mycket än bara slappat och tagit det lungt! asskönt!

är helt ensam nu, syrran drog till sin pojkvän! så känns otroligt ensamt /; börjar alltid tänka konstiga saker då. som hur jorden kom till? hur stor atmosfärden är (för det måste ju ta ett slut någongång).. och den speciella frågan - "när man dör, vad händer då?" tänk dig alla jävla åren! är man bara död?!? nej ush, bort med dom frågorna. får helt enkelt ha mycket ljud runt om mig - musik i hög volym så inte frågorna och tankarna kommer upp! bara jag som tänker så?

men godnatt påer, bloggar inget mer ikväll! massa kramar <3

tacos idag igen

kom precis hem, var ner på stan och träffa lisa en snabbis! fyfan vilket väder. är ju lite smått regning och då betyder det att det börjar bli slask, eller det är typ redan det? TRÅK! igår var det verkligen mysigt väder (jag var bara ute när det inte snöade) .. aja, hit med sommaren säger jag bara! vilken årstid gillar du bäst? själv tycker jag om sommaren, men vintern också - men då ska vintern vara så som det var när man var liten. nu är vintern inte alls rolig. så det blir sommaren ;d


image318
image319
nu blire att göra iordning tacos - en del rester från igår. MUMS!

söndag

godmorgon, vaknade precis av att jag hade fått ett sms och ewelina snackade ashögt i telefonen! så då vare bara att kliva upp, det var iaf alex som sa att han kommit hem och att om det inte blev för sent så skulle vi träffas ikväll! så det blir antadligen min kväll det :) sötungen har ju vart i egypten så han är väl brun som en neger? fy, va avis jag blir då! om två dagar kommer mamma och nicke hem också ;d då tänker jag inte ens vara hemma, för mamma kommer vara så jävla brun. så om jag och mamma jämför så kommer det vara svart och vit ;p hemskt! solarium, here i come (a) ..

image316

ska väl ta och göra frukost nu - tror det blir havregrynsgröt, mackor, te och jucie! vad äter du till frukost?

godnatt

runt åtta någongång drog jag till lisa och var med henne och FÄSEN - vi rökte vattenpipa, spelade kort, käka glass, åkte plastpåse & skratta! man kan fan inte sluta skratta när dom två är i samma rum, fyfan asså ;p riktigt kul!
- " jag ska aldrig mer komma till norrtälje" HAHAHAHH! stackarn, det är inte lätt att vara liten hörde jag någon säga ;d

nä, nu blire att dejta kuddarna, är rätt frusen - askalt ute ju! /; ush, fick gå hem en bra bit och jag halkade hela jävla tiden! ramlade på rumpan en gång, haha! (jag var inte själv då) .. men fyfasen va ont det gjorde. menmen, hoppas det går över imorgon! men godnatt påer och sov så gott. massa pussar <3


image315

tacostime

tacos till middag - köket, here i come!
image313

lördag

image312godmorgon lördag! vaknade av att jag var ASTÖRSTIG och för att helena satte sig brevid mig och typ stirra ;p hah! sötunge! så då vare bara att kliva upp. jimmy och charlie hade tagit bort det mästa från bordet och det var skönt för det var verkligen så mycket saker på bordet. så jag diska, damsög och tvätta golven! så nu är jag klar och har precis käkat frukost så ska väl hoppa in i ducshen snart! men igår hade jag det iaf mycket trevligt och hade en massa underbart folk här! lite folk som man inte har träffat på typ år och dag! :) NAJS! vad gjorde ni igår?

sista inlägget för idag

hej på er goingar :)
sitter just nu med helena och jossan, vi dricker grogg och röker vattenpipa! och snart kommer det lite folk så det blir inte så mycket mer bloggning här idag inte =) men ni klarar väl er? haha! HA DET ASBRA! massa pussar <3

haha, jag bjuder på denna - full och glad! :)image311

britney spears förs till sjukhus igen

image310
"Här ser vi uppståndelsen runt britney spears hus i samband med att hon blir körd till sjukhuset i ambulans. Nättidningen TMZ skriver nu att Britney bedöms vara en fara för sig själv och det är därför hon tagits in. Tydligen betedde hon sig lugnt vid bortföringen men läget är självklart allvarligt. Nu kommer hon att ligga på sjukhuset UCLA Medical Center i minst 72 timmar men behöver inte medicineras om hon själv inte vill"

ja, vad säger man? jag älskade verkligen britney spears när jag var liten. tyckte om hennes musik och hennes utseende - hon var sig själv och inte alls tillgjord. men åren gick och hon blev allt mer överdriven! finns inte så mycket mer att säga, än att jag hoppas hon kommer på fötter igen och kommer igång med livet igen.

fredag

image308godmorgon fredag
är lite trött och sliten från igår! men det kommer nog bli bättre lite senare på dagen, det är ju äntligen fredag och helg! =) fruktansvärt skönt! igår spelade jag kortspel igen ojojoj va sur jag blev. skrek och gick därifrån! ska nog inte spela kortspel nåmer, inte spela något alls i överhuvudtaget (a) ..

nu ska jag klä på mig kläderna - dagens är då det "första" linne jag köpte igår (det orangsa) och tights. så tråkigt när jag inte har kameran.. men får vänta med det tills tisdag då dom kommer hem! imorgon kommer älskligen hem från egypten också! hoppas han kommer hem tidigt så att man kan få vara med grabben - ta någon grogg och se på film eller ngt! =) mys!
 
men idag blir det väl att ta någon grogg med brudarna och röka VATTENPIPA! har den liggandes så fint här hemma, men ingen kol så har inte kunnat rökt - så lisa får ta med sig lite (; vad ska ni göra idag en fredag som denna? :)

sleep well

image307
nu blire att lägga sig i soffan och slöglo på tv - somnar nog på engång! så godnatt och sov underbart! :d

RSS 2.0